Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studiejob: en sjov og lærerig arbejdsplads

Det er ikke bare sjovt at arbejde hos os - det er også lærerigt. Selvom det lyder tørt, så lever Begravelsesguiden af at rådgive inden for begravelse. ”Begravelse”, tænker du, ”det lyder da dødssygt”. Men det er det faktisk slet ikke - læs her hvorfor.

Vi er 10 venlige sjæle i alderen 21 – 35 år, med baggrund fra CBS, KU, RUC og ITU, blandet mænd og kvinder - alle på udkig efter nye kollegaer.

Der er nemlig masser af opgaver at gribe fat om, og derfor søger vi en arbejdsom kollega, der kan være med til at bevare den gode stemning og lægge en solid indsats for dagen.

Begravelsesguiden har 5 år på bagen, og du har måske set os på TV2, hørt os i radioen eller læst om os i avisen? Hvis du aldrig har hørt om os, skal du vide, at vi er en indenflydelsesrig organisation, der betragtes som meningsdannere i begravelsesbranchen. Vi arbejder for, at gøre en forskel for dem der mister.

Vi er stadig en forholdsvis lille virksomhed med et relativt faldt hierarki. Vi ser derfor gerne, at du kan håndtere at have mange bolde i luften på samme tid og tænke selvstændigt. Vi arbejder i et lille dynamisk team, hvor der selvfølgelig er faste arbejdsrutiner, men vi ser også gerne, at du kan hjælpe os med at forbedre og udvikle disse rutiner.

Vi søger en kollega, som har en åben tilgang til livet med et smil på læben. Du skal kunne arbejde 10-20 timer om ugen fordelt på både hverdage og weekenddage.

Din primære opgave som rådgiver vil være at fortælle pårørende, hvordan de kommer bedst igennem begravelsen ved telefonisk at give dem konkrete tips og anvisninger. Du bliver selvfølgelig lært op, så du er rustet til at kunne håndtere opgaven. Derudover kommer din arbejdsdag også til at bestå af en række af forskellige opgaver lige fra: dataindsamling og -behandling, marketing, ideudvikling, artikelskrivning samt meget mere.

Vi er på udkig efter kandidater, som gerne må have erfaring inden for disse områder, men det er ikke et altafgørende krav:

  • Har erfaring med salg og/eller support.
  • Har interesse for forhandling og/eller konfliktmæling.
  • Ikke er bange for at prøve nye ting af.
  • Er struktureret, arbejdsom og grundig i dit arbejde.

Vi tilbyder:

  • En god løn
  • Muligheden for at få erfaring med en virksomhed i vækst.
  • Et dynamisk, fleksibelt og uformelt arbejdsmiljø.
  • Et lækkert kontormiljø i hjertet af København.
  • Fredagsbar, brætspil, Xbox og andet.

 

Hvis du har læst her til, er der en god chance for at vi matcher. Det er nemlig de færreste der læser så meget om et job i begravelsesbranchen, som du gør. Send din ansøgning, CV og seneste karakterblad til job@begravelsesguiden.dk, og du vil høre fra os.

Ansøgningsfristen er den 1. juni 2018 med tiltrædelse hurtigst muligt. Hvis du har spørgsmål til stillingen kan du kontakte Daniel på ovenstående mail-adresse.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Lærere søges til DIA Privatskole

DIA Privatskole

DIA Privatskole søger tre nye lærerkollegaer Vi søger 3 glade lærere, der brænder for at lære fra sig, er fagligt velfunderede og har fokus på læring, trivsel og samarbejde. Vi mangler lærere til at varetage pige- og drengeidræt-, musik- og arabisku...
Indrykket:15. juni 2018
Udløbsdato:12. august 2018

Matematiklærer til udskolingen på Sortedamskolen

Sortedamskolen

Du har nu muligheden for at blive en del af et dynamisk og fagligt stærkt lærerkollegium på Sortedamskolen. Vi har brug for en matematiklærer, som også gerne må kunne fungere som matematikvejleder og varetage supplerende undervisning i matematik. De...
Indrykket:26. juni 2018
Udløbsdato:31. juli 2018

Dansklærer til udskolingen på Sortedamskolen

Sortedamskolen

Du har nu muligheden for at blive en del af et dynamisk og fagligt stærkt lærerkollegium på Sortedamskolen. Vi har brug for en dansklærer til udskolingen. Det vil være en fordel, hvis du også kan undervise i samfundsfag, biologi og andre udskolingsf...
Indrykket:26. juni 2018
Udløbsdato:31. juli 2018

To lærere til Nyboder Skole

Nyboder Skole

Nyboder Skole søger to lærere til dansk og matematik, gerne en matematikvejleder. Vi søger to lærere til skoleåret 2018 - 2019. Til en fast stilling i grundskolen søger vi en lærer med linjefag og gerne undervisningserfaring i dansk, matematik, n t ...
Indrykket:2. juli 2018
Udløbsdato:1. august 2018

Lærer

Øresunds Internationale Skole

Lærer søges til friskole. Vi søger ny skøn kollega, som kan undervise i dansk og historie eller engelsk og historie. Vi tilbyder en fastansættelse i en fuldtidsstilling, i et lille team med engagerede kollegaer. Stillingen er til besættelse den 8. a...
Indrykket:2. juli 2018
Udløbsdato:29. juli 2018