Studiesekretær til Institut for Arkitektur og Medieteknologi, København

Ved Institut for Arkitektur, Design og Medieteknologi på Aalborg Universitet er en stilling som studiesekretær ledig til besættelse fra 1. oktober 2020 eller snarest derefter. Der er tale om en 25 timers stilling, og stillingen er placeret i København. Institut for Arkitektur, Design og Medieteknologi består af en række kreative uddannelser med stor søgning af studerende. Instituttet omfatter i dag ca. 150 medarbejdere og har til huse i Aalborg og København. Vi arbejder i en flad organisationsstruktur med selvstyrende teams. Jobbet vil være afvekslende og selvstændigt i et åbent miljø med en uhøjtidelig omgangstone. Instituttet er en spændende arbejdsplads, da vi arbejder i et dynamisk og udviklingsorienteret uddannelses- og forskningsmiljø.

Stillingsbeskrivelse

Du vil indgå i vores studiesekretariat, som samarbejder om at servicere instituttets uddannelser og studienævn.

Arbejdsopgaverne består overordnet af følgende:

  • Kontakt til og servicering af koordinatorer, studerende (danske og internationale studerende), undervisere, gæsteforelæsere og censorer

Hertil kommer en række driftsopgaver som for eksempel:
  • Semesterplanlægning og –drift i samarbejde med koordinator
  • Skemalægning og lokalebookning
  • Koordinering af uddannelsesaktiviteter med øvrige institutter
  • Eksamens- og reeksamensplanlægning; herunder administrere eksamener i Digital Eksamen og udarbejde eksamensbeviser på de afsluttende semestre
  • Daglig sagsbehandling og anvendelse af diverse studieadministrative systemer (bl.a. Moodle, Kosmo, WorkZone og STADS)

Derudover forventes det, at vores studiesekretærer deltager i afvikling af diverse ad hoc- og udviklingsopgaver, holder sig opdateret om lovgivning og retningslinjer samt deltager i kurser og holder sig ajour med diverse administrative systemer.

Kvalifikationskrav

Du har en relevant kontorfaglig uddannelse og gode kompetencer inden for kommunikation, koordinering, administration, sagsbehandling, rådgivning og vejledning.

Hvis du har erfaring med studieadministration og har kendskab til et eller flere af følgende programmer STADS, WorkZone, Moodle og Digital eksamen vil det være en fordel.

Det er vigtigt, at du behersker engelsk i skrift og tale, da kontakten med vores internationale studerende og samarbejdspartnere foregår på engelsk, og vi har mange udenlandske kolleger på instituttet.

Herudover er du serviceminded, omstillingsparat, nytænkende og i besiddelse af et godt humør. Du skal kunne prioritere opgaverne i en udfordrende hverdag med mange deadlines.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sekretariatschef Lene Grundahl, tlf. 9940 7130 eller mail lgru@create.aau.dk frem til 10. juli 2020

Samtaler forventes afholdt i uge 35.

Løn og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår iht. OAO-S-fællesoverenskomsten, organisationsaftale for kontorfunktionærer m.fl. Der er mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer.

Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer

1104592

Ansøgningsfrist

09/08/2020
Søg stillingen online

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.