Styrelsen for Patientsikkerhed, Tilsyn og Rådgivning Nord i Randers søger en oversygeplejerske

Vi søger en oversygeplejerske til at arbejde med smitsomme sygdomme og hygiejneområdet samt deltage i tilsyn.  
 
Om Tilsyn og Rådgivning Nord  
Vi varetager tilsynet med sundhedspersoner og sundhedsvæsenets organisationer inden for Region Nordjyllands og Region Midtjyllands område. Derudover yder vi sundhedsfaglig rådgivning til andre myndigheder i relation til bl.a. anmeldelsespligtige smitsomme sygdomme, beredskabsopgaver, miljøsager, retslægelige ligsyn og trafikmedicin.  
Kontoret er præget af et godt og tæt kollegialt samarbejde både fagligt og socialt med fokus på udvikling og læring. Dine kollegaer er bl.a. læger, sygeplejersker, jurister, folkesundhedsvidenskabskandidater, andre akademikere og administrativt personale. Kontoret er uddannelsesafdeling for speciallægeuddannelsen i samfundsmedicin.  
 
Dit arbejde  
Din primære arbejdsopgave vil være rådgivning og sagsbehandling vedrørende hygiejne og smitsomme sygdomme. Du vil desuden skulle deltage i det risikobaserede tilsyn. Opgaverne består bl.a. i at:  
• yde sundhedsfaglig rådgivning vedrørende smitsomme sygdomme og hygiejne  
• håndtere anmeldte smitsomme sygdomme  
• planlægge tilsynsbesøg, herunder have kontakt til både ledelse og medarbejdere på behandlingsstederne  
• gennemføre tilsyn på bl.a. plejehjem, bosteder og sygehusafdelinger og udarbejde rapporter fra tilsyn  
• deltage i udviklingsopgaver, bl.a. det risikobaserede tilsyn  
• undervise og holde møder med ledere og medarbejdere på behandlingssteder.  
 
Dine uddannelse og erfaring  
Du er uddannet sygeplejerske med evt. relevant akademisk kandidat overbygning, og har grundig erfaring fra den kliniske hverdag. En uddannelse som hygiejnesygeplejerske vil være en fordel og har du erfaring med tilsyn, auditering, akkreditering eller lignende, øger det chancen for, at det er dig, vi vælger til stillingen. Du må meget gerne have arbejdet i forskellige dele af sundhedsvæsnet.  
 
Vi forventer, at du har gode kommunikations- og samarbejdsevner, da arbejdet indebærer samarbejde med mange forskellige faggrupper både internt i styrelsen og eksternt.  
 
Dine personlige kvalifikationer  
Derudover lægger vi vægt på, at du:  
 
• har høj faglighed  
• har et godt overblik og selvstændigt kan tilrettelægge dine arbejdsopgaver  
• tager ansvar for dit arbejde og leverer resultater til tiden  
• er motiveret af at nå fastsatte kvalitets- og produktionsmål  
• arbejder systematisk, målrettet og er god til at træffe beslutninger.  
 
Vi tilbyder  
Et arbejde med mange samfundsnyttige opgaver. Du vil blive en del af et aktivt tværfagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt af arbejdsopgaver. Vores arbejdsmiljø er energisk, uformelt og præget af et stort fagligt engagement og gensidig respekt.  
 
Om ansættelsen  
Du bliver enten ansat efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation og CO10 samt organisationsaftale for Dansk Sygeplejeråd, eller efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.
 
Kontakt os gerne  
Du kan få mere at vide om jobbet ved at kontakte overlæge Anne Hempel-Jørgensen, mobil 7222 9332 efter uge 7.  
 
Er du interesseret?  
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.  
 
Vi forventer at holde ansættelsessamtaler i uge 11.  
 
Generelt om styrelsen  
Styrelsen for Patientsikkerhed arbejder for, at det er trygt at være patient i det danske sundhedsvæsen. Vi fører bl.a. tilsyn med autoriserede sundhedspersoner og sundhedsorganisationer, udsteder autorisationer til 16 forskellige autoriserede faggrupper, og vi behandler klager fra patienter og ankesager om erstatninger. Vi administrerer desuden rapporteringssystemet om utilsigtede hændelser i sundhedsvæsenet, ligesom vi administrerer EU-reglerne om sygesikring ved behandling i udlandet.  
 
På det grundlag bidrager vi til, at sundhedsvæsenet lærer af fejl og forebygger gentagelser.  
 
Vi er mere end 450 medarbejdere og har tilknyttet over 700 sagkyndige konsulenter, der dækker de sundhedsfaglige specialer inden for hele sundhedsområdet.  
 
Som led i anden del af regeringens plan for flytning af statslige arbejdspladser vil behandlingen af klager fra patienter og ankesager om patienterstatninger blive varetaget af den kommende Styrelse for patientklager og Erstatning fra forventeligt 1. maj 2018. Den opslåede stilling er ikke berørt af udflytningen.  


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Hjemmeplejen Favrskov Vest søger sygeplejerske

Hjemmeplejen Favrskov Vest

Favrskov
Har du lyst til at blive vores nye kollega, så er det lige dig, vi står og mangler Vi er et velfungerende sygeplejersketeam i Hjemmeplejen Favrskov Vest, som mangler en ny kollega. Til Team Ulstrup søger vi en sygeplejerske til en fast stilling i bl...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Sygeplejerske til ansvarshavende aftenvagt i Distrikt Ry

Skanderborg Kommune

Silkeborg
Vi søger pr. 1. april 2018 en sygeplejerske til fast aftenvagt stilling på 28 timer uge med arbejde vagt hver 2. weekend.Sygeplejen i Distrikt Ry varetager sygeplejen på Søkilde Plejehjem, Lokalcenter Ryvang og Lokalcenter Dalbogård samt et større u...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:15. marts 2018

Somatisk brobygger til fast stilling

Skanderborg Kommune

Odder
Skanderborg Kommune søger ny somatisk brobygger til fast stilling 37 timer om ugen fra 1. maj. Arbejdstiderne er i hverdage mellem kl. 7.30 og 15.30Som somatisk brobygger arbejder du med at skabe den gode overgang fra hospital til eget hjem. Målet e...
Indrykket:8. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Område Vest - Sygeplejersker til Tryghedshotel Randers

Randers Kommune

Viborg
Tryghedshotel Randers søger sygeplejersker til blandede dag- og aftenvagter Vi søger sygeplejersker til blandede dag- og aftenvagter 28 - 32 timer uge pr 1. april eller hurtigst muligt. Der er en fast stilling og et vikariat. Information om Trygheds...
Indrykket:13. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Centersygeplejerske til Pleje & Omsorg, Område 4

Skive Kommune

Område 4 er et område med 3 plejecentre i Skive by - Skovbakkehjemmet, Møllestien og Gammelgaard. Derudover vikarkorpset, vaskeriet, teknisk afdeling og center Møllegården. Vi søger en sygeplejerske som har stor lyst og interesse i at arbejde med de...