Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsfaglig studerende søges som afløser til privat hjemmeplejeleverandør i Hvidovre

 

Servicefirmaet Globel A/S søger omsorgsfulde og kvalitetsbevidste sundhedsfaglige studerende til vores hjemmepleje i Hvidovre, interesseret? Så læs videre…

 

Jobbet er interessant for dig der ønsker at yde dit bedste så den enkelte borger får opfyldt sine ønsker og behov i dagligdagen. Til dig der synes at arbejdet med forskellige typer af borgere er spændende, her kan bl.a. nævnes cancerpatienter, misbrugere og demente. Og til dig der ønsker at være en del af en sund arbejdsplads, med en uformel omgangstone.

 

Vi tilbyder et fantastisk team bestående af søde og engagerede kolleager som tager ansvar og bidrager til at hver enkel borger får en positiv oplevelse når vi er på besøg i deres hjem. Udover at passe godt på borgerne, er vi også gode til at passe godt på hinanden. Vi arbejder ud fra værdierne: Ligeværdighed, respekt og empati.

Ydermere har vi løbende undervisning i supervision.

 

Vi forestiller os at du har et positivt sind, har let til smil, samt et stort omsorgsgen. Du brænder for og har erfaring med at arbejde med mennesker. Det er dog et krav at du er i gang med en sundhedsfaglig uddannelse (sosu-hjælper, sosu-assistent eller sygeplejerske). Du har kørekort, taler og skriver dansk og kan fremvise straffeattest.

 

Selve stillingen er som afløser, der kan stå til rådighed både hverdage og weekender - primært i dagvagt. Vi har fra uge 18 og frem til uge 36, fast brug for en afløser alle hverdage og nogle weekender grundet ferie.

Arbejdstiden ligger primært imellem 7.00- 15.00. Du møder ind på arbejde i Hvidovre hvor der står en bil til rådighed til dig. Herfra kører du ud til den enkelte borger. Inden du bliver helt selvkørende vil du få en god og grundig introduktion både i forhold til borgerne, men også de opgaver der skal udføres. Du har mulighed for at holde pause i vores frokoststue, hvor der vil være kaffe til fri afbenyttelse, køleskab samt mikroovn til at lune medbragt mad i.

Servicefirmaet Globel A/S er en hjertevarm virksomhed som udover hjemmepleje bl.a. også tilbyder rengøring og ejendomsservice. Vi stiller store krav til os selv for at opretholde et højt serviceniveau både overfor vores medarbejdere samt vores kunder. Vi ser dialog som vejen frem for at skabe et godt samarbejde mellem medarbejder og virksomhed. Det er vigtigt for os at vores medarbejdere har det godt og at deres arbejdsliv og privatliv hænger sammen, på den måde får vi glade medarbejdere der tager smil og glæde med ud til vores borgere/kunder. Årligt bliver der afholdt julefrokost for medarbejderne i virksomheden og om sommeren er der sommerfest for medarbejdere samt deres familie.

Vi håber meget på at du har lyst til at arbejde sammen med os, så vi sammen kan give tid, støtte og omsorg til de borgere der har brug for vores hjælp. I så fald bedes du sende din ansøgning samt CV til vores Serviceleder Kristine på mail: kristine@sfg.dk 

 

  • Ansættelse: Fast afløser 
  • Ugentligt arbejdstid: Variabel
  • Opstart: hurtigst muligt
  • Beliggenhed: Hvidovre
  • Krav: Sundhedsfaglig studerende, kørekort, kunne fremvise straffeattest 

OBS: da vores telefoner skal være åbne, for at modtage nødkald, borgerhenvendelser mv. bedes du undlade at ringe. Vi modtager gerne div. Spørgsmål på mailen. Tak fordi du respektere dette ??


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her