Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende søges til International Uddannelse, Uddannelser & Studerende, Københavns Universitet

International Uddannelse på Københavns Universitet søger en studerende til ansættelse med tiltrædelse 1. oktober 2020 eller snarest derefter.

Om os

Københavns Universitet (KU) arbejder målrettet med at styrke internationaliseringen af vores uddannelser. Det gør vi ved bl.a. at tiltrække dygtige internationale studerende, udvikle det internationale studiemiljø på KU og ved at øge antallet af KU-studerende, som tager på studieophold i udlandet. Internationaliseringsindsatsen går på tværs af universitetet, og det kræver derfor et godt samarbejde om indsatserne.

International Uddannelse (IU) er en sektion i Uddannelser og Studerende (US), KU's centrale enhed, der arbejder for et sammenhængende uddannelsesområde. Vi skaber retning og udvikler fælles praksis til gavn for studerende og uddannelser, og vi arbejder for, at de studerende har de bedste muligheder for at udnytte deres potentialer på uddannelser af høj international kvalitet og relevans.

IU har 22 medarbejdere, der arbejder bl.a. med programadministration, studentermobilitet og stipendier, international rekruttering, sommerskolekurser, internationale samarbejdspartnere, delegationsbesøg, strategiske projekter og generel internationalisering af KU’s uddannelser. Læs mere om IUs arbejdsområder indenfor internationalisering på www.international.ku.dk og om Uddannelser & Studerende på www.us.ku.dk.

Arbejdsopgaver

Stillingen indeholder både administrative opgaver inden for udveksling af studerende til og fra KU og kommunikationsopgaver på web og sociale medier.

Dine arbejdsopgaver vil, under supervision, bl.a. omfatte:

  • Administration af Facebookgrupper
  • Opdatering af indhold på hjemmesider
  • Opdatering af informationsdokumenter om KU’s partneruniversiteter
  • Bistå med klargøring af ansøgningsmateriale og behandling af ansøgninger fra KU studerende, der søger udvekslingsophold
  • Bistå med afrapportering af udlandsophold
  • Behandling af ansøgninger fra indrejsende studerende
  • Assistere med afholdelse af faglige og sociale arrangementer på Københavns Universitet
Kvalifikationer:

Vi ønsker stillingen besat af en selvstændig og engageret studerende med interesse for at arbejde med administrative processer og sagsbehandling, og som har erfaring i at arbejde med sociale medier. Det er en fordel, hvis du har egen erfaring fra studie- eller praktikophold i udlandet.

Gode engelskkundskaber – både i skrift og tale – er nødvendige. Det er vigtigt, at du er effektiv, har ordenssans og overblik i forhold til administrative processer.

Vi tilbyder:

· 14 timers arbejde om ugen fordelt på faste arbejdsdage

· Løbende intern videndeling og oplæring

· En afvekslende arbejdsdag i et kontor med engagerede medarbejdere

· Tæt samarbejde med kollegaer i kontoret

Løn- og ansættelsesvilkår

Aflønningen er på timebasis og følger normale satser for studerende i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT, som pt. er 126,28 kr. i timen (1. april 2020-niveau).

Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet som studerende ved en videregående uddannelse.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Simone Hauskov på tlf. 35 33 12 99.

Ansøgningsfrist

Torsdag den 17.september.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 39.

Vi beder om en motiveret ansøgning, CV, kopi af seneste eksamensudskrift samt evt. relevante udtalelser. Søg via ”Søg stilling” her under


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.