Styringsmedarbejdere til kontrolcenteret i Keolis Aarhus Letbane


Er du handlekraftig og pålidelig, og kan du bevare overblikket i stressede situationer? Hvis ja, så kan det være, at det er dig, som vi søger efter som styringsmedarbejder til Keolis Aarhus Letbane.

Jobbet

Kontrolcenteret er bemandet 24/7/365 for at sikre driften og sikkerheden af letbanen. Du vil indgå i et team på 11 personer, som alle indgår i turnus, hvorfor din arbejdsuge vil have varierende arbejdstider.

Kontrolcenteret er beliggende på Keolis Aarhus Letbanes hovedkontor i Aarhus C, og du vil referere direkte til lederen for kontrolcenteret.

Alle ansøgninger skal modtaget via vores hjemmeside under ledige stillinger: http://www.keolis.dk/job-karriere/ledige-stillinger/

Du vil blive uddannet til styringsmedarbejder hos Keolis, og blive en del af holdet, som opererer den første letbane i Danmark.

Kort om dig

 • Trives med at arbejde i en driftsorganisation
 • Du arbejder systematisk, og bevarer både ro og overblik i stressede situationer
 • Er pålidelig og ansvarsfuld
 • Kan arbejde med skiftende arbejdstider
 • Du er dygtig til at kommunikere i både skrift og tale
 • Du trives i at arbejde indgående med procedurer, men kan også træffe hurtige beslutninger, når det gælder.

 • Kvalifikationer

  For at komme i betragtning skal du opfylde nedenstående:
 • Kunne opfylde Trafik-, Bygge- & Boligstyrelsens helbredskrav til jernbanepersonale
 • Minimum 21 år

 • Forløbet

  Har du den rette baggrund, vil du blive indkaldt til første samtale. Her får vi et indtryk af hinanden, ligesom du får et nærmere indtryk af arbejdet i kontrolcenteret. Herefter skal begge parter vurdere, om vi fortsat synes, at jobbet er det rette for dig. Er det tilfældet, vil du blive inviteret til en online-test, der danner grundlag for anden samtale. Herefter kan du blive tilbudt ansættelse som styringsmedarbejder hos Keolis Aarhus Letbane.

  Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

  Keolis tilbyder

  I Keolis arbejder vi med korte beslutningsveje og decentral ledelsesfilosofi. Du vil derfor få stor mulighed for at sætte dit præg på hverdagen. Du bliver en del af en koncern med 1.500 medarbejdere i Danmark – og 60.000 verden over. Dertil kommer, at Keolis er verdens førende operatør af letbaner, som drives i bl.a. Norge, Frankrig, Australien, Canada - og i Danmark.

  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her

  Andre job der matcher din søgning

  Indrykket:15. februar 2018
  Udløbsdato:1. marts 2018

  ScanPeople søger Smed / Montør til CC Montage-Teknik

  SCANPEOPLE ApS

  Høje-Taastrup
  CC Montage-Teknik er i udvikling og mangler derfor en ny medarbejder til deres team. De søger en selvstændig, initiativrig, serviceminded og proaktiv tekniker. De bestræber sig efter at styrke deres dynamiske team og søger derfor en dygtig medarbejd...
  Indrykket:19. februar 2018
  Udløbsdato:2. marts 2018

  ScanPeople søger Smed / Montør til CC Montage-Teknik

  SCANPEOPLE ApS

  Høje-Taastrup
  CC Montage-Teknik er i udvikling og mangler derfor en ny medarbejder til deres team. De søger en selvstændig, initiativrig, serviceminded og proaktiv tekniker. De bestræber sig efter at styrke deres dynamiske team og søger derfor en dygtig medarbejd...
  Indrykket:20. februar 2018
  Udløbsdato:9. marts 2018

  Datakvalitetsmedarbejder

  Trafikinformation

  København
  Vil du være med til at forbedre al det data, der bliver til trafikinformation for millioner af togkunder? Datakvalitet er et og alt for trafikinformation. Kunderne skal se den korrekte forsinkelse på skærmene, høre de aktuelle perronbenyttelser i hø...
  Indrykket:21. februar 2018
  Udløbsdato:28. marts 2018

  Pladesmed

  AUTOLAKEREN ApS

  Brøndby
  Autolakeren ApS Søger en uddannet pladesmed. Du er har: - Mødestabil - Kan arbejde selvstændigt - Gerne noget erfaring Hvis ovenstående er noget for dig, så send kortfattet ansøgning samt CV hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig.
  Indrykket:24. januar 2018
  Udløbsdato:27. februar 2018

  Serveringsmedarbejder - Weekendarbejde - Restaurant - Kbh. K.

  Restaurant Amalie

  Til Frokost Restaurant, beliggende i Amaliegade, søges en frisk erfaren medarbejder, til snarest tiltrædelse. Arbejdstiden vil være ca.8 - 12 timer om ugen, som placeres efter nærmere aftale, hovedsageligt fredag lørdag. Der er gode muligheder for f...