Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende søges til Projekt om undervisningsudvikling på Filosofi

Har du lyst til at gøre livet lettere og sjovere for nye filosofistuderende?
 
Vi vil gerne gøre det mere klart, for nye studerende, hvad studiet går ud på, og vi vil også gerne hjælpe nystartede studerende til hurtigt at finde sig tilrette på studiet og finde ud af, hvordan man gør som filosofistuderende. Endelig vil vi gerne gøre det lettere for studerende at se de mange muligheder, de har med deres uddannelse, f.eks. ved at studerende har mere kontakt med færdige kandidater. Til dette søges en dygtig og engageret filosofistuderende, der kan hjælpe os videre med disse projekter.  
 
Opgaver
De centrale opgaver er at færdiggøre informationsmateriale til nye studerende og en studiehåndbog (hovedforfatter Klemens Kappel).  Du vil skulle være med til at tænke over formater og praksisser, der giver studerende mere kontakt med rollemodeller og inspiratorer fra personer med filosofi-baggrund, som arbejder i andre sektorer end forskning- og undervisning.  
 
Dine kvalifikationer
Du skal være god til at skrive, selvmotiveret og velorganiseret, og du må meget gerne være fuld af ideer til, hvordan vi kan gøre tingene bedre. Det er bedst, hvis du har oplevelsen af at starte på filosofi i nogenlunde frisk erfaring.
 
Løn- og ansættelsesforhold
Der er afsat 100 timer til opgaven og den skal løses i løbet af foråret 2018 med start omkring 1. marts. 
 
Lønnen er fastsat i overensstemmelse med reglerne om aflønning af studerende i organisationsaftalen mellem Finansministeriet og HK/STAT.  
 
Ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, beder vi dig sende en kortfattet elektronisk ansøgning (max. 1 side)  med CV og eksamensudskrift via jobportalen (Klik på "Søg stillingen" nederst i opslaget).
 
Ansøgningsfristen er den 15. februar kl. 12.
 
 Yderligere oplysninger
Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du skrive til afdelingsleder Klemens Kappel på: kappel@hum.ku.dk
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her