Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studieadjunkt/Videnskabelig Assistent

Designskolen Kolding søger studieadjunkt og/eller Videnskabelig Assistent med stærke teknologiske/digitale kompetencer og en god designfaglig værktøjskasse Designskolen Kolding har et strategisk fokus på designforskning- og udviklingsprojekter, der sikrer stærk anvendelse af digitale teknologier med stor menneskelig værdi, samt at studerende i stor udstrækning kan tænke digitale lag med ind i deres designudvikling. Derfor søger vi en studieadjunkt og/eller videnskabelig assistent med kompetencer indenfor:

  • Industrielt design, interaktionsdesign eller kommunikationsdesign med et stærkt digitalt fundament
  • Mixed reality XR og/eller maker spaces
  • Design, kreativitet, leg og læring i uddannelsessammenhænge
  • Metodestærk designfaglig facilitering
Som praksisnær studieadjunkt og/eller videnskabelig assistent deltager du i og står i spidsen for udviklingsprojekter og undervisning. Dette i samarbejde med uddannelsen og områdets øvrige personale. Med fokus på samspillet mellem de digitale og analoge teknikker skal du have fagligt og pædagogisk syn på design, hvor værdiskabelse for mennesker og samfund er i centrum.

Vi søger derfor uddannede og erfarne designere med:

  • En designuddannelse på kandidatniveau eller tilsvarende
  • Gode pædagogiske evner for undervisning
  • Erfaring fra praksis fra tidligere ansættelser eller egen virksomhed
  • Erfaring med relevante digitale projekter
  • Gode formidlingsevner og lyst til at arbejde med studerende i uddannelsen
  • Godt netværk og bredt internationalt kendskab til fagområdet
I forsknings- og udviklingsafdelingen arbejder vi i tre laboratorier inden for Designskolen Koldings strategiske fokusområder: Bæredygtighed, Social Design og Leg. Her bruges fagets metoder til at udvikle og formidle viden, positive forandringer og/eller nye kompetencer og forretningsmuligheder sammen med offentlige organisationer og private virksomheder. På den måde skaber vi videngrundlaget for skolens undervisning, herunder efteruddannelse.

Du vil høre til i Lab for Leg & Design og forventes at være en aktiv deltager i laboratoriets aktiviteter og projekter, ligesom der kan forekomme aktiviteter på tværs af de 3 laboratorier. Udover projektarbejde i forsknings- og udviklingsprojekter forventes man at undervise på bachelor- og kandidatniveau samt på efter- og videreuddannelsen. Vi lægger derfor vægt på relevant undervisningserfaring, og undervisningssproget er dansk.

Ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med Finansministeriet, bekendtgørelse om stillingsstruktur for kunstnerisk og videnskabeligt personale ved Det Kongelige Danske Kunstakademis Skoler for Arkitektur, Design og Konservering, Arkitektskolen Aarhus samt Designskolen Kolding og den pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Som ansøger vil du blive bedømt af et sagkyndigt udvalg, der vurderer, hvorvidt du er kvalificeret som studieadjunkt eller Videnskabelig assistent. Ved ansættelse som studieadjunkt ansættes du i en tidsbegrænset uddannelsesstilling på 3 år – ved ansættelse som videnskabelig assistent ansættes du tidbegrænset i op til 3 år.

Tiltrædelse senest 1. april 2021 Ansøgning, CV samt relevant dokumentation for faglige kvalifikationer skal sendes elektronisk, og Designskolen Kolding opfordrer alle interesserede, uanset personlige forhold, til at søge stillingen.

Ansøgningsfrist 18. januar 2021. Ansættelsessamtaler afholdes i uge 4 og forventes gennemført online.For yderligere information, kan du kontakte Uddannelseschef Eva Kappel på EKA@dskd.dk eller telefon +45 28608228.

Læs mere om Designskolen Kolding på http://www.designskolenkolding.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.