Studerende til Institut for Folkesundhedsvidenskab, Afdeling for Sundhedstjenesteforskning

Vi søger 1-2 studerende til forskellige praktiske og administrative arbejdsopgaver. Det vil være en fordel, hvis du er fortrolig med Officepakken, som anvendes bredt på universitetet. Da en del intern og ekstern kommunikation sker på engelsk er det en forudsætning, at du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.  
 
Om Institut for Folkesundhedsvidenskab 
Institut for Folkesundhedsvidenskab bidrager med sin forskning til det videnskabelige fundament for forbedring af befolkningens sundhed og for øget indsigt i sammenhængen mellem sundhed og samfund. Instituttet leverer undervisning på en lang række uddannelser på bachelor- og kandidatniveau samt sommerkurser og ph.d.-kurser. En stor del af instituttet har til huse på Center for Sundhed og Samfund, der ligger på Københavns gamle Kommunehospital. Læs mere om instituttet på www.ifsv.ku.dk. 
 
Opgaver 
Stillingerne er placeret i Afdeling for Sundhedstjenesteforskning og vil være knyttet til Forskningscenter for Migration, Etnicitet og Sundhed (se mere på http://mesu.ku.dk/dansk/)  og Forskningsprojektet Personalized Medicine in the Welfare State (MeInWe) (se mere http://www.ifsv.ku.dk/afdelinger/sundhedstjenesteforskning/medarbejdere/?pure=da/persons/124145 og http://sund.ku.dk/nyheder/2017/09/antropologen-der-undersoeger-etikken-i-brugen-af-personlig-medicin/) 
 
Opgaverne er litteratursøgning, transskribering, inddatering i reference manager, hjælp til opstilling af artikler, ansøgninger, budgetter, rapporter etc, opdatering af centerets hjemmeside i samarbejde med instituttets webteam, hjælp ved centerets undervisningsopgaver (fx bestilling af bøger, koordination af undervisning, booking af lokaler, hjælp til udarbejdelse af kompendium) ad-hoc taste- og skrivearbejde samt opdækning og afrydning ved møder. 
 
For nærmere oplysninger kan du kontakte:
For MESU: videnskabelig assistent Kristine Sorgenfri Hansen (tlf. 3533 3790, mail krsh@sund.ku.dk) 
For MeInWe: professor Mette Nordahl Svendsen (tlf 35327624; mail: mesv@sund.ku.dk) eller lektor Jeanette B L Knox (tlf 35337334; mail: knox@sund.ku.dk) 
 
Ansættelse 
Arbejdsomfanget er ca. 7 timer om ugen efter nærmere aftale. Aflønning i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK § 35 for aktive studerende, der dokumenterer at være indskrevet ved en højere læreanstalt eller ved en mellemlang videregående uddannelse (MVU) på en professionshøjskole eller tilsvarende institution. Timelønnen udgør 121,06-127,01 kr. afhængig af din anciennitet og hvor langt du er i dit studie.  
 
Send ansøgning vedlagt CV, eksamensbevis og evt. anbefalinger via linket nedenfor senest den 8. marts 2018. Vi modtager kun elektroniske ansøgninger. Du bedes venligst i din ansøgning gøre opmærksom på, hvilken/hvilke stilling(er) du er interesseret i. 
 
Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle interesserede til at søge stillingen. 
 
Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet har ca. 7500 studerende, ca. 1500 ph.d.-studerende og beskæftiger ca. 3200 medarbejdere. Fakultetet skaber ny viden og formidling gennem sine kerneaktiviteter: forskning, undervisning, videndeling og kommunikation. Med grundforskningsområder lige fra molekylære studier til samfundsstudier bidrager fakultetet til en sund fremtid gennem sine kandidater, forskningsresultater og opfindelser til gavn for patienterne og samfundet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:27. marts 2018

Claim Manager til dansk, start up virksomhed

Flyhjælp ApS

Claim Manager til dansk, start up virksomhed Opslået d. 29. januar 2018 Drømmer du om at udvikle dig selv ved at være en del af en succesfuld dansk opstartsvirksomhed, der hver uge hjælper flere hundrede uheldige flypassagerer med at få smilene tilb...
Indrykket:26. januar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Bliv Facility Medarbejder i Mødeservice

PWC STATSAUTORISERET REVISIONSANPARTSSELSKAB

For at søge dette job skal du være berettiget til at blive ansat som jobrotationsvikar. Hvis du er i tvivl, skal du kontakte dit Jobcenter. Hvis dit Jobcenter har henvist dig til en Anden Aktør, er det dem, du skal kontakte Jobrotationsservice søger...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:28. februar 2018

Bliv kontorelev i Erhvervsministeriets departement eller styrelser - et klogt valg!

Departementet

København
Ønsker du at blive en del af en moderne og dynamisk offentlig arbejdsplads, hvor faglig og personlig udvikling er i fokus? Dygtige kolleger er parate til at sørge for, at du får et spændende og varieret elevforløb. Om os: Erhvervsministeriet arbejde...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:5. april 2018

Frisk kontormedhjælper søges til ung virksomhed

HORNSKOV VINDBERG A/S

Virksomheden: HornskovVindberg er et af Danmarks største inkassobureauer, og er en virksomhed i voldsom vækst. Vi er beliggende Vestergade 18E, 1456 København K., kun 2 minutters gang fra Rådhuspladsen. Vi søger en juridisk konsulent, der vil indgå ...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:13. marts 2018

Medarbejder til administrationsafdeling

Customer Care

København
Medarbejder til administrationsafdeling København Vil du gerne være en del af en dansk succeshistorie i international skala? Har du et højt drive og trives du i et ungt miljø hvor præstationer belønnes? Hvis ja, så har vi det helt rigtige job til di...