Studerende til forskningsprojekter om billeder og sikkerhedspolitik

Vi søger en studerende til forskningsprojekterne ”Images and International Security” og ”Bodies as Battleground: Gender Images and International Security”, begge ledet af professor Lene Hansen. 
 
”Images and International Security” undersøger billeders betydning for sikkerhedspolitik, teoretisk og empirisk. Projektet startede 1. januar 2014, løber frem til 31. august 2018, og er nærmere beskrevet på http://www.images.ku.dk. ”Bodies as Battleground: Gender Images and International Security” vil fokusere på, hvilken rolle køn spiller for den måde sikkerhedsproblemer afbilledes på i medierne. Projektet starter 1. marts 2018 og løber frem til 1. marts 2022. 
 
Arbejdsopgaver 
Dine opgaver vil bestå af administrative og praktiske opgaver, herunder organisering af udenlandske projektdeltageres besøg, hjælp med indsamling af materiale og opdatering af hjemmeside.  
 
Din profil 
Det vil være en fordel hvis: 

  • Du er stud.scient.pol. 
  • Du er velformuleret på dansk og engelsk 
  • Du er grundig, systematisk og ansvarsfuld 
  • En studiebaggrund med kendskab til international politik er en fordel, men ikke et krav 
Vi tilbyder 
Du kommer til at indgå i et forskningsmiljø bestående af to professorer (Lene Hansen og Rebecca Adler-Nissen), en professor MSO (Jacob Gerner Hariri), tre ph.d.-studerende, og to studentermedhjælpere placeret på Institut for Statskundskab, samt fire internationale topforskere, og dermed tæt på, hvordan forskning foregår. Vi lægger vægt på godt samarbejde og er fleksible i forhold til arbejdstiden i eksamensperioder. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår 
Arbejdstiden vil være ca. 12-15 timer ugentlig.  
Vi er særlig interesserede i ansøgere, der har tidshorisont for jobbet på minimum en ansættelse til 1. april 2019.  
 
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S) og organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK/Stat). 
Minimumstimelønnen er kr. 121,07. Du vil blive lønindplaceret på baggrund af tidligere ansættelser. 
 
En forudsætning for ansættelse er, at du er indskrevet ved en videregående uddannelsesinstitution. 
 
Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 
 
Yderligere oplysninger 
Ansøgningsfrist er mandag den 26. februar 2018, samtaler forventes afholdt i uge 10. 
 
Stillingen søges online via hjemmesiden Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget) hurtigst muligt og senest den 26. februar 2018.  
Forventet ansættelse: 1. april 2018.  
 
Bemærk venligst, at der kun kan uploades en fil til hver kategori. Hvis du har flere dokumenter til samme kategori (f.eks. eksamensbevis og eksamensudskrifter), så skal du samle dokumenterne i en fil (pdf eller word). Vi beder om, at du vedhæfter eksamensudskrifter. 
 
Ansøgninger som modtages efter ansøgningsfristens udløb vil ikke blive accepteret. 
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Leder til strategi og ledelse i Kultur- og Fritidsforvaltningen

Strategi og Organisation

Vil du være med til at udvikle ledelse og styring, understøtte digitale organisationsforandringer og strategiimplementering i en politisk ledet organisation? Er du interesseret i kultur- og fritidsområdet, og ser du potentialer i området, som kan af...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:5. marts 2018

Pædagogisk og tværgående leder til Nørrebro/Bispebjerg klynge H

Nørrebro/Bispebjerg Klynge H

Vil du være med til at føre vores vision ud i livet og være en del af et ambitiøst team? Vi ønsker at skabe det gode børneliv , hvor vores enheder giver det enkelte barn rum til læring, udvikling og trivsel. Med afsæt i politiske mål indenfor lærepl...
Indrykket:12. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Ny leder af Konservatorskolen

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

KADK søger en ny leder til Kunstakademiets Konservatorskole. Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering (KADK) søger en fag- og institutleder til at stå i spidsen for konservatorskolen. Stillingen er ledig fra 1...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Nichevirksomhed søger lederprofil med salgsfokus

JKS A/S

Brænder du for at stå i spidsen for forretningsudviklingen, og er du både teknisk og salgsorienteret? Er du strategisk minded, og har du lyst til at repræsentere Chriscoating og være bindeleddet til de danske kunder? Så er det her måske jobbet for d...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:6. marts 2018

Leder til Afdeling for Kvalitet og Borgersikkerhed

Center for Analyse, HR og Kvalitet

Genopslag Vil du være med til at drive og udvikle kvalitets- og forbedringsarbejdet i en af landets største forvaltninger? Sundheds- og Omsorgsforvaltningen i Københavns Kommune søger en leder til en helt ny Afdeling for Kvalitet og Borgersikkerhed ...