Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studiejob i Favrskov Kommune ifm. genåbningen - vil du hjælpe?

Som led i den gradvise genåbning af samfundet, har vi brug for ekstra hænder til at løfte opgaverne i vores dagtilbud og skoler samt på ældre-, social- og handicapområdet – vil du hjælpe os?

For at overholde sundhedsmyndighedernes instrukser har vi brug for flere medarbejdere, der kan hjælpe med at give børnene en god og tryg dag i dagtilbud eller skole, eller som kan give en hånd med på voksen-handicap-området, i socialpsykiatrien eller på ældreområdet.

Til at hjælpe med opgaverne ansætter vi nu studerende fra eksempelvis pædagog-, lærer-, sygepleje-, ergoterapeut- fysioterapeutuddannelsen eller elever fra uddannelserne på SOSU-skolerne. Du er også velkommen til at søge, hvis du ikke er studerende, men af andre grunde er interesseret i et vikar-/fritidsjob.

Du kan angive det timetal, der passer dig, men det skal samtidig være muligt for dig at passe dit studie. Vi betaler overenskomstmæssig løn for din indsats, og du modtager oplæring på stedet, så du føler dig tryg i opgaven. Inden du begynder hos os, indhenter vi de relevante attester.

I ansøgningsprocessen svarer du på nogle få spørgsmål, og du behøver ikke at vedhæfte CV eller en ansøgning.

Herefter vil du blive kontaktet, hvis vi får behov for netop dig og dine kompetencer. Når du trykker ”Send ansøgning”, accepterer du, at dine oplysninger bliver delt med administrationen og ledelsen i Favrskov Kommune. De bliver ikke delt med eller sendt til andre, og de bliver naturligvis heller ikke offentliggjort til uvedkommende. Så snart behovet for ekstra personale er løst, lukker vi jobbanken igen.

Hvis du har spørgsmål om jobbanken, kan du kontakte konsulent i Børn og Kultur, Eline Vermedal Høgh på telefon 61 33 47 37 eller elvh@favrskov.dk

Meld dig til jobbanken ved at trykke på "Send ansøgning" på siden her.

Tak for din hjælp!

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.