Sundhedsfaglig medarbejder med pædagogisk tilgang

Bofællesskabet Sønderhaven søger flere medarbejdere til særlig sundhedsfaglig pædagogisk orienteret opgave hos en ung sød udviklingshæmmet kvinde.
 
Den ene vi søger er en fast aften stilling fra kl. 15 -23:30 i en fem to ordning med hver anden weekend fri. Herudover søger vi ligeledes vikarer til denne særlige opgave ved ferier og sygdom. Det vil sige, at der kan tilbydes arbejde på skiftende tider i døgnet.

Vi skal oprette et team omkring en beboer med multiple handicaps. Beboeren er en kvinde, der skal være under opsyn i én til én kontakt og have hjælp til bad, sonde og stomi samt aktiviteter ude, såvel som inde i bofællesskabet.

Teamet omkring omtalte beboer er nyt, og derfor ser vi gerne at du er fleksibel og initiativrig på ideer og løsninger. Du skal kunne samarbejde med dine øvrige kollegaer i teamet omkring opgaven og vide at beboerens mor er værge og en vigtig person i beboerens liv, som du også skal kunne samarbejde med.

Vi forventer ikke, at du kan alt, men at du har en udpræget omsorgsfuld empati og du er villig til at blive lært op i bl.a stomi, sonde og sug samt øvrige opgaver omkring beboeren. Herudover skal du kunne forstå, tale og skrive dansk, da vi rapporterer i NEXUS

Der vil være grundig oplæring.

LØN OG ANSÆTTELSESVILKÅR
Løn og ansættelse ifølge gældende overenskomst efter principper om lokal løndannelse efter aftale med den forhandlingsberettigede organisation.
 
YDERLIGERE INFORMATION
Ønsker du yderligere information er du velkommen til at kontakte daglig leder Sommer Nordbjærg på telefon 4240 1864 eller stedfortræder Dorte Randi Christensen på telefon 2635 0804.

Vores adresse er Bofællesskabet Sønderhaven 106, 2760 Måløv (fem. minutter fra Måløv station).

Selvom vi er gode til at tage imod nye, vil det ikke være muligt at komme på besøg i ansøgningsperioden, men bliver du indkaldt til samtale får du selvfølgelig en rundvisning J

ANSØGNINGSFRIST: 30. SEPTEMBER 2020
Vi indkalder til samtaler efterhånden som ansøgningerne kommer ind.

Vi foretrækker, at du sender din ansøgning online. Klik på ”send ansøgning” og vedhæft din ansøgning, dit CV og dit uddannelsesbevis.

Vi ser mangfoldighed som en styrke. Derfor opfordrer vi alle uanset køn, alder, handicap, religion, seksuel orientering eller etnisk baggrund til at søge job hos os.
 





Ballerup Kommune

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.