Studiemedhjælper med flair for tal til Protector Forsikring,

Protector Forsikring begyndte i 2004 i Norge og har gennem alle årene haft kraftig vækst. I løbet af de første 12 år er selskabet således vokset organisk til over NOK 4 mia. i præmieindtægt med nu hen ved 300 ansatte. Selskabet blev noteret på Oslo Børs i 2007. Vi leverer forsikringsløsninger til erhverv- og industri samt offentlig sektor. Udover Norge og Danmark har Protector afdelinger i Sverige, Finland og England.

Efter knap 5 år i Danmark har vi en portefølje på ca. DKK 600 mio. primært inden for Commerical og offentlig sektor. Vi er nr. 1 som forsikringsgiver i det danske kommunemarked med 76 kommuner og 3 regioner på kundelisten.

I Protector løber vi rigtigt stærkt, og vi har derfor hurtigst muligt brug for en talstærk studiemedhjælper, der kan assistere vores analyse/underwriter team 15 til 20 timer ugentligt.

Stillingen i analyse/underwriter teamet er en ny opslået stilling, og du vil derfor have god mulighed for selv at være med til at præge dine arbejdsopgaver afhængig af dine kvalifikationer og interesser. For den rigtige kandidat, vil der være mulighed for fastansættelse efter færdiggjort uddannelse.

Dine opgaver

Som udgangspunkt vil dine opgaver være at hjælpe analyse/underwriter teamet på frekvens produkter – primært på auto-, og arbejdsskadeområdet. Du skal bl.a.:

 • Assistere underwiterne med løbende opgaver som f.eks. generelle analyseopgaver og databearbejdning
 • Udarbejde mindre selvstændige analyse opgaver
 • Ad hoc opgaver

Du vil referere til underwriter og analytiker Katrine Havkrog, men vil indgå i et samarbejde med andre i teamet.

Forventninger til dig

Vi forventer, at du er godt i gang med en relevant videregående akademisk uddannelse så som HA alm, mat, jur. / Cand. Merc., Polit. Er på 3. år af din bachelor eller 1. år af din kandidat. Måske har erfaring fra andre studiejobs - det vigtigste er, at du brænder for at prøve din faglighed af i praksis.

Derudover forstiller vi os, at du er:

 • Talstærk og har analytisk forståelse
 • Struktureret og detaljeorienteret
 • Har gode IT-kundskaber:
  • Erfaring med MS Office pakken herunder Superbruger i Excel er et must.
 • Det vil være en fordel hvis du har stiftet bekendtskab med programmer som VBA, R og Qlikview
 • God til dansk og engelsk i både skrift og tale
 • Ansvarlig og kan arbejde selvstændigt
 • Fleksibel – I perioder har vi ekstra travlt, og har derfor brug for, at du her kan yde en ekstra indsats, til gengæld har vi forståelse for, at studietiden er travl i perioder med eksaminer m.m.

Vi tilbyder

 • 15- 20 timer ugentligt.
 • Spændende opgaver og rig mulighed for at udnytte og videreudvikle din faglighed.
 • En energisk og kompetent afdeling, der hele tiden udvikler sig og hvor der er rig mulighed for sparring.
 • Et ungt team, gode arbejdsforhold, og gode kollegaer
 • Gode kontorfaciliteter og forhold centralt beliggende på Kalvebod Brygge nær Fisketorvet og Dybbølsbro Station.

Tiltrædelse

Hurtigst muligt. Vi vil holde samtaler løbende.  

Stillingen forudsætter interesse og nysgerrighed for Protectors værdier, ambitioner og mål. Du må kunne identificere dig med vores værdier TroværdigImødekommendeModig og Engageret -  vi praktiserer værdierne hver dag.

Interesseret?

Send din ansøgning med CV via følgende link: KLIK HER http://bit.ly/2DkT5y1

Spørgsmål:

Hvis du har spørgsmål, så er du velkommen til at kontakte underwriter og analytiker Katrine Havkrog på tlf. +45 5060 5865.

Yderligere information om Protector forsikring findes på vores hjemmeside www.protectorforsikring.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:23. februar 2018

Praktisk medhjælper til den integrerede institution Blikfang

Blikfang

København
Den integrerede institution Blikfang i Prinsessegade søger en praktisk medarbejder til opvask og oprydning. Timerne ligger i tidsrummet 15.00-16.30 og udgør samlet 6½ time pr. uge. Du skal vaske op efter frugt og hjælpe med at sætte barnevogne og kr...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:27. februar 2018

Omsorgsmedhjælpere til botilbuddet Lynghuset (vikariater)

Lynghuset

Botilbuddet Lynghuset ligger i Københavns Nordvestkvarter og har 29 borgere boende. Borgerne er voksne udviklingshæmmede med multiple funktionsnedsættelser alle har brug for omfattende socialpædagogisk støtte og omsorg, samt sundhedsmæssig pleje. Bo...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:28. marts 2018

3 Specialarbejdere til Drift Spildevand

HOFOR

København
I HOFOR arbejder vi hver dag for at skabe bæredygtige byer baseret på klima- og miljørigtige forsyningsløsninger. Vi forsyner byer med vand, fjernvarme, bygas og fjernkøling, afleder spildevand og opfører vindmøller. HOFOR står både for drift, vedli...
Indrykket:15. februar 2018
Udløbsdato:2. marts 2018

Specialarbejdere til arealpleje og indvendig vedligeholdelse i Center for Ejendomsservice og FM

Distrikt 1

Ejendomsservice og FM søger syv engagerede og servicemindede specialarbejdere til at varetage opgaver i København. Vi har behov for specialarbejdere med fokus på arealpleje og vedligeholdelsesopgaver, både indvendigt og udvendigt. Om stillingerne St...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:6. april 2018

Window Cleaner

PERFEKTSERVISE

Are you looking for a job in a stable, established business with a good salery and possibility for advancement? We are looking for a stable window cleaner in the Copenhagen area, who sees the value in doing a job to perfection. Your experience: Your...