Stud.jur. til Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens byggelovsteam

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen søger en stud.jur. til byggelovsteamet i Kontor for Byggeri, som:
• Gerne vil lære byggebranchen og dens aktører at kende
• Har mod på at gå i dialog med landets kommunale bygningsmyndigheder
• Vil være en del af myndigheden, der sætter rammerne for byggeriet i Danmark

Du får et solidt kendskab til regulering af byggeriet og de processer, der ligger bag. Du kommer til at arbejde med et lovområde under stort politisk fokus og i konstant forandring, som giver dig mulighed for at arbejde med forvaltningsret i teori og praksis.
Signe, som har været student i Kontor for byggeri, fortæller: ”Som student i Byggeri får man lov til at arbejde med en bred vifte af opgaver, og det er fedt at kunne bidrage på tværs af de forskellige fagligheder, som kontoret består af. Der er et rigtig godt socialt fællesskab og folk er gode til at hjælpe hinanden. Det gør det nemt for mig, som student at byde ind og også at bede om sparring, når jeg har brug for det.”

Dine væsentligste opgaver vil være at:
• Vejlede kommuner og borgere om spørgsmål relateret til byggelovgivningen
• Bidrage til juridiske undersøgelser, herunder indsamle og undersøge juridisk litteratur og praksis
• Udarbejde spørgsmål/svar til styrelsens hjemmeside
• Varetage tilgængelighedspuljen, herunder træffe afgørelse om tilskud fra puljen
• Opdatere vores hjemmeside www.bygningsreglement.dk
• Udføre diverse praktiske ad hoc-opgaver

Vi forestiller os, at du er jurastuderende, har haft forvaltningsret og har mod på, at hjælpe med at løse en bred vifte af opgaver, hvor du både vil komme til at arbejde selvstændigt og indgå i teams med dine nye kolleger. Det er en forudsætning, at du er flydende i dansk skrift og tale.

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du vil få mulighed for, at afprøve og udvikle dine juridiske færdigheder. Størstedelen af arbejdet vil være konkret juridisk arbejde, og praktiske opgaver vil kun udgøre en begrænset del af dit arbejde.
Du vil få nogle gode kollegaer med forskellige faglige baggrunde, herunder ingeniører, jurister og generalister, der gør det spændende og lærerigt at gå på arbejde. Du kommer til at arbejde tæt sammen med teamets anden student, som løser tilsvarende opgaver. Der er derudover stor fleksibilitet i, hvilke dage du arbejder, ligesom det er muligt at få fri op til eksamen mv.
Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor samarbejde mellem de forskellige fagligheder er en forudsætning for, at løse vores opgaver, men hvor vi også lægger stor vægt på din personlige udvikling. Vi har højt humør og tilbyder et godt fagligt og socialt miljø.


Vi er en åben og udadvendt organisation, placeret mellem det politiske niveau og branchens virksomheder. Vi er mange forskellige faggrupper og udgør derfor en bred vifte af specialister og generalister.
Udover et varieret og udfordrende job, som kræver høj faglig kvalitet, lægger vi vægt på løbende kompetenceudvikling samt udvikling gennem ansvar og indflydelse på egne opgaver.
Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende danske samfund. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen på www.tbst.dk

Løn og ansættelsesforhold
Stillingen er på 15 timer om ugen med start snarest muligt. Ansættelsen sker efter gældende overenskomst.

Yderligere information
Du kan få mere at vide om stillingen hos teamleder Anne-Sofie Foverskov på tlf. 4178 0502 eller hos fuldmægtig Signe Maria Larsen på tlf. 4178 0545.

Ansøgning
Send din ansøgning, CV og eksamenspapirer via Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsens ansøgningsportal på www.tbst.dk senest 9. august 2020.

Ansættelsessamtaler forventes gennemført løbende.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.