Studieleder til jordemoderuddannelse

Vil du være med til at uddanne nogle af Danmarks bedste jordemødre i en levende organisation med højt til loftet?


Vi søger en ambitiøs studieleder til jordemoderuddannelsen i Esbjerg.


Vi ønsker en visionær og fagligt stærk studieleder, der, med kendskab til jordemoderfaget og -uddannelsen kan sætte mål og retning for det videre arbejde med jordemoderuddannelsen i Esbjerg. Målet er, at nyuddannede jordemødre fra UC SYD er innovative og fagligt dygtige jordemødre, der naturligt arbejder på tværs af professioner og sektorer til gavn for kvinder og deres familier.

Uddannelsen er en del af Institut for Sundhedsuddannelse. Instituttet består af ca. 90 meget engagerede medarbejdere fordelt på syv sundhedsfaglige uddannelser.

Opgaver
Som studieleder medvirker du aktivt til at skabe et godt studie- og læringsmiljø for vores studerende, samt for at videreudvikle det tætte samarbejder, der er til de kliniske uddannelsessteder. Dine evner som netværker og relationsskaber vil komme i spil, da du også vil indgå i mange samarbejder med andre aktører, bl.a. de øvrige uddannelsesinstitutioner.


Du har det overordnede ansvar for tilrettelæggelse af jordemoderuddannelsen, og du skal sikre, at den afvikles i henhold til gældende love og bekendtgørelser samt i forhold til de retningslinjer, der er fastlagt af UC SYD`s bestyrelse og ledelse. Du har også ansvaret for den samlede driftsøkonomi for uddannelsen.


Du skal skabe sammenhæng mellem UC SYD’s og instituttets overordnede strategier og de aktiviteter og projekter, som uddannelsen indgår i. Du skal sikre de tværgående aktiviteter med aftagerområdet samt sikre det tværgående samarbejde med UC SYD`s øvrige uddannelser, videreuddannelsen samt forsknings- og udviklingsaktiviteter.


Du indgår i en ledergruppe på syv uddannelsesledere. Du er den strategiske sparrings- og samarbejdspartner for institutchefen og de øvrige studieledere i instituttet, og du har det daglige personaleansvar for 14 ansatte, der brænder for professionen og uddannelsen.
Du tager del i de ledelsesmæssige opgaver på tværs af instituttet, således at instituttet er velfungerende og veldrevet med høj faglighed og høj medarbejdertrivsel. Du indgår også i prorektors lederforum.


Dine kompetencer
Du er uddannet jordemoder og har en lederuddannelse. Vi forventer, at du har skabt resultater som leder inden for ud­dannelses- eller sundhedsområdet, at du har en inddragen­de og synlig lederstil og fungerer som en stærk relationsska­ber og kommunikator, samt at du har strategisk tæft, politisk forståelse og gennemslagskraft.


Ansættelse
Stillingen er placeret på Campus Esbjerg. Tiltrædelse den 1. august 2018.
Løn – og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.


Vil du vide mere
Hvis du har spørgsmål til stillingen, så kontakt gerne institutchef og konstitueret studieleder Heidi Have på: hhav@ucsyd.dk

Ansøgningsfrist
Søg stillingen via linket senest den 9. maj 2018 kl. 12.00.


Om os
UC SYD uddanner lige nu ca. 6.300 studerende til professionsbachelorer. De uddanner sig for eksempel til lærere, pædagoger, sygeplejersker eller lyddesignere. Mange af dem vender tilbage for at videreuddanne sig hos os senere i livet. Samtidig forsker vi i professionernes felter og driver udviklingsprojekter i blandt andet børnehaver, skoler og på sygehuse. Sammenhængen mellem uddannelse, forskning og udvikling er et vigtigt pejlemærke for os.
Vi er 700 ansatte på fire campusser i Syd- og Sønderjylland. Vi er glade for vores regionale forankring og har et tæt samarbejde med offentlige og private organisationer.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

SØGER ADMINISTRATIONS- OG SALGSANSVARLIG

SØNDERJYDSK KÅL ApS

Haderslev
Sønderjysk Kål ApS søger en ansvarlig og initiativrig administrations- og salgsansvarlig. Vi er en spændende mindre lokal virksomhed, som er i en rivende udvikling. STILLINGEN: Dine primære opgaver vil være at drive den administrative del af virksom...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:4. maj 2018

Driftsleder til Sønderjyllands Køleteknik

IM-Køleteknik A/S

Aabenraa
Vi søger en daglig driftsleder til vores afdeling i Rødekro. Dine arbejdsopgaver vil være at lede og fordele opgaver mellem vore montører og selv køre rundt til kunder. I den daglige ledelse vil der være lidt administrative opgaver. Vi forventer at ...
Indrykket:18. april 2018
Udløbsdato:13. juni 2018

Telegroup søger Team leder

Telegroup ApS

Kolding
Har du en leder gemt i maven? Kan du have mange bolde i luften og skabe succes med dit team? Er du kvalitetsbevidst og kan du sælge løsningsorienteret? Er du professionel i din tilgang til kunder og vil du have et arbejde, der kræver, at du er posit...
Indrykket:28. marts 2018
Udløbsdato:22. maj 2018

Afdelingsleder til serviceafdelingen i Adsbøll Service A/S

O. ADSBØLL & SØNNER A/S

Kolding
Vil du være med til at udbygge og udvikle en velfungerende servicevirksomhed, med hovedvægt på forsikringsskader inden for kloak og murer? Adsbøll Service A S er en betydende entreprenør i Jylland, med afdelinger inden for renovering, entreprise og ...
Indrykket:5. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018