Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studiemedhjælper - 8230 Åbyhøj

Detaljeorienteret studiemedhjælper med gode it-skills

Er det dig? Som en af vores nye studiemedhjælpere i Kongsvangs kundecenter, får du til opgave at servicere virksomhedens drift ved hjælp til udarbejdelse af tegningsmateriale, arbejdsplaner/beskrivelser, materiale og beregning i forbindelse med tilbudsgivning og opstart ved nye kunder, samt diverse administrative ad hoc-opgaver. Det kræver derfor, at du arbejder struktureret og detaljeorienteret med udleveret data, og formår at komprimere det i overskuelige tegninger og beskrivelser, der letter arbejdsgangene for vores drift.

Kongsvang er en virksomhed i udvikling og vækst, hvorfor vi har travlt i vores kundecenter. Derfor søger vi to ansvarsbevidste og servicemindede studiemedhjælper til vores team i kundecentret med arbejdsplads i Åbyhøj, Aarhus.

Efter en grundig oplæring, får du succes i kundecentret, når du:

  • Udarbejder korrekte arbejdstegninger og –beskrivelser til vores drift.
  • Har en god talforståelse og IT-skills, samt behersker Excel og Word på et højt niveau.
  • Har et godt overblik og løser diverse administrative ad hoc-opgaver - såsom at samle pladsmapper, laminere arbejdsplaner mm, således alle løse ender samles.
  • Arbejder målrettet og ansvarsbevidst med sans for detaljen.
  • Bidrager til controlling af nøgletal og beregninger.

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er i gang med en videregående uddannelse inden for økonomi, teknologi, matematik og/eller IT, at du har et udpræget servicegen, gode it-kundskaber, samt flair for tal og administration. Du formulerer dig godt og korrekt på dansk, og behersker engelsk både mundtlig og skriftlig. Du arbejder selvstændigt, er ansvarsbevidst, fleksibel og loyal – og kan håndtere udsving i opgavemængde, opgaveindhold og arbejdstempo. Engagement og en positiv energi er afgørende egenskaber hos dig - og du finder det interessant at samarbejde med mennesker med forskellige sociale og kulturelle baggrunde.

Arbejdstiden er 6-15 timer ugentligt og mødetiden er fleksibel, afhængig af hvad, der passer bedst sammen med dit studie.

Kongsvangs DNA! Vi er en multikulturel servicevirksomhed med højt til loftet, hvor medarbejderne er hverdagens helte. Stemningen på kontoret er uformel, humørfyldt, effektiv og resultatorienteret, og vi betragter Kongsvangs kulturelle og faglige diversitet som en styrke.

Ved et besøg på vores hjemmeside: www.kongsvang.net vil du kunne lære os og vores værdier langt bedre at kende.

Søg allerede i dag! Der vil blive afholdt samtaler løbende og stillingsopslaget tages ned, når vi har fundet den/de rette til jobbet. Så upload din ansøgning og CV snarest og senest den 26. februar 2020. Ansættelsesstart vil være snarest muligt eller efter aftale.  

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at skrive til Kundeudviklingschef, Frank Rosenkilde på fro@kongsvang.net

Vi ser frem til at høre fra dig!


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.