Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studiejob - Udadvendt HR-assistent med kompetencer i salg og markedsføring til WolterJohannsen ApS, Aarhus

Er du studerende med interesse i hr/rekruttering og erfaring fra service, salg og marketing? Vil du gerne arbejde i en lille rekrutteringsvirksomhed, hvor der er masser af mulighed for at tage initiativ og ansvar? Måske er du den, vi leder efter…

WolterJohannsen er en lille rekrutteringsvirskomhed, hvor vi arbejder med rekruttering af specialister og ledere. Primært inden for den it/tekniske branche men bredt i forhold til stillingstyper.

Om stillingen

Som udgangspunkt kan vi bruge en hjælpende hånd til de fleste operationelle opgaver. I perioder vil du arbejde med search af kandidater på igangværende rekrutteringsopgaver, og i andre perioder vil du måske arbejde med markedsføringsaktiviteter. Eksempelvis telefonisk konktakt til virksomheder, udarbejdelse af præsentationer, indhold til sociale medier, kampagner etc.

Relationsskaber og resultatorienteret

Du er studerende og ønsker et relevant studiejob, der styrker dine jobmuligheder senere hen. Du har formentlig allerede erfaring fra andre studiejobs.

Din uddannelsesretning kan både være på mellem eller videregående niveau. Evt. inden for marketing eller hr, men vi er generelt åbne.

For at kunne trives i dette job skal du være god til at tale med andre mennesker. Det er altafgørende, at du kan tage ansvar for at starte projekter op, men det er lige så vigtigt, at du også er i stand til at afslutte. Opgaveløsning for kunder og kandidater er første prioritet, og derfor skal du være resultatorienteret på dine og deres vegne.

Engelsk og dansk i skrift og tale er et krav.

WolterJohannsen tilbyder

En fleksibelt studiejob, hvor du får mulighed for at oparbejde erfaring med rekruttering og hr.

Vi holder til i Aarhus V. ved Ecopark, hvor der er gode faciliteter og mulighed for at netværke med andre virksomheder. Løn aftales ud fra dine kvalifikationer.

Vi venter gerne på den rigtige

Men synes du, at denne stilling rummer de muligheder, du efterspørger, så send en ansøgning så hurtigt som muligt (ansøgknappen til højre). Du er også velkommen til at kontakte Nicholai Johannsen i forbindelse med spørgsmål på tlf. 30364951.

Vi ser frem til at høre fra dig.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.