Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende søges til webarbejde

Har du weberfaring, eller kunne du tænke dig at få det? Og er du ikke bange for at kaste dig ud i nye systemer? Så har vi en spændende studenterstilling i enheden for Kommunikation og Adfærd i Arbejdstilsynet.Vi arbejder for et sundt og dynamisk arbejdsmarked Arbejdstilsynet er den danske myndighed på arbejdsmiljøområdet. Vores mål er at fremme et sundt, sikkert og udviklende arbejdsmiljø på de danske arbejdspladser. Vi fører tilsyn med, at virksomhederne i praksis skaber de gode rammer for deres medarbejdere, der skal til for at undgå at mennesker nedslides, kommer til skade eller får stress. Det er en gevinst for både medarbejdere, virksomheden og samfundet.

Vores forebyggende og vejledende arbejde bygger altid på den nyeste evidensbaserede viden om området – kritisk reflekteret og drøftet i et forum af fagligt højt kvalificerede kolleger.

Du kan læse mere om os på www.at.dk

Studerende søges til webarbejde Arbejdstilsynet driver at.dk samt nogle mindre sites. Da vores nuværende webstudent er blevet færdiguddannet, har vi brug for ny som kan for hjælpe til det praktiske arbejde med drift af vores websites.

Som vores student kommer du til at indgå i webteamet, som er en del af tilsynets kommunikations- og adfærdsenhed, og du refererer til tilsynets kommunikationschef. I kommunikationsenheden er vi 17 medarbejdere, der alle i fællesskab har ansvaret for tilsynets kommunikation.

Dine arbejdsopgaver bliver bl.a. at:

 • lægge indhold på at.dk og på subsites (Umbraco) samt vores intranet (Sharepoint)
 • indgå med fast skema i vores webvagt, som supporterer interne og eksterne brugere
 • indgå i arbejdet med at kvalitetssikre vores sites, rette fejl, arbejde med SEO, emne-tagning, tilgængelighed etc.
 • rekruttere brugere til brugerundersøgelser
 • lave lettere billedredigering
 • lave statistikrapporter (SiteImprove)
 • hjælpe med forefaldende opgaver.
Bliv vores nye kollega Vi forestiller os, at du:

 • er i gang med en relevant videregående uddannelse
 • har kendskab til arbejde med web
 • er omhyggelig og vant til at kvalitetstjekke dit arbejde
 • ikke er bange for at kaste dig ud i nye systemer
 • har et godt kendskab til det danske sprog og kan fange sprogbøffer, hvis du ser dem.
Det er en fordel, hvis du har weberfaring, men ikke et krav.

Vi finder løsninger sammen Som en del af Beskæftigelsesministeriet er Arbejdstilsynet med til at sætte rammerne for menneskers arbejdsliv, og vi er derfor forpligtet til at finde de bedste løsninger. Dem finder vi i fællesskab. Hos os er dørene åbne og barriererne små. Vi deler vores viden og giver hinanden med- og modspil, så ideerne skærpes, inden de bliver til fælles løsninger.

Hos os kommer du til at arbejde sammen med fagligt dygtige og dedikerede kolleger i en hverdag med højt tempo og store udfordringer. Hver dag byder på nye problemstillinger, og du skal derfor være parat til at tage opgaver ind fra siden og sætte hele dit faglige register i spil. Til gengæld får du gode muligheder for at gøre en positiv forskel for menneskers arbejdsliv.

Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen er en studenterstilling med gennemsnitlig 15 timer om ugen. Vi vil gerne have, at du starter 1. november 2020. Du bliver ansat som student efter OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere (HK) i statens tjeneste.

Dit daglige arbejdssted er Landskronagade 33.

Spørgsmål og ansøgning Fik du ikke svar på alle dine spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Webansvarlig Sanne Plichta på tlf. 72 20 88 24.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Send din ansøgning, cv og eksamenspapirer elektronisk via linket senest fredag den 18. september 2020.

Vi forventer at holde samtaler i uge 39.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.