Studerende til forskningsrelaterede administrative opgaver

Protein Analysis Group ved Institut for Farmaci på Københavns Universitet søger en studerende til ansættelse pr. 1. november 2020, eller snarest muligt derefter, til forskningsrelaterede administrative opgaver.

Om os
Protein Analysis Group er en forskningsenhed ved Institut for Farmaci og i gruppen arbejder vi med at udvikle avancerede analyser til at måle mængde og sammensætning af protein molekyler. Igennem dette forskningsarbejde er vi med til at skabe grundlaget for udvikling af ny og bedre medicin. Se link til vores hjemmeside for mere information omkring gruppen: http://pharmacy.ku.dk/research/section_analytical_biosciences/protein_analysis-lab/

Arbejdsopgaver

Arbejdsopgaver omhandler primært hjælp med administration og organisering af forskningsprojekter og forskningsmidler samt andet forfaldende administrativt arbejde i forskningsgruppen. Du vil arbejde som en integreret del af forskningsgruppen og ansættelsen byder derfor på en enestående mulighed for at få indsigt i forskningsarbejdet, arbejdsgangen i en forskningsgruppe og hvordan en sådan gruppe administreres.

Arbejdstid

Arbejdstiden er 6-8 timer ugentligt jævnt fordelt over hele året. Arbejdstidens placering aftales med gruppeleder.

Dine kompetencer
Det er en forudsætning for ansættelse, at du er indskrevet som studerende ved en videregående uddannelse.

Du er velorganiseret og motiveret og kan arbejde under instrukser. Du skal kunne skrive og forstå engelsk så du kan kommunikere med gruppens samarbejdspartnere og kunne arbejde med Microsoft Office (dvs. Word, Excel, PowerPoint og Outlook). Desuden skal du besidde gode sociale færdigheder så du kan indgå som en del af gruppen. Du skal helst være interesseret i forskning og gerne have en interesse inden for naturvidenskabelig /farmaceutisk forskning som er gruppens forskningsområde omend sidstnævnte ikke er et krav.

Ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Minimumstimelønnen er kr. 126,28. Du vil blive løn-indplaceret på baggrund af tidligere ansættelser.

Yderligere oplysninger
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Kasper D. Rand (kasper.rand@sund.ku.dk, tlf 23712556). Du kan endvidere læse mere om Institut for Farmaci på: http://www.pharmacy.ku.dk/

Ansøgning mv.
Send venligst ansøgning bilagt CV, karakterudskrift og dokumentation for indskrivning elektronisk via jobsiden på http://jobportal.ku.dk. Klik på "SØG STILLINGEN" så den er universitetet i hænde senest 28. september 2020.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.