Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Summerbird søger serviceminded og dygtig opvasker til eftermiddagsskifte


Er du en person med initiativ, drive og ansvarsbevidsthed, så er du måske vores nye kollega?Vi søger en smilende, positiv og selvstændig medarbejder til vores industriopvaskerum. Dine arbejdsopgaver vil bestå af professionel industrirengøring af produktionsudstyr, til fremstilling af økologisk chokolade i verdensklasse.

Stillingen kræver at du møder ind med et stort smil og har en positiv tilgang til dagens opgaver. Derudover er du ikke bange for at tage fat og det falder dig naturligt at arbejde med højt personligt drive og energiniveau.

Personligt trives du i en hverdag, hvor der hele tiden sker noget nyt og hvor du selv er med til at strukturere dine arbejdsopgaver. Vi forventer derfor at du kan arbejde selvstændigt og målrettet.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at tage ansvaret for opvaskerummet, overholdelse af standarder, kvalitetssikring og varetage en teamlederfunktion overfor de 1-2 kollegaer der er tilknyttet i højsæsoner.

Din arbejdstid vil udelukkende ligge i eftermiddags/aften-timerne, mandag-torsdag 12.00-21.50.Vi forventer, at du:


 • værdsætter kvalitet og kompromisløshed

 • du er ansvarsbevidst og struktureret

 • kan arbejde selvstændigt og som teamplayer

 • er 100 % mødestabil

 • fysisk robust

 • taler og forstår dansk

 • det er en stor fordel at have professionel erfaring med industrirengøring/opvasker, men dette er ikke et krav

 • at du kan varetage en teamleder funktion for 1-2 sæsonkollegaer og sikre at kvaliteten opretholdes • Virksomheden

  Summerbird er på kort tid blevet anerkendt som leverandør af den bedste økologiske chokolade i verden. Se og læs mere på http://www.summerbird.dk

  Du tilbydes en attraktiv stilling, løn efter kvalifikationer, gode kollegaer, sundhedsforsikring, massageordning samt gode personalepriser på Summerbird chokolade.  Ansøgning

  Har du de rette kompetencer og ambitioner til at være med til at drive den fortsatte vækst i Summerbird, så send straks din ansøgning og CV på vores hjemmeside: www.summerbird.dk under fanebladet ”job”.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her