Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studiejob som salgskonsulent på Avita

Mangler du supplerende lommepenge til SU’en? ...eller vil du bare gerne finde ud af hvor dygtig en sælger DU kan blive?

Hos Avita søger vi lige nu salgskonsulenter til vores aftenhold!

Vi tilbyder dig:

  • Grundig oplæring og løbende salgscoaching.
  • Et ungt og dynamisk miljø, hvor der er et stærkt socialt sammenhold.
  • Studievenlige arbejdstider.
  • Fede omgivelser og tip-top udstyr.
  • Uddannelse indenfor salg, service og marketing.
  • Fast grundløn med fordelagtig provisionsordning uden loft, så du selv er med til at bestemme hvor mange penge der skal lægges til din SU.

Vi forventer til gængæld at du er positiv, har gå-på-mod, og at frygten for at tabe ikke overskrider lysten til at vinde!

Vi ønsker at du kan tage 2 vagter om ugen, men om det skal være på hverdagsaftener eller i weekenderne - det er op til dig.

Avita er en del af 5R Gruppen, som tilsammen har over 800 medarbejdere fordelt i salgsbureauer i hele Danmark, samt i Malaga, Spanien. Du bliver derfor en del af Danmarks største telemarketingskæde, hvilket kan åbne en masse døre for dig, når du en dag skal ud og søge job efter studietiden.

Lyder det spændende? Så send os en ansøgning med det samme på blivsalgskonsulent.dk eller skriv til job@avita.dk, hvor du skriver ”Ansøgning - studiejob” i emnefeltet. Har du spørgsmål, så er du velkommen til at ringe til os på 63 25 24 02.

Vi ser frem til at læse din ansøgning.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her