Studieadministrativ medarbejder til UCN Studiekontor Hjørring

UCN Studiekontor varetager studieadministrationen for uddannelserne på UCN, der udbydes på 4 campusadresser i Aalborg, 1 campusadresse i Hjørring og 1 campusadresse i Thisted. UCN studiekontor bygger dermed på campusbaserede studiekontorer og en institutionel studieadministrativ enhed, der i et tæt og koordineret samarbejde, varetager de studieadministrative opgaver ved UCN. Der er knyttet en teamleder til hver campus i Aalborg og Hjørring. Studieadministrationen i Thisted er knyttet til et team i Aalborg. 
 
UCN Studiekontor søger en studieadministrativ medarbejder 30 timer ugentlig til vores campus i Hjørring.  
 
Opgaverne indeholder blandt andet: 

  • Skemalægning og allokering på sygeplejerskeuddannelsen 
  • Sekretærfunktion for det internationale område på sygeplejerskeuddannelsen 
  • Tastning af skema på læreruddannelsen 
  • Opgaver relateret til Neuropædagogisk kompetencecenter  
  • Selvstændig sagsbehandling af studentersager 
Vi er et team på 8 studieadministrative medarbejdere samt en teamleder, der i et kontorfællesskab med mange spændende faglige udfordringer, i en travl hverdag, er indstillet på at hjælpe hinanden med opgaverne og sætter pris på et godt socialt fællesskab.  
 
Vi søger en kollega med nedenstående profil: 
 
Du har en kontoruddannelse, gerne med relevant efteruddannelse.
 
Du kan prioritere opgavernes vigtighed og dermed skabe overblik.
 
Du har erfaring med at løse administrative opgaver, gerne indenfor det studieadministrative område. 
 
Du er serviceminded, nysgerrig, udadvendt og indgår gerne i forandringsprocesser, hvor der er fokus på udvikling af opgaveløsning.
 
Du har veludviklede samarbejdskompetencer og ser det som en fordel, at du indgår i et team, hvor der er fokus på, at vi har et fælles ansvar for at få løst afdelingens opgaver samtidig med, at du tager et selvstændigt ansvar for dedikerede opgaver.
 
Vi tilbyder: 
 
En spændende og varieret hverdag, hvor du kommer til at indgå i et kollegafællesskab med de 8 studieadministrative medarbejdere og teamleder på UCN Studiekontor, Campus Skolevangen i Hjørring. 
 
Opgaverne i UCN Studiekontor er i konstant udvikling og forandring, så der er gode muligheder for at prøve kræfter med forskellige typer af opgaver over tid, som kan understøtte din faglige og personlige udvikling. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår:
 
Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK (Stat). 
Stillingen er indplaceret i løngruppe 2, sats 2 med mulighed for forhandling af tillæg. 
 
Yderligere oplysninger:
 
Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og senest 1. maj 2018. 
Yderligere oplysninger vedrørende stillingen kan fås ved henvendelse til teamleder Rikke Ravn Bundgaard på tlf. 72 69 62 12 eller e-mail: rbj@ucn.dk.
 
Samtaler afholdes den 19. marts 2018.
 
Interne og eksterne ansøgere behandles samtidig.
 
Professionshøjskolen University College Nordjylland (UCN) arbejder med uddannelse, udvikling og innovation inden for business, pædagogik, sundhed og teknologi. Vi har ca. 9.500 studerende på erhvervsakademi- og professionsbacheloruddannelser, over 8.000 kursister og studerende på efter- og videreuddannelse og ca. 950 ansatte. UCN's aktiviteter er fordelt på en række adresser i Aalborg, Hjørring og Thisted. 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:23. januar 2018
Udløbsdato:21. marts 2018

Thy-Mors Energi søger en teamleder

THY-MORS ENERGI SERVICE A/S

Thy-Mors Energi Service A S søger snarest en dygtig og struktureret teamleder til vores drifts- og anlægsafdeling i el-nettet. Om jobbetSom teamleder i drifts- og anlægsafdelingen kommer du til at spille en afgørende rolle og du har den daglige kont...