Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger to studentermedhjælpere med interesse og flair for Excel og databehandling

Styrelsen for Undervisning og Kvalitet søger to studentermedhjælpere til at understøtte den brede opgaveportefølje i Økonomisk-Administrativt Center (ØAC).   
 
Om ØAC 
ØAC’s opgaveportefølje dækker over tilskudsudbetaling, gennemgang af årsregnskaber, puljeadministration, investeringsrammer, fusioner, personalejuridisk rådgivning af skolerne, udarbejdelse af bekendtgørelser samt økonomiske og tematiske tilsyn. 
 
Om jobbet  
Vi søger studenter til at varetage en bred vifte af opgaver, herunder:  

  • forberedelse af byggeaktstykker, opfølgning på de regulerede institutioners energiindberetninger, 
  • tilsynsopgaver, herunder med det fleksible klasseloft,  
  • analyse af institutionernes økonomiske situation, 
  • indsamling og bearbejdning af data 
  • diverse ad hoc opgaver i ØAC 
 
Jobbet vil give dig et grundlæggende indblik i offentlig forvaltning og administration samt overblik over sagsgangene i styrelsen.  
 
Om dig  
Vi forventer, at du:  
  • er stud.scient.pol., stud.scient.adm., stud.polit., stud.merc.aud. eller lignende.  
  • har flair for og erfaring med at anvende Excel.  
  • selvstændigt kan analysere data, beskrive problemstillinger og har gode skriftlige formidlingsevner.   
  • er engageret, grundig og kan bevare overblikket.  
 
Endvidere vil det være en fordel, hvis du har erfaring med at læse og forstå et regnskab. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår  
Ansættelsen sker på overenskomstvilkår efter fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det Statslige Område (OAO-S-fællesoverenskomsten) samt organisationsaftalen for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK).   
 
Den ugentlige arbejdstid vil være 15 timer. Arbejdstiden tilrettelægges efter aftale. Variation i arbejdstiden i forbindelse med eksamensperioder kan aftales.  
 
Vil du vide mere?  
Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamkoordinator Jørgen Nielsen telefon 33 92 52 43 eller teamkoordinator Pia Nørskov Nielsen telefon 33 92 55 54. 
 
Du kan også læse mere om ministeriet på vores hjemmeside http://www.stukuvm.dk.   
 
Sådan søger du   
Send din ansøgning, cv og eksamensbevis elektronisk senest mandag den 5. marts 2018. Du søger stillingen via vores hjemmeside http://www.uvm.dk/job. Vi forventer at holde samtaler i uge 11.  
 
Styrelsen for Undervisning og Kvalitet er en styrelse under Undervisningsministeriet. Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.  
 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:30. januar 2018
Udløbsdato:26. marts 2018

STUDENTERMEDHJÆLPER HOS LUXPLUS

LUXPLUS ApS

Har du flair for at skrive og er du en haj til grammatik? Kan du trylle ord frem om alt fra parfumer og neglelak, til duftlys og glutenfri chiagrød? Og har du samtidig lyst til at arbejde med de største brands inden for parfume, makeup, hudpleje, he...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Studentermedhjælper til Det Kgl. Bibliotek, Den Sorte Diamant

Det Kgl. Bibliotek

Studentermedhjælper til Det Kgl. Bibliotek, Den Sorte Diamant Det Kgl. Bibliotek søger en studentermedhjælper til Bookingen i Kulturafdelingen. Stillingen er på ca. 7 timer om ugen, og den er ledige til besættelse snarest muligt. For at komme i betr...
Indrykket:2. februar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Center for Cybersikkerhed søger faglig stærke It-studerende

Center for Cybersikkerhed

København
Vil du være med til at styrke cybersikkerheden i Danmark? Center for Cybersikkerhed er Danmarks nationale it-sikkerhedsmyndighed og kompetencecenter på cybersikkerhedsområdet. Vores hovedformål er at styrke Danmarks evne til at imødegå cyberangreb. ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Studentermedhjælper til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut

Copenhagen Business School

Center for Ejerledede Virksomheder ved Økonomisk Institut søger en student til en fast stilling Vi søger en studentermedarbejder 10-15 timer ugentligt til Center for Ejerledede Virksomheder (CEV) ved Økonomisk Institut på Copenhagen Business School ...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:26. februar 2018

Studenter til kontoret for Konjunktur

Økonomisk Afdeling

København
Økonomi- og Indenrigsministeriet søger studenter til kontoret for Konjunktur Motiveres du af at arbejde i et politisk miljø, hvor vigtige samfundsmæssige beslutninger træffes, og har du analytisk sans? Så er du måske vores nye kollega som student i ...