Studerende søges til Institut for Folkesundhedsvidenskab

Vi søger en studerende til at bistå med opgaver i instituttets afdeling for Global Sundhed og School of Global Health – University of Copenhagen, der er forankret på instituttet. 
 
Opgaver 
Din primære opgave vil være at hjælpe til med planlægning og afslutning (forår og efterår) samt afholdelse af internationale sommerkurser (juli/august) og kurser relateret til global sundhed. Dette indebærer bl.a. kontakt til vores internationale undervisere og studerende, udarbejdelse af kursusmateriale samt bistand til afholdelse af undervisningsdage, arrangementer og nye undervisningsforløb. 
 
Derudover vil du skulle vedligeholde og opdatere hjemmesider og sociale medier for bl.a. School of Global Health – University of Copenhagen, samt yde praktisk assistance ved diverse arrangementer. 
 
Vi forventer, at du  
- er fleksibel i forhold til arbejdstid og opgaver 
- arbejder ansvarsbevidst og struktureret 
- kan formulere dig på engelsk og dansk såvel skriftligt som mundtligt 
- har et godt humør 
- gerne har interesse for global sundhed 
- gerne er tidligt i forløbet af din uddannelse 
 
Du kan læse mere om Afdeling for Global Sundhed her: http://publichealth.ku.dk/sections/global/ og om Copenhagen School of Global Health – University of Copenhagen her: http://globalhealth.ku.dk/.  
 
Hvis du vil høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Hanne Ingvorsen, hain@sund.ku.dk. 
 
Ansættelse 
Arbejdstiden er ca. 7 timer om ugen fordelt på to dage, der tilrettelægges efter aftale. Vi tager naturligvis hensyn til dit studie og er fleksible omkring eksaminer og afleveringsdatoer. 
 
Aflønning i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK § 35 for aktive studerende, der dokumenterer at være indskrevet ved en højere læreanstalt eller ved en mellemlang videregående uddannelse (MVU) på en professionshøjskole eller tilsvarende institution. Timelønnen udgør 121,06-127,01 kr. afhængig af din anciennitet og hvor langt du er i dit studie.  
 
Send ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og evt. anbefalinger via linket nedenfor senest den 22. februar 2017. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger. Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen. 
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen.
 
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har ca. 7500 studerende, ca. 1500 ph.d.-studerende og beskæftiger ca. 3200 medarbejdere. Fakultetet skaber ny viden og formidling gennem sine kerneaktiviteter: forskning, undervisning, videndeling og kommunikation. Med grundforskningsområder lige fra molekylære studier til samfundsstudier bidrager fakultetet til en sund fremtid gennem sine kandidater, forskningsresultater og opfindelser til gavn for patienterne og samfundet. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Claim Manager til dansk, start up virksomhed

Flyhjælp ApS

Claim Manager til dansk, start up virksomhed Opslået d. 29. januar 2018 Drømmer du om at udvikle dig selv ved at være en del af en succesfuld dansk opstartsvirksomhed, der hver uge hjælper flere hundrede uheldige flypassagerer med at få smilene tilb...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Bliv kontorelev i Erhvervsministeriets departement eller styrelser - et klogt valg!

Departementet

København
Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus? Dygtige kolleger er parate til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb. Om os: Erhvervsministeriet arbejde...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:8. marts 2018

Det Humanistiske Fakultet søger to studenter (2-årige stillinger)

Det Humanistiske Fakultet

København
Det Humanistiske Fakultet søger to studenter (2-årige stillinger) Den ene stilling er i Internationalt Team, mens den anden stilling har opgaver på både Åbent Universitet og på bevisområdet. Internationalt Team, Åbent Universitet og bevisområdet er ...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Bliv Facility Medarbejder i Mødeservice

PWC STATSAUTORISERET REVISIONSANPARTSSELSKAB

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit Jobcenter. Hvis dit Jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte Jobrotationsservice søger...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:5. april 2018

Frisk kontormedhjælper søges til ung virksomhed

HORNSKOV VINDBERG A/S

Virksomheden: HornskovVindberg er et af Danmarks største inkassobureauer, og er en virksomhed i voldsom vækst. Vi er beliggende Vestergade 18E, 1456 København K., kun 2 minutters gang fra Rådhuspladsen. Vi søger en juridisk konsulent, der vil indgå ...