Studiejob

Fugegruppen ApS søger en medarbejder, som kan hjælpe til på kontoret

 

Arbejdstid

Arbejdstiden vil være ca. 2 gange i ugen af 2-4 timers varighed. Gerne efter skole eller om aftenen iht. nærmere aftale.

 

Opgaver

Dine opgaver bliver bl.a.:

  • Mailhåndtering
  • Hjælpe de øvrige medarbejdere på kontoret med forskellige opgaver.

 

Personlige og faglige kvalifikationer

Det er en fordel, at du har kendskab til Office-pakken. Sprogligt vil det være en fordel, at du har kendskab til engelsk.
Desuden er det vigtigt, at du er stærk inden for IT og ikke er bange for at sætte dig ind i nye systemer.
For at trivedes i jobbet skal du derudover være omhyggelig og struktureret i dit arbejde, da en del af arbejdet er rutinepræget. Din indsats har betydning for resten af virksomheden.

 

En fugevirksomhed i overhalingsbanen

Fugegruppen ApS er blandt Danmarks største fugevirksomheder med 19 års erfaring i branchen. Vores kunder tæller blandt andet de største typehusfirmaer, større offentlige byggerier samt private kunder. Virksomheden er i stor vækst og består af 9 administrative medarbejdere og ca. 50 fugemontører. Se mere på www.fugegruppen.dk.

 

Fugegruppens hovedkontor ligger i Børkop, hvor både administration og lager befinder sig. Du bliver en del af et team, hvor tonen er uhøjtidelig, og humøret er højt.

 

Ansøgning og kontakt

Ved eventuelle spørgsmål kontakt Per Hansen 60254504. Send din ansøgning og CV hurtigst mulig og senest d. 01/03-2021 pr. mail job@fugegruppen.dk.

Ansættelse er hurtigst muligt.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.