Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende søges til et forskningsprojekt om køn og karriereveje; Københavns Universitet

Studerende søges til et forskningsprojekt om køn og karriereveje i universitetsverden Vi søger en dygtig studerende til et forskningsprojekt om køn, videnshierarkier og karriereveje i det akademiske system finansieret af Danmarks Frie Forsknings Fond (DFF).

Brænder du for sociologi? Interesserer du dig for spørgsmål om køn og karriereveje? Så er denne stilling oplagt for dig.

I projektet undersøger vi blandt andet, hvordan forskerkøn og andre demografiske faktorer i samspil med valg af undersøgelsesemne og metodetilgang påvirker ph.d.-uddannedes karrieremuligheder på de danske universiteter. Projektet er ’mixed-methods’ og trækker blandt andet på digital tekstanalyse, registerdata, CV-data, spørgeskemabaserede undersøgelser og kvalitative interviews.

Forskningsprojektet gennemføres på Sociologisk Institut ved Københavns Universitet under ledelse af lektor Mathias Wullum Nielsen i samarbejde med postdoc Julien Larregue.

Hvad er arbejdsopgaverne?

Som studerende på projektet vil du få indblik i et spændende forskningsprojekt og mulighed for at styrke dit faglige netværk.

Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt bestå i forskningsassistance til projektgruppen, herunder kodning af data til omfattende CV-analyse, opsætning af onlinespørgeskemaer, indsamling af kontaktinformationer, kodning af artikler med henblik på metaanalyse og transskribering af kvalitative interviews.

Som studerende på projektet vil du have mulighed for at bruge viden og data fra projektet i dine egne studieopgaver (herunder bachelorprojekt eller speciale).

Forventninger til dig

Vi søger en medarbejder der:

  • er omhyggelig og grundig i sit arbejde
  • er gerne studerende på en samfundsvidenskabelig uddannelse
  • har stærke metodiske færdigheder
  • har interesse i spørgsmål om køn og social stratifikation
  • har gode engelskkundskaber


Ansættelse

Tiltrædelse allerede i januar 2021 og arbejde 10 timer om ugen.Ansættelsen strækker sig over seks måneder med mulighed for forlængelse på op til et år.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat) med indplacering som studerende.

Minimumstimelønnen er kr. 126,28 (1. april 2020-niveau). Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

For at blive ansat er det en forudsætning, at du er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelsesinstitution.Yderligere oplysninger

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mathias Wullum Nielsen (mwn@soc.ku.dk) / 61684557.Ansøgning

Hvis du er interesseret, bedes du sende en kort, motiveret ansøgning (max en A4-side) vedlagt CV (max en A4-side) og karakterudskrift samt indskrivningsbevis elektronisk via jobsiden på, så den er universitetet i hænde senest d. 7. januar 2021.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.