Studiesekretær til Erhvervsakademi Dania, Campus Silkeborg

Studiesekretær til Erhvervsakademi Dania i Silkeborg

 

Trives du med mange bolde i luften på én gang, og nyder du at arbejde et sted, hvor dagene aldrig ligner hinanden, så er dette job måske noget for dig.

Til nyoprettet stilling søger vi en person, som har lyst til at arbejde med mange forskellige IT-programmer, formidle information, varetage en koordinerende rolle og sørge for, at vores studerende altid får hjælp, når de kommer forbi kontoret.  Har du erfaring fra uddannelsesmiljøet, vil det klart være en fordel. Der er tale om en deltidsstilling på 30 timer om ugen, som ønskes besat pr. 1. februar 2021 eller efter aftale.

 

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver bliver mangeartede og vil blandt andet omhandle daglig studieadministration – herunder forberedelse af studiestart, indberetninger, SU-vejledning og andre forefaldende opgaver. Derudover vil du skulle løse sekretæropgaver for 2 studiekoordinatorer og en praktikkoordinator.  Opgaverne bliver løst i tæt samspil med campuschef, studiekoordinatorer, undervisere og studiesekretærerne ved Danias øvrige afdelinger. Foruden dig sidder der en anden studiesekretær, som du vil få et tæt samarbejde med.


Vi forventer, at du;                 

 • er meget serviceminded og klar til at være vores ansigt udadtil
 • finder det naturligt at tage et selvstændigt ansvar for opgaveløsningen
 • har lyst og evne til at organisere, koordinere og systematisere arbejdsgangene
 • har en relevant kontoruddannelse, som matcher kravene i jobbet
 • har gode danskkundskaber og er vant til at formulere dig skriftligt
 • har erfaring med SIS og/eller erfaring med at arbejde hos en uddannelsesinstitution
 • har flair for it og er dygtig inden for office-pakken
 • har kendskab til uddannelsesområdet og gerne til erhvervsakademiuddannelser
 • kan kommunikere med forskellige mennesker med forskellige forudsætninger
 • kan arbejde selvstændigt og kan se muligheder - også ”når det brænder på”
 • har en positiv tilgang til jobbet og dine kolleger

 

Ansættelsesvilkår:

Der er tale om en stilling på 30 timer. Arbejdstiden vil være i tidsrummet 08.00 – 14.00 eller efter nærmere aftale. I spidsbelastningsperioder kan der forekomme andre arbejdstider. Arbejdsstedet er Bredhøjvej 18 i Silkeborg. Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og HK/Stat.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Campuschef Kaj Aage Højgaard på mail kaah@eadania.dk eller på telefon 6195 3554.

Ansøgningen sendes via linket https://eadania.dk/om-os/job/ledige-stillinger/ senest tirsdag den 8. december 2020 kl. 08.00. Ansøgninger modtaget efter fristen kommer ikke i betragtning.

Første samtalerunde finder sted fredag den 11. december 2020, og anden samtalerunde finder sted onsdag den 16. december 2020.

Dania opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Dania opfordrer til, at du lader alle relevante erfaringer fremgå af din ansøgning og CV.

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.