Gem job

Studieadjunktur ved Institut for Regnskab

Institut for Regnskab ved Copenhagen Business School (CBS) åbner for ansøgninger til to ledige stillinger som studieadjunkt i regnskab.

Stillingen som studieadjunkt er en uddannelsesstilling. Ansættelsen kan ske på deltid eller fuldtid efter nærmere aftale med institutlederen.

Den rette kandidat ansættes for en periode på 6 år med krav om, at universitetspædagogikum gennemføres. Senest seks måneder inden udløbet af det sjette ansættelses år foretages en skriftlig vurdering af uddannelsesmæssige kvalifikationer med henblik på at vurdere, om studieadjunkten er kvalificeret til en varig stilling på studielektorniveau. Er dette tilfældet, overgår personen efter aftale til en stilling som studielektor.

Instituttet driver forskning og undervisning inden for regnskab i bred forstannd, herunder eksternt regnskab, revision og økonomistyring. Instituttets undervisningsansvar omfatter undervisning i regnskab på CBS’ bachelor- og kandidatuddannelser og på master og executive-uddannelserne, herunder ikke mindst på HD uddannelsen i regnskab.

Stillingsindhold

Stillingen omfatter:

 • Undervisning - herunder online undervisning
 • Vejledning af de studerende
 • Udarbejdelse af undervisningsmateriale og eksamensopgaver
 • Udarbejdelse af Blended Learning/digital undervisningsmateriale
 • Deltagelse i eksamen

Undervisningen kan være på både dansk og engelsk.

Kvalifikationskrav

Ansøgere skal:
 1. Besidde en relevant økonomisk kandidatgrad (cand.merc., cand.oecon., eller tilsvarende). En erhvervet ph.d.-grad vil være en fordel
 2. Have undervisningserfaring fra universiteter eller business schools inden for regnskab
 3. Kunne dokumentere undervisningskvalifikationer eller fremvise andet materiale vedrørende undervisningskvalifikationer (eksempelvis studenterevalueringer fra undervisning på universitetsniveau)
 4. Evne at undervise både på dansk og engelsk

Læs mere om kvalifikationskravene til studieadjunkt i gældende Bekendtgørelse om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter: www.retsinformation.dk/

Ansøgere skal være interesseret i at indgå i instituttets forskningsmiljø. Oplysninger om instituttet findes her: www.cbs.dk/forskning/institutter-centre/institut-regnskab

Flere oplysninger kan fås ved at kontakte: Institutleder Carsten Rohde, tlf.: +45 3815 2338, e-mail cr.acc@cbs.dk.

Ansættelse og løn sker i henhold til Finansministeriets aftale med Akademikernes Centralorganisation og gældende Bekendtgørelse om stillingsstruktur for videnskabeligt personale ved universiteter.

Ansøgning

Ansøgningen skal sendes via CBS’ rekrutteringssystem og indeholde:
 1. Motiveret ansøgning
 2. Dokumentation for kvalifikationer samt CV
 3. Dokumentation for undervisningskvalifikationer, inklusiv evalueringer fra de studerende og andet relevant materiale vedrørende undervisningskvalifikationer
 4. Undervisningsportfolio (se retningslinjer på https://www.cbs.dk/files/cbs.dk/retningslinjer_for_undervisningsportfolio.pdf
 5. Hvis muligt; liste over publikationer og anden forskningsrelateret erfaring

Rekrutteringsprocessen

Et rekrutteringsudvalg udvælger mindst 2-5 ansøgere til bedømmelse af et bedømmelsesudvalg.

Kandidaterne orienteres herefter, om deres ansøgning er gået videre til bedømmelse.

Kandidater, der er udvalgt til bedømmelse, vil blive orienteret om sammensætningen af bedømmelsesudvalget og vil senere få tilsendt deres egen bedømmelse.

Alle ansøgere vil modtage endeligt svar på deres ansøgning, når rekrutteringsprocessen er gennemført.

Stillingen søges online via linket nedenfor.

Copenhagen Business School skal modtage alt ansøgningsmateriale, herunder bilag (se ovenfor), før ansøgningsfristen udløber.

Ansøgningsfrist: 17-05-2021

CBS er et unikt erhvervsuniversitet med en høj andel af udenlandske ansatte og studerende. CBS har ca. 644 undervisnings- og forskningsårsværk, 192 ph.d.-studerende og 724 administrative årsværk. Ca. 20.422 studerende er fordelt på bachelor-, kandidat-, MBA/EMBA-, ph.d.- og Executive-programmer, der udbydes på dansk og engelsk. Vores videnskabelige medarbejdere tæller internationale eksperter inden for de klassiske forretningsdiscipliner, men også i filosofi, historie, psykologi, sociologi, jura, politik, informationssystemer og kultur.

 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Studieadjunkt/studielektor med sideløbende beskæftigelse søges til Institut for Bygningskunst, By og Landskab

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

København K
Ved Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering opslås en 3-årig deltidsstilling som studieadjunkt studielektor med sideløbende beskæftigelse til kandidatprogrammet Arkitektur & Landskab. Vi søger en visionær og faglig stærk profil, som...
Indrykket:4. maj 2021
Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Studieadjunkt/studielektor med sideløbende beskæftigelse søges til Institut for Bygningskunst, By og Landskab

Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering

København K
Ved Det Kongelige Akademi - Arkitektur, Design, Konservering opslås en 3-årig deltidsstilling som studieadjunkt studielektor med sideløbende beskæftigelse til kandidatprogrammet Arkitektur & Landskab. Vi søger en visionær og faglig stærk profil, som...
Indrykket:4. maj 2021