Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studenterundervisere til læreruddannelsen

Brænder du for din profession? Har du lyst til at inspirere og motivere dine medstuderende og videregive din faglighed? Og vil du samtidig gerne udvikle dig fagligt og styrke dine formidlingskompetencer? Så er jobbet som studenterunderviser måske noget for dig!

Vi søger fagligt stærke og engagerede studerende fra læreruddannelsen med matematik og/eller musik som undervisningsfag, der som studenterundervisere kan bidrage til udviklingen af fremtidens lærere.

Rollen som studenterunderviser
Du skal hovedsageligt undervise i forbindelse med vores Matematikcafé eller vores Instrumentkursus i Musik, hvor du skal planlægge undervisningen og varetage selvstændige undervisningsopgaver. Du skal forvente både at kunne undervise alene og sammen med andre.

Din rolle som underviser er særlig på den måde, at du er i øjenhøjde med dine studerende, fordi du for nylig selv har været dér, hvor de er nu. Du kan derfor sætte dig ind i, hvad der er svært, og du kan forstå deres refleksioner.

Du får tilknyttet en underviser som kontaktperson. Inden du for første gang træder ind i din rolle, vil du blive introduceret til de undervisningsopgaver, som du skal varetage. Du kommer også til at deltage på et endagskursus for studenterundervisere, hvor der er fokus på, hvordan man tilrettelægger den gode undervisning. Den undervisning, du varetager, bliver evalueret på lige fod med vores øvrige undervisning.

Dine konkrete opgaver bliver:
Instrumentkursus i Musik:
Du skal selvstændigt varetage undervisning i grundlæggende praktisk kendskab til rytmisk instrumentarium, herunder bas, guitar, trommer og percussion samt betjening af lydanlæg.

Matematikcaféen:
Du skal som studenterunderviser starte caféen op, invitere dine medstuderende med og gøre reklame.
Du skal deltage i caféerne og fungere som igangsætter og hjælpeperson, hvis der kommer studerende, som søger hjælp.
På sigt skal du sammen med to andre studerende være med til at bestemme, hvad der skal foregå i Matematikcaféen, da I sammen med underviserne skal planlægge og gennemføre de temaer, der skal være på caféaftenerne.

Om dig
Vi forventer, at du:

  • som studenterunderviser i Matematikcaféen har bestået undervisningsfaget matematik og er en fagligt stærk og engageret studerende
  • som studenterunderviser i Musik har den nødvendige viden om og færdigheder i musik og er en fagligt stærk og engageret studerende
  • har lyst til og talent for at formidle din faglige viden og dit engagement – evt. har du allerede erfaring med undervisning eller med mundtlig formidling
  • evt. har kendskab til professionspraksis på din uddannelse ud over dét, som man kan forvente af dig som studerende
  • kan lide at samarbejde og trives godt med at være flere om at nå et mål sammen.
Vi tilbyder
Som studenterunderviser får du:

  • en unik mulighed for at indgå i et fagligt fællesskab, hvor du inspireres og udfordres ved at udvikle egen undervisning – de, som lærer mest, er de, som selv underviser i stoffet
  • mulighed for at udvikle dine formidlingskompetencer.
Løn- og ansættelsesvilkår
Start i jobbet vil være senest 1. november 2020.

Du ansættes som studenterunderviser i henhold til Finansministeriets cirkulære om timelønnet undervisning. Du aflønnes på Sats IV, hvor timelønnen p.t. udgør 218,24 kr. Ved konfrontationstimer tillægges 40 min. forberedelse. Samlet løn pr. konfrontationstime udgør 363,74 kr. Du optjener 12,5 % i feriepenge.

Arbejdets omfang kan variere, men anslås at være omkring 50 timer pr. semester ved undervisning på Instrumentkursus i Musik og omkring 30 timer i Matematikcaféen. Der er tale om en række ledige stillinger fordelt mellem stillingerne til musikundervisning og stillingerne til Matematikcaféen.

Arbejdsstedet er Campus Carlsberg, Humletorvet 3, 1799 København V og Nyelandsvej 27, 2000 Frederiksberg.

Vil du vide mere?
Hovedstadsregionen har brug for stærke professionelle, der er uddannet til at møde og besvare fremtidens udfordringer. Som en samlet professionshøjskole har vi med vores bredde og volumen en ambition om at blive toneangivende på uddannelsesområdet.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte uddannelsesleder Henrik Daugaard på tlf. 4189 7188.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest søndag den 18.oktober 2020.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 43.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.