Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Studiesekretær til institutsekretariatet

På Institut for Klinisk Medicin, Aarhus Universitet søger vi pr. 1. september 2020 en ny kollega til en nyoprettet fuldtidsstilling som studiesekretær i institutsekretariatet.

Institut for Klinisk Medicin – hvem er vi?
Som ny kollega hos os på Institut for Klinisk Medicin bliver du en del af det formentlig største sundhedsvidenskabelige forskningsinstitut i Danmark. Vi bedriver klinisk forskning, der dækker alle de lægefaglige specialer og foregår i samspil med Aarhus Universitetshospital og regionshospitalerne i Region Midtjylland. Vi råder over ca. 30.000 m2 moderne forskningsfaciliteter til eksperimentel kirurgi og medicin, dyrefaciliteter samt avancerede scannere. Instituttet har det overordnede ansvar for kandidatuddannelserne i medicin og i molekylær medicin. På instituttet er vi ca. 1200 ansatte fordelt på mange forskellige faggrupper. Du kan læse mere om instituttet her og om det sundhedsvidenskabelige fakultet (Health) her.

Institutsekretariatet
Den nyoprettede stilling er i vores institutsekretariat, hvor 10 engagerede sekretariatsmedarbejdere med forskellige faglige baggrunde løser en lang række forskelligartede opgaver og understøtter institutledelsen, der består af vores institutleder, 2 viceinstitutledere for henholdsvis forskning og talent og uddannelse samt sekretariatslederen, som du vil referere til. Vi er et udadvendt sekretariat med mange snitflader og samarbejdspartnere internt på Aarhus Universitet og eksternt til universitetshospitalet, regionshospitalerne og andre offentlige og private organisationer. Vi er et dynamisk og udviklende sekretariat, der arbejder strategisk og målrettet med at løse vores opgaver på et højt fagligt niveau, samtidig med at vi sikrer den interne kompetenceudvikling og et miljø, hvor vi fagligt og menneskeligt kan vokse. Vi værdsætter en uformel, humoristisk omgangstone og lægger stor vægt på kollegial sparring, samvær og omsorg.

Dine arbejdsopgaver
Du vil få en række faste opgaver/ansvarsområder og herudover vil der være løbende ad hoc opgaver. Vi overtager pr. 1. oktober en ny faglig funktion fra en anden enhed på fakultetet, som du vil få det administrative ansvar for at understøtte. Og hertil kommer en række andre faste opgaver:

 • Administrativ understøttelse af ledende lektor inden for den postgraduate pædagogiske udviklende funktion (PUF-funktionen), herunder:
  • Understøtte rekrutteringsprocessen af de postgraduate kliniske lektorer (PKL)
  • Udsende nyhedsbreve
  • Administration i forhold til årsmøder, temadage og den årlige AMEE konference
  • Ajourføre hjemmeside til PKL’erne
 • Administrativ understøttelse af vores uddannelsesansvarlige prægraduate lektorer (UPL):
  • Understøtte udpegning og ansættelse af UPL herunder løbende vedligehold af lister
  • Administration i forhold til uddannelsesdage og workshops for UPL
  • Udsende information til og varetage øbende kommunikation med UPL
  • Ajourføre hjemmeside for UPL
 • Udarbejde undervisningsplaner på 2-3 semestre af kandidatuddannelsen i medicin
  • Understøtte kursusledere, undervisningsansvarlige samt ledende professorer i opgaven med at etablere og tilrettelægge undervisningsplaner for de studerende
  • Yde administrativ support for kursuslederne på de respektive semestre du planlægger
  • Løbende opdatere og ajourføre undervisningsplanerne og materiale

Dine kompetencer
Det er afgørende, at du har en selvstændig og initiativrig tilgang til dine arbejdsopgaver. Vi forventer, at du arbejder struktureret og proaktivt og får fulgt dine opgaver til dørs på en kvalitetsbevidst og serviceminded facon. Du har en imødekommende og positiv tilgang til det at yde administrativ service, og nyder at have mange samarbejdspartnere og opgaver i spil på én gang. Du er indstillet på at udvikle dig fagligt og har en fleksibel indstilling til din arbejdsdag. Det er ikke en forudsætning at du har kendskab til uddannelsesområdet, men det vil naturligvis være en fordel hvis du har erfaring fra en stor politisk organisation som eksempelvis universitetet eller sygehuset.

Fortrolighed med at arbejde i diverse IT-systemer og i særdeleshed brugen af Excel er en klar fordel. Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner og kan begå dig på engelsk i såvel skrift som tale.

Det er ikke en forudsætning, at du har en bestemt uddannelsesmæssig baggrund, men vi forestiller os, at du enten har en kontoruddannelse eller relevant akademisk uddannelse suppleret med relevant efter/videreuddannelse bag dig.

Spørgsmål til stillingen
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatsleder Linda Ibsen tlf.: +45 7845 9002.

Arbejdsstedet er Institut for Klinisk Medicin, Incuba, Palle Juul Jensens Boulevard 82, 8200 Aarhus N.

Vi forventer at afholde 1. samtaler mandag den 6. juli, og eventuelle 2. samtaler vil ligge torsdag den 9. juli. Du vil muligvis modtage en case i forbindelse med samtalerne.

Ansættelsesgrundlag
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.

Ansøgning
Din ansøgning skal indeholde følgende:
 • Ansøgning
 • Curriculum Vitae
 • Angivelse af uddannelse (kopi af relevante eksamensbeviser)
 • Referencer/anbefalinger kan uploades særskilt i e-rekrutteringssystemet

Vi henviser til fakultetets Vejledning for ansøgere.

Alle interesserede opfordres til at søge uanset personlig baggrund.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.