Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studerende til Project Team

Om stillingen
Project Team står i spidsen for arbejdet i Plesner med effektiviseringen af de ikke-juridiske processer. Du skal indgå i teamet, og udgangspunktet for dit arbejde vil i første omgang være i afdelingen for køb og salg af virksomheder. Dine opgaver bliver alsidige og omfatter blandt andet bistand til opbygning og håndtering af virtuelle datarum, udarbejdelse af diverse præsentationer, oversigtsdokumenter mv. samt løbende procesoptimering og involvering i projekter. Arbejdstiden er 15 timer om ugen, og du refererer til chefen for Project Team.

Om dig
Du studerer på bachelorniveau eller på første år af din kandidat. Det er vigtigt, at du besidder et stort overblik, at du arbejder systematiseret og effektivt samtidig med, du kan overholde deadlines. Det er en fordel, hvis du allerede har erfaring med projektarbejde og kan arbejde i Excel. Og så skal du brænde for at være med til at tænke innovativt og kreativt i tæt samspil med kollegaer og dermed være med til at bringe teamets arbejde til det næste niveau. Som alle andre hos Plesner sætter du standarden højt, og du trives og bevarer overblikket i et ambitiøst miljø, hvor der stilles høje krav, og tingene går stærkt. Samarbejde falder dig naturligt, og du kommunikerer klart på både dansk og engelsk i tale og skrift.

Du kan forvente
et spændende job i et travlt, inspirerende og internationalt arbejdsmiljø, hvor du kommer til at arbejde sammen med de absolut dygtigste kolleger.
Vi har en uhøjtidelig omgangstone samtidig med, at vi sætter en ære i vores høje faglighed. Vi tilbyder desuden attraktive ansættelsesvilkår.

Vil du vide mere
om os og jobbet, kan du kontakte Project Manager Magnus Bloch Thomsen på + 45 36 94 11 85 eller HR-manager Susanne Warnick Ravn på 36 94 14 29

Søg denne stilling


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.