Studie- /deltidsjob til tekstforfatning og kommunikation

Studie- /deltidsjob til tekstforfatning og kommunikation 

Er du en ægte sprognørd, som også kan tænke ud ad boksen? Så har du nu mulighed for at udnytte dit potentiale hos en digital arbejdsplads i rivende udvikling.

Er du af natur struktureret, analyserende, idérig og brænder du for skarp kommunikation, så har vi netop nu den helt rigtige stilling til dig.

 

Om stillingen:

Hos webbureauet OnlinePlus vil du få mulighed for at arbejde med mange forskellige typer af kunder og virksomheder, og du vil få mangeartede opgaver, hvor du vil kunne vise dine sprogevner, kreative ordforråd og andre kompetencer for online kommunikation - alt sammen med tekstforfatning og online markedsføring som omdrejningspunkt.

Du vil til daglig arbejde både selvstændigt og have ansvar for egne opgaver, og samtidig vil du komme til at arbejde tæt sammen med vores nuværende online marketing specialister, salgsteam samt dygtige hold af udviklere og designere.

 

Dine primære opgaver vil være:

  • Tekstforfatning til forskellige brancher
  • Research af produkter, virksomheder og andet.
  • Generel assistance til online markedsføring

 

Vi forventer at:

  • Du er i stand til at arbejde selvstændigt med spændende tekst- og kommunikationsopgaver.
  • Du er en god kommunikatør, både på skrift og i tale.
  • Har styr på komma og punktum og alt andet sjov tegnsætning, der hører med.
  • Du er struktureret og ansvarsbevidst.
  • Du har gåpåmod og viljen til at lære om bl.a. SEO og andre spændende elementer i online markedsføring.
  • Du er idérig samt kreativ og kan få ført disse idéer ud i livet - og ned på papiret.

 

Hvem er OnlinePlus:

OnlinePlus er at finde midt i Odense, hvor vi giver webshops og websider nyt liv. Vores kunder tæller oftest små og mellemstore virksomheder og dækker alle typer af brancher.
Vores professionelle og kreative hus består af sælgere, udviklere, designere og online marketing specialister, som alle sidder under samme tag, så der er kort fra tanke til handling.

Du kommer til at indgå i et ungt og uformelt miljø, hvor frihed, ansvar, kompetencer, faglige evner og god kundeservice er karakteriserende ord, som kendetegner vores arbejde.
Vi giver dig et grundigt introduktionsforløb, og underviser samtidig i de systemer og materialer du skal arbejde med.

 

Vilkår og løn:

Arbejdstiden er 15-20 timer pr. uge.

Løn efter kvalifikationer.

 

Ansøg og kontakt:

Send din ansøgning med tilhørende foto til jv@onlineplus.dk – for spørgsmål til stillingen kan der rettes henvendelse til Jimmy Vejlemark på tlf.: 26 11 99 88.

 

Såfremt du bliver indkaldt til samtale, vil du blive bedt om at udforme en tekst på omkring 300 ord. Du vil modtage yderligere information om tekstens indhold, hvis du bliver udvalgt til jobsamtale hos OnlinePlus.

 

Tiltrædelse ønskes hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette profil.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Marketings konsulent søges med speceiale i Facebook Annoncering i Odense C

Marketing-Partners IVS

Odense
www.Marketing-Partners.dk søger ny medarbejder til organisationen da vi er i massiv vækst!Søger du et arbejde, hvor du?:?? Får høj Løn ?? Er en del af det mest motiverende team ?? Begår sig på den internationale scene ?? Får adgang til rabat - og me...
Indrykket:21. marts 2018
Udløbsdato:16. maj 2018

Sales and Trade Marketing Coordinator

Orifarm

- nøgleperson i vores salg- og marketing team Orifarm Generics søger en ny kollega til at koordinere og drive virksomhedens mange kampagneaftaler med apotekerne og sikre, at alle opgaver når i mål. Har du godt humør, en positiv indstilling og lyst t...
Indrykket:23. marts 2018
Udløbsdato:21. maj 2018

Online marketing assistent

OnlinePlus ApS

Odense
Junior SEO SEM medarbejder søges til OnlinePlus. OnlinePlus har travlt og vækster med kunder i hele Danmark. Derfor søger vi en medarbejder til vores marketingafdeling. Du vil arbejde målrettet med søgemaskineoptimering og Google Adwords for en lang...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018