Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsfaglig medarbejder til Nørremølle centret afdeling øst

Center for Ældre søger en sundhedsfaglig medarbejder til Nørremøllecentret afdeling øst, i skiftende vagter dog primært dagvagt. 1 års vikariat på 32 timer. Vi søger også timeafløsere.

Nørremøllecentret afdeling øst er et plejecenter med 32 lejligheder, og vores daglige arbejde består i at hjælpe og støtte husets beboere i hverdagen på de områder, hvor den enkelte har brug for en hjælpende hånd.
Vores fornemmeste opgave er at skabe rammerne for et godt og værdigt liv, hvor den enkelte beboers livsstil og selvbestemmelse er i højsæde.
Så får du glæde og energi når du gør en positiv forskel i andres liv, så er det måske os, du skal overveje at arbejde hos.
Vi er en personalegruppe på 36 medarbejdere med forskellig faglighed, hvor vi hver i sær bidrager til at skabe rammerne for den gode hverdag for vores beboere. Vi har ansatte der hjælper med plejen, rengøringspersonale der står for den daglige rengøring både i beboernes lejligheder og på fællesarealerne, køkkenpersonale der i samarbejde med beboerne skruer ugens menu sammen, samt aktivitetsmedarbejdere der planlægger og gennemfører busture, koncerter og andre aktiviteter med udgangspunkt i beboernes ønsker.

Vi forventer, at du udover relevant uddannelse/eller ønske om at arbejde med ældre:

  • Har hjertet på rette sted, og udviser imødekommende adfærd og respekt for den enkelte beboer og dennes pårørende.
  • Kan arbejde selvstændigt i et tæt tværfagligt samarbejde med dine kollegaer og samarbejdspartnere – altid med beboerne i centrum og kerneopgaven i fokus.
  • Er bevidst om egen faglig kompetence og kontinuerlig udvikling af denne.
  • Er stabil og kan agere i en travl hverdag med godt humør.
  • Er bevidst om vigtigheden af egen måde at kommunikere på.
  • Kan anvende IT på brugerniveau.

Kan du genkende dig selv i denne beskrivelse, er det måske dig vi skal byde velkommen som vores nye kollega på Nørremøllecentret øst.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.
Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelsen.

Ansættelse snarest muligt.

Praktisk information
Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen, sådan at vi har modtaget den senest den 23.4.2021.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte leder Janette Jensen på 56 92 49 25 eller 51 67 05 15.
Ansættelsessamtaler vil foregå løbende i uge 17.

Center for Ældre
Center for Ældre er en af Bornholms største arbejdspladser med sine ca. 1.000 ansatte.  Vores kerneopgave er at samarbejde med borgerne om at understøtte deres ressourcer og muligheder for at leve et aktivt, selvbestemmende og værdigt liv.

Vi bestræber os på at dette samarbejde hver dag skal udfolde sig, så borgerne oplever høj grad af kvalitet. Vi træffer faglige og professionelle valg og bruger ressourcerne bedst muligt, ved at vi løser kerneopgaven sammen.

Vi samarbejder på tværs af centerets enheder med borgene , deres familier og et netværk af frivillige.
Som en del af holdet i Center for Ældre, har du gode muligheder for faglig udvikling og uddannelse. Sammen med dig tror vi på at vi kan få vores visioner for fremtiden og værdier for hverdagen til at leve.

Bornholms Regionskommune
Bornholms Regionskommune er en stor organisation med ca. 3.500 medarbejdere, og samtidig en unik kommunal arbejdsplads: Vi udgør en region for sig og arbejder med strategier og projekter, som danske kommuner normalt ikke kan. Vi har ansvar for områder som turisme og erhvervsudvikling, og står selv for internationale samarbejder og EU-programmer. Vi har visionære planer for øens fremtid. Ikke mindst drømmen om at skabe et CO2-neutralt samfund baseret på bæredygtig og vedvarende energi.
På www.brk.dk kan du læse mere om Bornholms Regionskommune.
På www.brk.dk/taetsammen kan du læse om projekt Tæt sammen, hvor vi sætter fokus på kultur, fælles identitet og samarbejde, ved at beskrive de mange former for samarbejde i 12 fortællinger om regionskommunen.

Drømmer du om at bo og arbejde på Bornholm?

Målt på naturscenerier og kulturarv er Bornholm Danmarks rigeste kommune. Beregnet i minutter eller kilometer er vi ganske tæt på hovedstaden, men opgjort i sol, klipper og sandstrande - eller i tryghed, nærvær og livskvalitet - er vi en helt anden verden. Vi ved, at potentielle tilflyttere har brug for information, råd og vejledning, og derfor er du velkommen til at kontakte vores tilflytterkonsulent, Rune Holm. Han kan bl.a. fortælle, hvordan han kan hjælpe med at skaffe et job til din ægtefælle.
Kontakt Bornholms tilflytterkonsulent Rune Holm, 31 21 88 80, rh@bornholm.biz, Læs mere på Http://næstestopbornholm.dk/

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.