Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studiejob til læring og pædagogik

Har du lyst til at arbejde med læringsplatforme og pædagogik -  så er dette job måske noget for dig!

Vi søger en studiemedarbejder som kan forene undervisningssituationer, læringssituationer med læringsplatformen Min Uddannelse fra d. 1.5 til 29.6 med ca. 10-15 timer om ugen.
Alle team på Svenstrup Skole har i dette skoleår arbejdet under overskriften ”At arbejde eksperimenterende og problemløsende. ” Dette er der kommet mange forskelligartede forløb ud af, som vi nu ønsker forfinet og afpudset i læringsplatformen Min Uddannelse. Således at vi som vidensproducerende skole kan anvende forløbene og erfaringerne i planlægningen af kommende skoleår. Vi har således brug for en person som har lyst til at arbejde med læringsplatformen og så formår at koble det beskrevne forløb med pædagogik. 
Personlige kompetencer:
Tager selvstændigt initiativ og ansvar
Har blik for at koordinere og inddrage relevante medarbejdere
Har et godt humør og høj arbejdskapacitet

Vi tilbyder:
Et spændende studiejob med gode kollegaer. Du får mulighed for at arbejde selvstændigt, men i tæt samarbejde med vores medarbejdere og ledelsen.

Forud for endelig ansættelse indhentes der børneattest.
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst mellem KL og HK.

Ansøgningsfristen er onsdag den 25. april 2018 kl. 12.00.
Der afholdes ansættelsessamtaler torsdag d.  26. april.

For yderligere information henvendelse til Skoleleder René Henriksen eller viceskoleledere Jesper Dyrby på tlf 99316340.


Forud for endelig ansættelse indhentes der børneattest.

Send ansøgning
Du sender din ansøgning ved at trykke på knappen "Send ansøgning" og udfylde den formular, som kommer frem. Det er også muligt at vedhæfte bilag som f.eks. ansøgning og CV i begrænset omfang.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her