Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studiejob i SFOen

Vejle Privatskole søger pædagogmedhjælper til SFO afdelingen. SFOen tilbyder spændende aktiviteter for skolens elever, såsom fodbold, boksning, fitness, dans, lektiehjælp mv. Vi søger ekstra hænder til SFOen pga. travlhed. Vi søger en fleksibel person der ikke er bange for at arbejde ekstra i travle perioder. Arbejdstiden varierer meget alt efter hvad du selv med tiden kan tilbyde og får ansvar for, dog min. 15 timer ugentligt.

Send kort ansøgning med en beskrivelse af hvad du kan tænke dig at hjælpe med eller hvilke aktiviteter du selv kan tilbyde eleverne.

Attraktiv timeløn til den rette person.

Send ansøgning til: job@vejleps.dk


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329793707Phoenix-23822a8612018-04-14T00:00:00Studiejob i SFOen

Vejle Privatskole søger pædagogmedhjælper til SFO afdelingen. SFOen tilbyder spændende aktiviteter for skolens elever, såsom fodbold, boksning, fitness, dans, lektiehjælp mv. Vi søger ekstra hænder til SFOen pga. travlhed. Vi søger en fleksibel person der ikke er bange for at arbejde ekstra i travle perioder. Arbejdstiden varierer meget alt efter hvad du selv med tiden kan tilbyde og får ansvar for, dog min. 15 timer ugentligt.

Send kort ansøgning med en beskrivelse af hvad du kan tænke dig at hjælpe med eller hvilke aktiviteter du selv kan tilbyde eleverne.

Attraktiv timeløn til den rette person.

Send ansøgning til: job@vejleps.dk

2018-06-10T00:50:09.307 Vejle Privatskole søger pædagogmedhjælper til SFO afdelingen. SFOen tilbyder spændende aktiviteter for skolens elever, såsom fodbold, boksning, fitness, dans, lektiehjælp mv. Vi søger ekstra hænder til SFOen pga. travlhed. Vi søger en fleksibel person der ikke er bange for at arbejde ekstra i travle perioder. Arbejdstiden varierer meget alt efter hvad du selv med tiden kan tilbyde og får ansvar for, dog min. 15 timer ugentligt. Send kort ansøgning med en beskrivelse af hvad du kan tænke dig at hjælpe med eller hvilke aktiviteter du selv kan tilbyde eleverne. Attraktiv timeløn til den rette person. Send ansøgning til: job@vejleps.dk11Jobnet23822a86100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-09T00:00:0000110EuropaDanmarkJyllandØstjyllandHedensted3216412Vejle Privatskole11Vestre Engvej 567100VejleDKDanmark0
job@vejleps.dkDKDanmarkDKDanmark
7Deltid47Tidsbegrænset555098JobNet48092831000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=23822a86https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=23822a86https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=23822a86&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=23822a86&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Paedagog_undervisning_og_forskning/Undervisning_og_paedagogik/8.jpgHos Vejle Privatskole søger vi en medarbejder, der er frisk på nye spændende udfordringer.12007901Dansk3Læse/ tale513223Pædagogmedhjælper9Undervisning og pædagogik354389018Ahmet Inciklijob@vejleps.dkDKDanmarkDKDanmark329971887Børne- og Familiehjemmet Bakkevej søger ikke uddannede tilkaldevikarer hurtigst muligtRobot Om jobbetArbejdsopgaverne varierer fra hus til hus, men generelt vil du skulle: Drage omsorg for børnene de unge familierne. Indgå i den daglige struktur. Indgå i de pædagogiske, planlagte aktiviteter. Skabe forudsigelighed i børnenes de unges familiernes hverdag. Din profilForventninger til dig: Interesse for arbejdet med udsatte børn, unge og familierne. Du kan lytte, reflektere, give konstruktiv kritik og arbejde selvstændigt. Du er engageret og fleksibel. Du er stabil, nærværende og kan skabe tryghed. Du er i stand til at skabe relationer. Du er vedholdende og tydelig. Du er fysisk og psykisk robust. Du er indstillet på, at arbejdstiderne, på døgn, primært ligger aften, nat, weekend, ferier. Du skal kunne træde til i akutte vagter med kort varsel ofte samme dag. Du har kørerkort. Erfaring inde for området vægtes højt. Derfor skal du vælge osVi tilbyder: Faglige dygtige kollegaer. Seriøsitet og humor går hånd i hånd. En skærpet rygepolitik for personalet. Løn og ansættelsesvilkårLøn i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn. Vi ansætter løbende. Hvis du vil vide mereYderligere oplysninger findes på vores hjemmeside www.bakkevejen.dk Ved spørgsmål, send venligst en mail til: Solværket: Afdelingsleder Jakob Eiriksson, mail. Jakob.eiriksson@hedensted.dk AnsøgningAlle ansøgninger skal sendes elektronisk via link. Om osPå afdelingerne er der hhv. 7-10 børn unge i alderen 2-15 år.

Om jobbet
Arbejdsopgaverne varierer fra hus til hus, men generelt vil du skulle:

 • Drage omsorg for børnene/de unge/familierne.
 • Indgå i den daglige struktur.
 • Indgå i de pædagogiske, planlagte aktiviteter.
 • Skabe forudsigelighed i børnenes/de unges/familiernes hverdag.


Din profil
Forventninger til dig:

 • Interesse for arbejdet med udsatte børn, unge og familierne.
 • Du kan lytte, reflektere, give konstruktiv kritik og arbejde selvstændigt.
 • Du er engageret og fleksibel.
 • Du er stabil, nærværende og kan skabe tryghed.
 • Du er i stand til at skabe relationer.
 • Du er vedholdende og tydelig.
 • Du er fysisk og psykisk robust.
 • Du er indstillet på, at arbejdstiderne, på døgn, primært ligger aften, nat, weekend, ferier.
 • Du skal kunne træde til i akutte vagter med kort varsel – ofte samme dag.
 • Du har kørerkort.
 • Erfaring inde for området vægtes højt.


Derfor skal du vælge os
Vi tilbyder:

 • Faglige dygtige kollegaer. 
 • Seriøsitet og humor går hånd i hånd. 
 • En skærpet rygepolitik for personalet.


Løn og ansættelsesvilkår
Løn i henhold til gældende overenskomst. Der kan forhandles kvalifikations- og funktionsløn.

Vi ansætter løbende.


Hvis du vil vide mere
Yderligere oplysninger findes på vores hjemmeside www.bakkevejen.dk

Ved spørgsmål, send venligst en mail til:

Solværket: Afdelingsleder Jakob Eiriksson, mail. Jakob.eiriksson@hedensted.dk


Ansøgning
Alle ansøgninger skal sendes elektronisk via link.


Om os
På afdelingerne er der hhv. 7-10 børn/unge i alderen 2-15 år.

Børne- og Familiehjemmet BakkevejHornsyld2019-03-05T00:00:002019-03-31T00:00:00
329978465Pædagogmedhjælper til TumlehøjenBasic Tumlehøjen er et af fire børnehuse i Daginstitutionen Firkløveret.Vi søger en pædagogmedhjælper 32 timer pr. uge til vores Børnehave pr. 23. april 2019. Tumlehøjen et dejligt sted med en god stemning. Vi stiller store faglige krav til os selv, griber udfordringer an med en positiv tilgang. Humor er vigtig for os i dagligdagen. Vi er en samlet flok af forskellige børn og voksne, men der er plads til mangfoldighed, og vi er gode til at se og lytte til hinanden. Børnene er selvfølgelig det vigtigste for os. Vores vision er i samarbejde med forældrene at gøre vores små poder til livsduelige individer ud i livet. Vi forventer, at du: er et godt menneske, der vil det bedste i relationen med andre. er nærværende og tydelig i din kommunikation. har humor. har et godt overblik (gerne erfaring fra området). Kan bevare roen i pressede situationer. arbejder inkluderende, anerkender børns ressourcer og giver plads til forskelligheder. er god til at formulere dig skriftligt og har et godt kendskab til brug af It. er stabil, fleksibel, nærværende og har en positiv tilgang til opgaven. påskønner og vægter samarbejde højt og samtidig evner at arbejde selvstændigt. prioriterer det gode forældresamarbejde. stillingen er p.t. i børnehaven, men du skal være indstillet på også at ville arbejde i vuggestuen. Læs mere om os på http: goedvad.silkeborgkommune.dk Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Yderligere information:Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Kirsten Bejder på tlf. 30 33 15 44. Ansøgningsfrist onsdag 27. marts 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag 4. april. Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. Husk at anføre job nr. 408. Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.Tumlehøjen er et af fire børnehuse i Daginstitutionen Firkløveret.
Vi søger en pædagogmedhjælper 32 timer pr. uge til vores Børnehave pr. 23. april 2019.
 
Tumlehøjen et dejligt sted med en god stemning. Vi stiller store faglige krav til os selv, griber udfordringer an med en positiv tilgang. Humor er vigtig for os i dagligdagen. Vi er en samlet flok af forskellige børn og voksne, men der er plads til mangfoldighed, og vi er gode til at se og lytte til hinanden. Børnene er selvfølgelig det vigtigste for os. Vores vision er i samarbejde med forældrene at gøre vores små poder til livsduelige individer ud i livet.
 
Vi forventer, at du:
 • er et godt menneske, der vil det bedste i relationen med andre.
 • er nærværende og tydelig i din kommunikation.
 • har humor.
 • har et godt overblik (gerne erfaring fra området). Kan bevare roen i pressede situationer.
 • arbejder inkluderende, anerkender børns ressourcer og giver plads til forskelligheder.
 • er god til at formulere dig skriftligt og har et godt kendskab til brug af It.
 • er stabil, fleksibel, nærværende og har en positiv tilgang til opgaven.
 • påskønner og vægter samarbejde højt og samtidig evner at arbejde selvstændigt.
 • prioriterer det gode forældresamarbejde.
 • stillingen er p.t. i børnehaven, men du skal være indstillet på også at ville arbejde i vuggestuen.
Læs mere om os på http://goedvad.silkeborgkommune.dk/
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Kirsten Bejder på tlf. 30 33 15 44.
 
Ansøgningsfrist onsdag 27. marts 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag 4. april.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. Husk at anføre job nr. 408.
 
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.
 

TumlehøjenSilkeborg2019-03-15T10:00:25.1002019-03-27T00:00:00
329980200To pædagogmedhjælpere til Julsøhavens VuggestueBasic Pædagogmedhjælpere søges til vuggestue i Sejs pr. pr. 1. maj og 1. juni 2019. Daginstitutionen Sejs Laven søger to pædagogmedhjælpere til Julsøhavens Vuggestue på 32 timer pr. uge. Daginstitutionen Sejs - Laven består af tre børnehuse. Julsøhaven og Lynghøjen, som er beliggende i Sejs, har begge vuggestue og børnehave, mens Kløverhuset kun har børnehavebørn. Vi har sammenlagt ca. 290 børn. Julsøhaven er normeret til 100 børnehavebørn og 60 vuggestuebørn, fordelt på to huse. Vi forventer, at du: arbejder ud fra en anerkendende tilgang til såvel børn som kolleger har lyst til at arbejde med børn i alderen 0-3 år har lyst til udeliv leg i naturen er omstillingsparat og nærværende har en positiv indstilling og et godt humør Vi arbejder med udgangspunkt i Silkeborg kommunes børne- og unge politik, som du kan læse om på hjemmesiden Vi er en engageret personalegruppe, som lægger vægt på, at børn, forældre og personale oplever trivsel og udvikling og ser frem til at byde vores nye kolleger velkommen! Læs mere om os på vores hjemmeside www.sejs-laven.silkeborg.dk Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Yderligere information:Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Lone Kølner på tlf. 20 59 83 77. Ansøgningsfrist fredag 29. marts 2019. Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. Husk at anføre job nr. 423. Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.Pædagogmedhjælpere søges til vuggestue i Sejs pr. pr. 1. maj og 1. juni 2019.
 
Daginstitutionen Sejs – Laven søger to pædagogmedhjælpere til Julsøhavens Vuggestue på 32 timer pr. uge.
 
Daginstitutionen Sejs - Laven består af tre børnehuse. Julsøhaven og Lynghøjen, som er beliggende i Sejs, har begge vuggestue og børnehave, mens Kløverhuset kun har børnehavebørn.  
Vi har sammenlagt ca. 290 børn.  
 
Julsøhaven er normeret til 100 børnehavebørn og 60 vuggestuebørn, fordelt på to huse.
 
Vi forventer, at du: 
 • arbejder ud fra en anerkendende tilgang til såvel børn som kolleger  
 • har lyst til at arbejde med børn i alderen 0-3 år
 • har lyst til udeliv/leg i naturen  
 • er omstillingsparat og nærværende  
 • har en positiv indstilling og et godt humør  
Vi arbejder med udgangspunkt i Silkeborg kommunes børne- og unge politik, som du kan læse om på hjemmesiden  
 
Vi er en engageret personalegruppe, som lægger vægt på, at børn, forældre og personale oplever trivsel og udvikling – og ser frem til at byde vores nye kolleger velkommen!  
 
Læs mere om os på vores hjemmeside www.sejs-laven.silkeborg.dk  
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Lone Kølner på tlf. 20 59 83 77.  
 
Ansøgningsfrist fredag 29. marts 2019.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. Husk at anføre job nr. 423.
 
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.
 

JulsøhavenSilkeborg2019-03-19T09:00:05.1602019-03-29T00:00:00
329978588Pædagogmedhjælper til TumlehøjenRobot Tumlehøjen er et af fire børnehuse i Daginstitutionen Firkløveret. Vi søger en pædagogmedhjælper 32 timer pr. uge til vores Børnehave pr. 23. april 2019. Tumlehøjen et dejligt sted med en god stemning. Vi stiller store faglige krav til os selv, griber udfordringer an med en positiv tilgang. Humor er vigtig for os i dagligdagen. Vi er en samlet flok af forskellige børn og voksne, men der er plads til mangfoldighed, og vi er gode til at se og lytte til hinanden. Børnene er selvfølgelig det vigtigste for os. Vores vision er i samarbejde med forældrene at gøre vores små poder til livsduelige individer ud i livet. Vi forventer, at du: er et godt menneske, der vil det bedste i relationen med andre.er nærværende og tydelig i din kommunikation.har humor.har et godt overblik (gerne erfaring fra området). Kan bevare roen i pressede situationer.arbejder inkluderende, anerkender børns ressourcer og giver plads til forskelligheder.er god til at formulere dig skriftligt og har et godt kendskab til brug af It.er stabil, fleksibel, nærværende og har en positiv tilgang til opgaven.påskønner og vægter samarbejde højt og samtidig evner at arbejde selvstændigt.prioriterer det gode forældresamarbejde.stillingen er p.t. i børnehaven, men du skal være indstillet på også at ville arbejde i vuggestuen.Læs mere om os på http: goedvad.silkeborgkommune.dk Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Yderligere information: Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Kirsten Bejder på tlf. 30 33 15 44. Ansøgningsfrist onsdag 27. marts 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag 4. april. Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. Husk at anføre job nr. 408. Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.Tumlehøjen er et af fire børnehuse i Daginstitutionen Firkløveret.
Vi søger en pædagogmedhjælper 32 timer pr. uge til vores Børnehave pr. 23. april 2019.
 
Tumlehøjen et dejligt sted med en god stemning. Vi stiller store faglige krav til os selv, griber udfordringer an med en positiv tilgang. Humor er vigtig for os i dagligdagen. Vi er en samlet flok af forskellige børn og voksne, men der er plads til mangfoldighed, og vi er gode til at se og lytte til hinanden. Børnene er selvfølgelig det vigtigste for os. Vores vision er i samarbejde med forældrene at gøre vores små poder til livsduelige individer ud i livet.
 
Vi forventer, at du:
 • er et godt menneske, der vil det bedste i relationen med andre.
 • er nærværende og tydelig i din kommunikation.
 • har humor.
 • har et godt overblik (gerne erfaring fra området). Kan bevare roen i pressede situationer.
 • arbejder inkluderende, anerkender børns ressourcer og giver plads til forskelligheder.
 • er god til at formulere dig skriftligt og har et godt kendskab til brug af It.
 • er stabil, fleksibel, nærværende og har en positiv tilgang til opgaven.
 • påskønner og vægter samarbejde højt og samtidig evner at arbejde selvstændigt.
 • prioriterer det gode forældresamarbejde.
 • stillingen er p.t. i børnehaven, men du skal være indstillet på også at ville arbejde i vuggestuen.
Læs mere om os på http://goedvad.silkeborgkommune.dk/
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Kirsten Bejder på tlf. 30 33 15 44.
 
Ansøgningsfrist onsdag 27. marts 2019. Ansættelsessamtaler forventes afholdt torsdag 4. april.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. Husk at anføre job nr. 408.
 
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.
 

Silkeborg KommuneSilkeborg2019-03-16T00:00:002019-03-27T00:00:00
329980201To pædagogmedhjælpere til Julsøhavens VuggestueRobot Pædagogmedhjælpere søges til vuggestue i Sejs pr. pr. 1. maj og 1. juni 2019. Daginstitutionen Sejs Laven søger to pædagogmedhjælpere til Julsøhavens Vuggestue på 32 timer pr. uge. Daginstitutionen Sejs - Laven består af tre børnehuse. Julsøhaven og Lynghøjen, som er beliggende i Sejs, har begge vuggestue og børnehave, mens Kløverhuset kun har børnehavebørn. Vi har sammenlagt ca. 290 børn. Julsøhaven er normeret til 100 børnehavebørn og 60 vuggestuebørn, fordelt på to huse. Vi forventer, at du: arbejder ud fra en anerkendende tilgang til såvel børn som kolleger har lyst til at arbejde med børn i alderen 0-3 århar lyst til udeliv leg i naturen er omstillingsparat og nærværende har en positiv indstilling og et godt humør Vi arbejder med udgangspunkt i Silkeborg kommunes børne- og unge politik, som du kan læse om på hjemmesiden Vi er en engageret personalegruppe, som lægger vægt på, at børn, forældre og personale oplever trivsel og udvikling og ser frem til at byde vores nye kolleger velkommen! Læs mere om os på vores hjemmeside www.sejs-laven.silkeborg.dk Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse. Yderligere information: Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Lone Kølner på tlf. 20 59 83 77. Ansøgningsfrist fredag 29. marts 2019. Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. Husk at anføre job nr. 423. Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.Pædagogmedhjælpere søges til vuggestue i Sejs pr. pr. 1. maj og 1. juni 2019.
 
Daginstitutionen Sejs – Laven søger to pædagogmedhjælpere til Julsøhavens Vuggestue på 32 timer pr. uge.
 
Daginstitutionen Sejs - Laven består af tre børnehuse. Julsøhaven og Lynghøjen, som er beliggende i Sejs, har begge vuggestue og børnehave, mens Kløverhuset kun har børnehavebørn.  
Vi har sammenlagt ca. 290 børn.  
 
Julsøhaven er normeret til 100 børnehavebørn og 60 vuggestuebørn, fordelt på to huse.
 
Vi forventer, at du: 
 • arbejder ud fra en anerkendende tilgang til såvel børn som kolleger  
 • har lyst til at arbejde med børn i alderen 0-3 år
 • har lyst til udeliv/leg i naturen  
 • er omstillingsparat og nærværende  
 • har en positiv indstilling og et godt humør  
Vi arbejder med udgangspunkt i Silkeborg kommunes børne- og unge politik, som du kan læse om på hjemmesiden  
 
Vi er en engageret personalegruppe, som lægger vægt på, at børn, forældre og personale oplever trivsel og udvikling – og ser frem til at byde vores nye kolleger velkommen!  
 
Læs mere om os på vores hjemmeside www.sejs-laven.silkeborg.dk  
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og aftale om lokal løndannelse.
 
Yderligere information:
Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte institutionsleder Lone Kølner på tlf. 20 59 83 77.  
 
Ansøgningsfrist fredag 29. marts 2019.
 
Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online.
Klik på Ansøg. Vedhæft din ansøgning og relevante bilag. Husk at anføre job nr. 423.
 
Vi indhenter offentlig straffeattest og børneattest på den person, vi ønsker at ansætte.
 

Silkeborg KommuneSilkeborg2019-03-19T00:00:002019-03-29T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Børne- og Familiehjemmet Bakkevej søger ikke uddannede tilkaldevikarer hurtigst muligt

Børne- og Familiehjemmet Bakkevej

Hornsyld
Om jobbetArbejdsopgaverne varierer fra hus til hus, men generelt vil du skulle: Drage omsorg for børnene de unge familierne. Indgå i den daglige struktur. Indgå i de pædagogiske, planlagte aktiviteter. Skabe forudsigelighed i børnenes de unges famil...
Indrykket:5. marts 2019
Udløbsdato:31. marts 2019

Pædagogmedhjælper til Tumlehøjen

Tumlehøjen

Silkeborg
Tumlehøjen er et af fire børnehuse i Daginstitutionen Firkløveret.Vi søger en pædagogmedhjælper 32 timer pr. uge til vores Børnehave pr. 23. april 2019. Tumlehøjen et dejligt sted med en god stemning. Vi stiller store faglige krav til os selv, gribe...
Indrykket:15. marts 2019
Udløbsdato:27. marts 2019

To pædagogmedhjælpere til Julsøhavens Vuggestue

Julsøhaven

Silkeborg
Pædagogmedhjælpere søges til vuggestue i Sejs pr. pr. 1. maj og 1. juni 2019. Daginstitutionen Sejs Laven søger to pædagogmedhjælpere til Julsøhavens Vuggestue på 32 timer pr. uge. Daginstitutionen Sejs - Laven består af tre børnehuse. Julsøhaven og...
Indrykket:19. marts 2019
Udløbsdato:29. marts 2019

Pædagogmedhjælper til Tumlehøjen

Silkeborg Kommune

Silkeborg
Tumlehøjen er et af fire børnehuse i Daginstitutionen Firkløveret. Vi søger en pædagogmedhjælper 32 timer pr. uge til vores Børnehave pr. 23. april 2019. Tumlehøjen et dejligt sted med en god stemning. Vi stiller store faglige krav til os selv, grib...
Indrykket:16. marts 2019
Udløbsdato:27. marts 2019

To pædagogmedhjælpere til Julsøhavens Vuggestue

Silkeborg Kommune

Silkeborg
Pædagogmedhjælpere søges til vuggestue i Sejs pr. pr. 1. maj og 1. juni 2019. Daginstitutionen Sejs Laven søger to pædagogmedhjælpere til Julsøhavens Vuggestue på 32 timer pr. uge. Daginstitutionen Sejs - Laven består af tre børnehuse. Julsøhaven og...
Indrykket:19. marts 2019
Udløbsdato:29. marts 2019