Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til Politiske Ideer og Analyse (P.I.A.)

Synes du forskningen skal forandre samfundet?

Drømmer du om at komme til at arbejde i krydsfeltet mellem politik, videnskab, medier og ny teknologi? Ønsker du et alsidigt studiejob, hvor du også har lejlighed til at bruge dine kreative, kommunikative og digitale evner? Og er du en initiativrig iværksættertype, der vil se forandring og elsker at lære nyt? Så er du måske en af P.I.A.’s nye studerende.

Institut for Statskundskab, KU vil være landets bedste til at afkorte afstanden fra forskning til forandring i samfundet. Derfor har instituttet etableret ’impact-teamet’ Politiske Ideer og Analyse (P.I.A.). I tæt samarbejde med instituttets forskere har P.I.A. som ambition at ”oversætte” dansk og international forskning til viden, som andre kan ”tro, nå og bruge.”

P.I.A har vokseværk. Vi søger derfor 2 nye studerende, der kan understøtte lanceringen og driften af P.I.A i 2018 og frem. Arbejdsopgaverne er varierede, men indbefatter f.eks. redigering, korrektur og layout af ’policy briefs’, blogs og nyhedsbreve; bistand til planlægning, optagelse og redigering af video samt bistand til opdatering af hjemmeside og sociale medie-platforme samt generel sekretariatsbetjening.

Du er er først og fremmest en struktureret, og gerne kreativ, samfundsvidenskabelig studerende. Men derudover lægger vi bl.a. vægt på at du kan

  • skrive klart og fængende til forskellige målgrupper
  • forstå og ”afkode” politiske dagsordener og agere proaktivt i forhold hertil
  • arbejde med og opdatere en hjemmeside/CMS og sociale medieplatforme
  • tænke kreativt, visuelt og grafisk elementer ind i dit skriftlige arbejde.
Vi forventer naturligvis ikke, at du ved ansøgningstidspunktet mestrer alle disse arbejdsopgaver. Men vi forventer, at du gør, når du er færdig med at arbejde for P.I.A. Som studerende hos P.I.A. skal du altså ikke lade dig afskrække af en stejl læringskurve, ligesom du kan være sikker på, at du får noget brugbart på dit CV.

Ansættelsesforhold
Arbejdstiden er 15 timer/uge, men kan tilrettelægges fleksibelt ift. eksamener.

Det er en forudsætning for ansættelse, at ansøger er indskrevet og aktiv studerende ved en videregående uddannelse.

Ansættelse og aflønning sker som studerende i henhold til Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer - Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) samt Organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) § 35. Timesatsen er 121,06 ved ansættelse på trin 1. Du vil blive lønindplaceret ud fra anciennitet.

Ansættelse så hurtigt som muligt eller fra 1. maj 2018. Ansættelsen er som udgangspunkt et år, men med mulighed for forlængelse.

Ansøgning mv.
Stillingen søges online via Jobportalen (tryk på linket "Søg stillingen" nederst i opslaget). Vedhæft en kortfattet ansøgning (max. 1 side) med en kort beskrivelse af relevante faglige kompetencer samt kortfattet CV, karakterudskrift og evt. referencer eller anden dokumentation for tidligere arbejdserfaring.

Ansøgningsfristen er onsdag den 18. april 2018.

Yderligere oplysninger
Yderligere spørgsmål til P.I.A og stillingerne som studerende kan stiles til postdoc Martin Møller Boje Rasmussen, mbr@ifs.ku.dk.

KU ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her