Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Styringsmedarbejdere til kontrolcenteret i Keolis Aarhus Letbane


Er du handlekraftig og pålidelig, og kan du bevare overblikket i stressede situationer? Hvis ja, så kan det være, at det er dig, som vi søger efter som styringsmedarbejder til Keolis Aarhus Letbane.

Jobbet

Kontrolcenteret er bemandet 24/7/365 for at sikre driften og sikkerheden af letbanen. Du vil indgå i et team på 11 personer, som alle indgår i turnus, hvorfor din arbejdsuge vil have varierende arbejdstider.

Kontrolcenteret er beliggende på Keolis Aarhus Letbanes hovedkontor i Aarhus C, og du vil referere direkte til lederen for kontrolcenteret.

Alle ansøgninger skal modtaget via vores hjemmeside under ledige stillinger: http://www.keolis.dk/job-karriere/ledige-stillinger/

Du vil blive uddannet til styringsmedarbejder hos Keolis, og blive en del af holdet, som opererer den første letbane i Danmark.

Kort om dig

 • Trives med at arbejde i en driftsorganisation
 • Du arbejder systematisk, og bevarer både ro og overblik i stressede situationer
 • Er pålidelig og ansvarsfuld
 • Kan arbejde med skiftende arbejdstider
 • Du er dygtig til at kommunikere i både skrift og tale
 • Du trives i at arbejde indgående med procedurer, men kan også træffe hurtige beslutninger, når det gælder.

 • Kvalifikationer

  For at komme i betragtning skal du opfylde nedenstående:
 • Kunne opfylde Trafik-, Bygge- & Boligstyrelsens helbredskrav til jernbanepersonale
 • Minimum 21 år

 • Forløbet

  Har du den rette baggrund, vil du blive indkaldt til første samtale. Her får vi et indtryk af hinanden, ligesom du får et nærmere indtryk af arbejdet i kontrolcenteret. Herefter skal begge parter vurdere, om vi fortsat synes, at jobbet er det rette for dig. Er det tilfældet, vil du blive inviteret til en online-test, der danner grundlag for anden samtale. Herefter kan du blive tilbudt ansættelse som styringsmedarbejder hos Keolis Aarhus Letbane.

  Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

  Keolis tilbyder

  I Keolis arbejder vi med korte beslutningsveje og decentral ledelsesfilosofi. Du vil derfor få stor mulighed for at sætte dit præg på hverdagen. Du bliver en del af en koncern med 1.500 medarbejdere i Danmark – og 60.000 verden over. Dertil kommer, at Keolis er verdens førende operatør af letbaner, som drives i bl.a. Norge, Frankrig, Australien, Canada - og i Danmark.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her