Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundheds faglig interesse / uddannelse som fysioterapeut, sygeplejerske eller anden faglig kompetence

Er du passioneret, engageret, nysgerrig og autentisk? En ildsjæl?

Care4life Technology søger en ambassadør Øst og en Vest for Storebælt, som sundhedsrepræsentant, med sundhedsfaglig baggrund, til at udbrede samt introducerer PEMF behandlingen til klinikker, patientforeninger kommuner og regioner samt interesserede organisationer.

Vores værdier er: opnå kundetilfredshed, top kvalitet, frihed under ansvar, kreativitet, humor og rummelighed.

Vores mål er, at udbrede kendskabet til behandlings metoden og ikke mindst brugen af cafe4lifes produkter, således at alle personer får mulighed for, at optimerer sin sundhed og energi.

Med ambitiøs ledelse, udvikles løbende behandlings programmerne. Medarbejderne er præget af stor faglig dygtighed, passion og målrettethed, med personlig gennemslagskraft

Jobprofil:

Det er dine opgaver: - Tage aktiv del i, at vedligeholde og udvikle vores arbejdskultur, hvor alle tager ansvar, formidler og autentisk og ikke mindst har fokus på, hvad der efterspørges på de forskellige niveauer. I tæt samarbejde med ledelsen, har du hele tiden fokus på, hvordan din tilgangen til kunderne kan optimeres. Du bliver medarbejder i et salgsteam bestående af fagligt uddannet kollegaer, samt ambassadører.

Person profil som medarbejder:

Du er en dygtig formidler, og via din troværdighed og åbne personlighed formår du, at nå dine samt virksomhedens del og hel mål. Du er kendt som en ildsjæl, der skaber resultater. Du arbejder resultat orienteret, og du forstår at omsætte ideer og tanker til handling. Du har - Sundhedsfaglig uddannelse. Du har erfaring med formidling og ”brænder” for produktet. Muligvis har du indgående kendskab til, hvordan markedsføringen kan understøtte salget. Det er et krav, at arbejder fra hjertet og har et dybfølt ønske om at hjælpe andre mennesker, til et bedre liv. Du elsker at møde nye mennesker, og du skal forvente et job som du udvikler dig i. Vi formoder at du er en ENER - behersker sprog (engelsk + andet sprog)

Vores domicil er i Vejle.

Der arbejdes projektorienteret i gruppen ugentligt samt fra egen bopæl.

Løn: aftales separat afhængig af dine ønsker begyndelses løntrin 20.000,- kr. for 10/ 12 timer job pr uge. Læs mere på www.care4lifemedico.com

Nærmere oplysning om stillingen: kan fås ved henvendelse til CEO Klaus Abel pr mail: info@care4lifemedico.com

Ansøgningsfrist: vi venter på de rigtige personer, med tiltrædelse efter intern uddannelse. Er du studerende og- eller ønsker du mere fritid i din hverdag kan vi tilbyde dig dette kombinations job på 10 / 12 timer til en udbetalt løn på 20.000, - kr.

Krav: kører kort – (egen bil) eller delebil – Kun skriftlig ansøgning med foto

Care4Life Technology cvr. 19144739


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.