Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Stud.jur. med interesse for entrepriseretten til Strategisk Indkøb 1

Har du lyst til at prøve kræfter med entrepriseområdet? Og brænder du for at udvikle dine juridiske kompetencer? Kunne du tænke dig at arbejde i en stor bygherreorganisation? Så søger Strategisk Indkøb 1 studerende på minimum 3. år af bacheloruddannelsen.

Om Strategisk Indkøb

I Strategisk Indkøb er vi 8 udbudsjurister og -konsulenter, heraf er 3 også entreprisejurister, 5 contract managers, 2 akademiske medarbejdere og en studentermedarbejder. Vores arbejde på entrepriseområdet består primært i at besvare entrepriseretlige henvendelser fra projektledere, bistå projektledere ved tvister samt kvalitetssikre udbudsmateriale.

Om stillingen
Som studentermedarbejder i Strategisk Indkøb vil du både bistå kontorets entreprisejurister med løsning af entrepriseretlige spørgsmål, kvalitetssikring af entrepriseretligt udbudsmateriale fra projektlederne (efter oplæring) mv. Der kan ligeledes blive tale om udarbejdelse af notater, diverse udkast til skrivelser og aftaler og altså lettere sagsbehandling efter oplæring. Herudover vil der være andre opgaver, der vil give dig indblik i arbejdet i en politisk organisation.

Vi har stor fleksibilitet i forhold til planlægning af arbejdstider. Som udgangspunkt vil din arbejdsuge være 15-20 timer, men omfanget af arbejdet kan variere hen over året i forhold til vores arbejdsbelastning. Der vil selvfølgelig blive taget hensyn til dine eksamensperioder mv.

Om dig
For ansættelse er det en forudsætning, at du har eller skal have faget entrepriseret. Herudover foretrækkes studerende på 3. eller 4 år af uddannelsen. Du er fagligt ambitiøs, tager ansvar for dine opgaver og har gode skriftlige formuleringsevner. Du er serviceminded, fleksibel og kan hurtigt sætte dig ind i nye opgaver og holde overblikket. Samtidig er du god til at samarbejde og er en god kollega både fagligt og socialt.

Vi tilbyder
Udover de spændende faglige opgaver tilbyder vi dig et job

  • med et højt fagligt niveau og gode udviklingsmuligheder, såvel fagligt som personligt
  • med varierende opgaver
  • med mulighed for fleksibel tilrettelæggelse af arbejdstiden og god balance mellem arbejdsliv og studieliv
  • med høj grad af selvstændighed

Løn- og ansættelsesvilkår
Som student i Strategisk Indkøb vil du referere til kontorchefen i kontoret. Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst. Stillingen er til besættelse snarest muligt og som muligt i forhold til studiestart. Arbejdspladsen er på Borups Alle, 2400 København NV.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte kontorchef Kristina Witt Vejle med spørgsmål på mobil 4042 6522.

Søg via nedenstående link senest onsdag den 12. august 2020
Upload motiveret ansøgning, CV, evt. relevante eksamensbeviser og referencer.
Vi forventer at holde samtaler i uge 34.

Københavns Ejendomme og Indkøb
Københavns Ejendomme og Indkøb har ansvaret for Københavns Kommunes ejendomsportefølje og for, at vi køber effektivt ind i kommunen. Vores ca. 1.800 medarbejdere arbejder hver dag for en serviceorienteret ejendomsadministration og vedligeholdelse af kommunens mere end 2,6 mio. m2. Ligesom vi understøtter kommunens samlede indkøb på ca. 6,5 mia. kr. årligt. Gennem effektiv ejendomsservice, drift og vedligehold og en professionel indkøbsorganisering frigør vi ressourcer til, at vores 45.000 kolleger i Københavns Kommune kan skabe en bedre hverdag for københavnerne. Du kan læse mere om os på www.kobenhavnsejendomme.kk.dk.
 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.