Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studiejob hos DØP - Den Økologiske Pølsevogn, 10-12 timer ugentlig.

DØP oplever stor succes og søger endnu en dygtig og engageret medarbejder. DØP er et moderne pølsevognskoncept, hvor maden er 100 % økologisk og sundere end det, som man kender fra traditionelle pølsevogne.

Jobbet består i kundebetjening og servering af mad og drikkevarer i en af vores pølsevogne og lettere rengøringsopgaver. Pølsevognen skal også køres til og fra vores centrale lager, så du skal være god til at bevæge dig sikkert i trafikken. Du får naturligvis en grundig oplæring.

Der tilbydes i alt 10-12 timer ugentligt med mulighed for flere timer. Arbejdstiden er fordelt på 1-2 faste ugentlige hverdage og hver anden lørdag. Arbejdstiderne er fordelt i tidsrummet kl. 10.00-19.45 typisk efter kl. 15.

Du skal have lyst til at engagere dig i et projekt for økologisk og sundere fastfood og det vil være en fordel, hvis har erfaring af håndtering af fødevarer og kundekontakt.

Du skal være serviceminded, venlig og have godt humør. Du skal kunne arbejde effektivt og være god til at bevare roen og overblikket i stressede situationer. Vi har ofte travlt og det forventes, at du er fleksibel og villig til at tage ekstravagter, når der er brug for det. Det er vigtigt, at du kan arbejde selvstændigt og at du er god til kundekontakt

Det er en fordel, hvis du har kendskab til fremmedsprog og som minimum tale og forstå engelsk. Og det er et krav, at du kan tale, forstå og skrive dansk naturligvis.

Lyder jobbet som noget for dig, så send en ansøgning med lidt om dig selv, lidt om dit studie og hvorfor du gerne vil være en del af vores team.

Der vil løbende blive afholdt jobsamtaler. Er jobbet noget for dig så send en ansøgning til job.doep@live.dk og mærk ansøgning "Deltidsjob". Medsend også gerne uddannelsesbeviser og udtalelser fra tidligere jobs.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her