Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende med interesse for kommunikation og markedsføring søges til det Sundhedsvidenskabelige Fakultet

Efter- og videreuddannelsesenheden (EVU-enhed) i sektion for Legalitet og Studienævnsbetjening under Afdelingen for Uddannelse og Studerende på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet søger en ny studerende med interesse inden for kommunikation og/eller markedsføring.  
 
EVU-enheden på Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet arbejder med fakultetets udbud af kurser og undervisning målrettet studerende, der er på arbejdsmarkedet. Herunder særligt SUNDs masteruddannelser. Vi har uddannelser med både dansk og international profil og uddannelser, der er målrettet meget forskellige professioner. Dette kræver en professionel, kreativ og målrettet kommunikation og markedsføringsindsats.  
 
Vi forventer, at du er interesseret i området og vil indgå som en engageret del af vores team. Til gengæld kan du forvente et studenterjob, hvor du får muligheder for at stifte bekendtskab med en række centrale områder og værktøjer indenfor kommunikation, markedsføring og webredigering.  
 
Arbejdsopgaver  
 
Du vil som studentermedhjælper bl.a. deltage i de øvrige ansattes arbejde med:  
- Webredigering, herunder SEO-optimering  
- Udarbejdelse af tekstmateriale  
- Monitorering af markedsføringskampagner bl.a. via Google Analytics  
- Vedligeholde udsendings lister/mailinglister  
- Udsende direct mail, nyhedsbrev og andet materiale  
  
Vi søger  
Vi forventer at du  
- har interesse i kommunikation og/eller markedsføring  
- kan udtrykke dig klart skriftligt – både på dansk og engelsk  
 
Arbejdstid og aflønning  
Arbejdstiden er beregnet til ca. 12 timer om ugen. Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for HK/Stat, med indplacering som HK-studerende.  
 
Ansøgningsfrist  
Send din ansøgning med CV via jobportalen Studenterjobs – Københavns Universitet (klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget). Ansøgningen skal være os i hænde senest 25. februar. Forventet start 15. marts eller hurtigst muligt derefter.  
 
Yderligere oplysninger  
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder for efter- og videreuddannelse Mette Bergenser via e-mail mette.bergenser@sund.ku.dk eller på tlf.: 35 32 63 16.  
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.  
 
Du kan læse mere om fakultetet på http://www.sund.ku.dk  
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her