Sundheds- og Ældreministeriet søger erfaren HR-partner til Koncern-HR

Vil du være del af en stor, politisk styret koncern med 2.400 medarbejdere? Trives du med at have mange relationer og være den, der binder enderne sammen? Så har vi en ledig stilling som HR-partner på Sundheds- og Ældreministeriets område, som måske kan blive din.

Om os
Koncern-HR varetager HR-opgaverne i alle styrelser og institutioner på Sundheds- og Ældreministeriets område. Der er en HR-partner tilknyttet hver institution.

Dit arbejde
Du understøtter den styrelse, du er HR-partner for, med professionelle HR-ydelser i den forretningsmæssige kontekst. Du vil både skulle yde HR-sparring på strategisk højt niveau samt udføre udviklingsorienterede og administrative HR-opgaver. I det daglige vil du samarbejde tæt med dine HR-kollegaer. Du vil som HR-partner især skulle:
• Rådgive lederne i daglige HR-spørgsmål
• Opbygge og vedligeholde stærke relationer til ledelsen og tillidsrepræsentanterne
• Medvirke i rekrutteringsamtaler og deltage i lønforhandlingsrunder
• Facilitere HR-processer som fx trivselsmålinger
• Sparre med lederne vedrørende vanskelige personalesager, HR-nøgletal mv.
• Sparre med lederne om forandringsprocesser og organisationsudvikling
• Deltage i HR-projekter på tværs af ministerområdet efter kvalifikationer og interesser.

Din uddannelse og erfaring
For at komme i betragtning til stillingen skal du have en del års bred HR-erfaring fra ansættelse i en større HR-organisation. Vi lægger vægt på, at du er samfundsvidenskabeligt universitetsuddannet som fx cand.jur., cand.merc.HR, cand.scient.pol. eller lignende og løbende har efteruddannet dig inden for analytisk og metodisk HR.

Vi forventer derudover, at du:
• Er tillidsvækkende og har en iboende evne til at skabe holdbare relationer
• Har stor erfaring med forandringsledelse og evalueringer
• Er udpræget talstærk og har flair for it-systemer
• Godt kendskab til arbejdsret fra det offentlige
• Arbejder målrettet og struktureret
• Har et stort overblik og et højt refleksionsniveau.

Vi tilbyder
Du bliver en del af en HR-organisation, der er kendetegnet af meget høj faglighed og kvalitet i opgaveløsningen. Vi værdsætter en høj grad af kollegasparring og samarbejde på tværs af HR-kernefunktionerne.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som special- eller chefkonsulent (afhængig af dine erfaringer og kvalifikationer) efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation. Der er tale om en varig stilling.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til personalejuridisk chef Maya Nesbit, tlf. 3268 3994.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbeviser. Første runde ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 17.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

HR Partner

SITEIMPROVE A/S

København
Does being a part of an innovative and fast-growing global company sound exciting and do you pride yourself on being a business-oriented HR professional? If so, Siteimprove is the perfect place for you to grow your career. In 2017, we welcomed close...
Indrykket:3. april 2018
Udløbsdato:28. maj 2018

HR-partner til rekruttering og personalejura

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen

København
Brænder du for at sikre kvalificeret service og sparring inden for hele HR-området? Vi søger en HR-partner til Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, som gennem HR-ydelser bidrager til, at styrelsen når sine mål. Du vil indgå i et team, der udover dig b...
Indrykket:12. april 2018
Udløbsdato:1. maj 2018

Care Business Partner

MAERSK LINE A/S

København
Are you looking to develop a career working closely with customers at a Global Industry Leader? We are expanding our Customer Service Team across the whole Scandinavian Cluster, so be a part of this exciting project. Come and join a successful, inte...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:23. april 2018

Student Assistant, Operational Business Intelligence

A.P. MØLLER - MÆRSK A/S

København
We are seeking two top performing, ambitious and high-caliber Student Assistants to join our department. You will be part of a well-functioning team responsible for operational and safety performance improvements within Maersk Drilling. We Offer You...
Indrykket:16. april 2018
Udløbsdato:13. maj 2018

Analytisk studerende til dataanalyser på arbejdsmarkedsområdet

Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering

Synes du det er spændende at analysere store datamængder? Og har du erfaring med eller lyst til at arbejde med register- og dataanalyser på arbejdsmarkedsområdet? Så har vi en spændende studenterstilling i Center for Viden og Analyse. Vi arbejder fo...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:3. maj 2018