Studie- og karrierevejleder søges til Studievalg Danmark, Center Nordjylland

Har du lyst og kompetencer til at vejlede unge og voksne om valg af uddannelse og erhverv? Trives du i en omskiftelig hverdag, hvor du både skal arbejde selvstændigt og har opgaver, der løses i fællesskab med andre? Så læs mere om jobbet som studie- og karrierevejleder hos Studievalg Danmark.

Studievalg Danmarks kerneopgave Studievalg Danmark laver studie- og karrierevejledning om valg af uddannelse og efterfølgende beskæftigelse. Hovedfokus er vejledning på ungdomsuddannelser, men vi vejleder også unge og voksne uden for ungdomsuddannelserne.

Om jobbet Som vores nye studie- og karrierevejleder bliver du tilknyttet en række ungdomsuddannelser i Nordjylland, hvor du i samarbejde med skolerne skal vejlede alle elever efter en aftalt plan. Vejledningen foregår kollektivt, gruppevis og individuelt. Du skal endvidere deltage i den individuelle vejledning i vores vejledningscenter i Aalborg og i udviklingen af vejledningen.

Vi tilbyder et levende og fleksibelt arbejdsmiljø i et team, som ud over dig, består af en centerleder og 7 vejledere. Der er flest dage, hvor du er ude på ungdomsuddannelser alene, og dage, hvor arbejdet foregår fra centret. Du skal være forberedt på mange skift og meget kontakt til mange forskellige samarbejdspartenere i løbet af en dag og i løbet af en uge.

Om dig Vi søger en ny medarbejder, der:
• har erfaring med vejledning af unge og gerne kendskab til Studievalgs vejledning
• har erfaring med kollektiv, gruppevis og individuel vejledning
• har bred indsigt i de gymnasiale uddannelser samt, erhvervs-, erhvervsakademi-, professionsbachelor- og universitetsuddannelser og arbejdsmarkedet
• har en hel eller dele af en diplom- eller masteruddannelse i uddannelses- og erhvervsvejledning eller en videregående uddannelse inden for vejledningsteori- og metode.
• kan samarbejde og koordinere med både vejledere på skolen, pedel, rektor og lærerne på de tilknyttede ungdomsuddannelser.

Som person er det vigtigt, at du:
• er omstillingsparat, så du befinder dig lige godt med at være solist, holdspiller og samarbejdspartner og klar til mange sceneskift i løbet af en arbejdsuge
• selvstændigt kan planlægge, koordinere og afvikle opgaver og kan bevare roen – også når det brænder på
• er visionær og kan arbejde projektorienteret med kollegaer i hele landet
• er indstillet på vekslende arbejdstider og en del kørsel i forbindelse med vejledning på ungdomsuddannelserne. Det er derfor en forudsætning for at opretholde din ansættelse, at du har kørekort og råder over bil til arbejdskørsel.

Praktiske oplysninger Du ansættes i Studievalg Danmark som studie- og karrierevejleder på baggrund af din erfaring og uddannelsesbaggrund efter gældende overenskomst i staten.

Stillingen er på 30 timer om ugen i gennemsnit.
Med ansættelse den 01.05.2021.

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Centerleder Gitte Dybdal på tlf.: 3333 2011 eller mail: gidy@studievalg.dk, eller hos studie- og karrierevejleder Line Madsen Skorstengaard på tlf.: 3333 2016 eller mail: lms@studievalg.dk, eller hos studie- og karrierevejleder Majbritt Kortegaard på tlf.: 3333 2018 eller mail: mko@studievalg.dk.


Send din ansøgning og eksamenspapirer elektronisk, hvis du vil i betragtning til stillingen. Ansøgningsfristen er mandag d. 08.03.2021 kl. 23.59
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 11.

Studievalg Danmark skeler ved ansættelse hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.