Sundhedsfaglig Visitator på 1-1-2 AMK-Vagtcentralen

Vi er i rivende udvikling, og pr. 1. januar 2021 bliver en ny og spændende visitationsopgave tilført AMK-Vagtcentralen. Det betyder vi udvider vores velfungerende team, - så har du mod på at arbejde med din faglighed på en helt ny måde, er det måske dig vi søger?

Sundhedsfaglig Visitator på 1-1-2 AMK-Vagtcentralen
Kan du se dig selv som en del af teamet, der varetager borgernes tryghed, når de er kommet til skade eller bliver ramt af akut sygdom? Har du evnen til hurtigt at skabe tryghed i en relation over en telefon? Har du et godt overblik, og er du i stand til at handle, selv i presset situationer? Passer dette på dig, så søg stillingen som sundhedsfaglig visitator på 1-1-2 AMK-Vagtcentralen.

Overblik, systematik og gode kommunikative evner er vigtige kompetencer som sundhedsfaglig visitator i 1-1-2 samtalen
Når en borger har brug for akut hjælp og ringer 1-1-2, taler denne først med alarmcentralen, der ved alle sundhedsfaglige problemstillinger omstiller opkaldet til en sundhedsfaglig visitator. Du er den første sundhedsprofessionelle, borgeren kommer i kontakt med. Alle borgere skal mødes fordomsfrit, med empati og professionalisme. Som sundhedsfaglig visitator skal du hurtigt danne dig et overblik over situationen igennem en struktureret symptomafdækning via ABCDE. Ud fra resultatet af gennemgangen beslutter du relevant hastegrad og vejleder løbende borgeren via telefonen. En hjælp og vejledning, der spænder fra afsendelse af helikopter med akutlæge, til en henvisning hos egen læge, eller vejledning til egen omsorg. På den medicinske visitation giver din viden om de præhospitale ressourcer dig fundament til at sikre borgerne, at den visiteret præhospitale enhed har den rette kompetencesammensætning og kørselsform.

Du bliver en del af et robust Akutberedskab
Som kollega indgår du i et tværfagligt samarbejde med læger, sygeplejersker, paramedicinere, ambulancebehandlere, disponenter og ledere tilknyttet 1-1-2 AMK-Vagtcentralen. Målet er at skabe den bedste løsning for borgeren. Nogle opkald handler om liv eller død, andre gange er vejledning til selvhjælp den bedste løsning. Vi møder mange forskellige slags mennesker med hver deres udfordringer, også udsatte borgere, der har svært ved at finde hjælp i det eksisterende system.

Vi svarer telefonen døgnet rundt hele året, med mange opkald aften og weekend. Du får medindflydelse på din vagt plan, hvor vi arbejder i 8 og 12 timers vagter, samt hver 2. eller hver 3. weekend.

Du får masser af faglige udfordringer
Du kan ikke se patienten, så din høresans er vigtig, når du besvarer 1-1-2 opkald. Dine primære værktøjer bliver en struktureret telefonsamtale koblet sammen med din faglighed og med Dansk Index som støtteværktøj. Borgeren, der ringer, er dine øjne og hænder på stedet og dialogen med denne er central for, at du kan danne dig et billede af situationen. Nogle gange skal du træffe hurtige og vigtige beslutninger, selvom du ikke har alle oplysninger. De medicinsk visiteret akutkørsler er alle læge rekvireret. Det er rekvirerende læges faglige vurdering af borgeren, der sammen med din indsigt i det præhospitale set-up, der sikrer borgerne den rette hjælp.

Vi forventer, at du

• Er uddannet Sygeplejerske, Paramediciner eller Ambulancebehandler
• Har bred erfaring indenfor det akutte område
• Er i stand til at træffe beslutninger i akutte situationer og tage styringen
• Er systematisk og struktureret i din tilgang til opgaveløsning
• Har gode kommunikations- og danskkundskaber
• Kan multitaske og er fortrolig med IT- også under pres
• Trives i en vagtcentral med både hektiske og stille perioder
• Besidder en form for resiliens, da tonen og oplevelserne til tider kan være både barske og hårde
• Er bevidst om egen faglighed og formår at bede om hjælp ved behov
• Deler ud af egen viden, og tager læring af andres erfaringer
• Er bekendt med D4, DDKM, UTH, og IT på brugerniveau
• Er en stabil kollega med et positivt og motiverende sind
• Er empatisk, engageret, professionel og anerkendende
• Er loyal, ansvarsbevidst og pligtopfyldende
• Er en teamplayer, der opfatter forskellighed som en styrke
• Er i stand til at tale/forstå let nordisk, engelsk og evt. tysk
• Har kendskab til det præhospitale set-up i Region Sjælland

Vi investerer i dig - Oplæring i funktionen som sundhedsfaglig visitator
De første 8 uger vil du indgå i enhedens veltilrettelagte introduktions- og oplæringsprogram. Det er et todelt program med sidemandsoplæring alle 8 uger. De første 4 uger har fokus på vores IT systemer, kultur, struktur i 1-1-2 samtalen og de arbejdsgange, du senere skal kunne varetage selvstændigt. De næste 4 uger ligger fokus på stigende selvstændighed, driftsoverblik og rutinering. Her ligger også oplæring i medicinsk visitation, observationspraktikker på lægebilen, primærambulance og akutbil mv. I sidste del af oplæringsforløbet er der undervisning om beredskabshændelser, herunder den rolle AMK har ved aktiveret sundhedsberedskab.

I hele oplæringsforløbet er der løbende statussamtaler, hvor du hører egne samtaler og modtager feedback både fagligt og kommunikativt.

Det forventes, at du på sigt gennemfører den Nationale uddannelse som sundhedsfaglig visitator. Uddannelsen er opbygget af 4 moduler og forløber over et halvt år.

Præhospitalt Center bliver din nye arbejdsplads
Du bliver ansat i sektionen AMK-Vagtcentral. Sektionen refererer pr. 1. september 2020 til den præhospitale lægelig chef og består af 1 leder, 20 sundhedsfaglige visitatorer og 1 kvalitets- og udviklingssygeplejerske. Vi arbejder tæt sammen med alle i Præhospitalt Center, samt med sygehuse, myndigheder og eksterne samarbejdspartnere.

Præhospitalt Center har i alt ca. 120 medarbejdere, og er et virksomhedsområde på linje med hospitaler og psykiatri. Ledelsen af centeret består af Præhospital Direktør, Præhospital Lægelig Chef, Chef for AMK-Vagtcentral og operativ tjeneste, Sekretariatschef, Befordringschef, 2 sektionsledere og Beredskabschef.

Den Præhospitale Direktør sidder i Region Sjællands koncernledelse, og centeret har et selvstændigt budget på ca. 677 millioner kroner.

AMK betyder Akut Medicinsk Koordinering, og er Region Sjællands vagtcentral i Akutberedskabet. Arbejdsstedet er Præhospitalt Center, Ringstedgade 61, 14. etage, 4700 Næstved.

Med udgangspunkt i ”One Call Does It All”, er vores grundværdier anerkendelse, professionalisme, engagement og handlekraft.

Yderligere information
Løn efter gældende overenskomst, og ansættelse sker på fuld tid. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og opfordrer derfor alle, der kan se sig selv i stillingen til at søge.

Ansøgere skal kunne dokumentere relevant uddannelse og erfaring.

Ønsker du at besøge AMK-Vagtcentralen, eller har du behov for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Britta Klit Thomsen på tlf. 53 53 96 69 eller mail: bkto@regionsjaelland.dk

www.regionsjaelland.dk/phc kan du se en film om arbejdet på AMK-Vagtcentralen, som vi anbefaler du ser inden du søger jobbet.

Ansøgningsfrist
Upload din ansøgning og CV samt relevante bilag senest den 15. juli 2020.

Ansættelsesstart pr. 1. oktober 2020 eller efter aftale. Samtaler forventes afholdt uge 33 og 34.

Vi glæder os til at modtage en motiveret ansøgning.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Sammedagskirurgisk afsnit søger en ny kollega til endoskopien.

Region Sjælland

Sorø
Vi er en positiv sammentømret personalegruppe med en høj faglig standard. Der er højt til loftet og vi prioriterer humor, dialog og kollegialt sammenhold som en vigtig del af vores hverdag. Vi har et godt samarbejde i sygeplejegruppen, da vi er mege...
Indrykket:8. juni 2020

Dygtig og engageret sygeplejerske til afsnit M6, Medicinsk Afdeling, SUH Køge

Region Sjælland

Sorø
Vil du være en del af en innovativ afdeling med et stærkt kollegialt team, hvor vi har læringsmiljø og personlig udvikling i fokus og arbejdsglæde er en del af vores kultur- så er det DIG vi står og mangler. Vi søger sygeplejersker, som er engagered...
Indrykket:8. juni 2020

Sygeplejerske til nedre team på mave-tarm kirurgisk afsnit A3, SUH Køge

Region Sjælland

Sorø
Vi arbejder med accelererede patientforløb og har fokus på det sammenhængende patientforløb. Vi foretager udredning, behandling og operation af: Cancer coli Cancer recti Godartet polyp i endetarmen Morbus Crohn Colitis Ulcerosa Stomi: anlæggelse og ...
Indrykket:5. juni 2020

Sygeplejerske til Sengeafsnit for Hormonsygdomme

Region Sjælland

Sorø
Sygeplejerske til Sengeafsnit for Hormonsygdomme Sengeafsnit for Hormonsygdomme søger sygeplejerske med lyst til udvikling, stærkt samarbejde og det gode patientforløb. Er du vores nye kollega? Om afsnittet Vi er et afsnit med plads til 20 patienter...
Indrykket:29. maj 2020

Fagligt dygtige og engagerede sygeplejersker i faste kombinationsstillinger til afsnit M6 og ambulatoriet for medicinske mave- og tarmsygdomme

Region Sjælland

Sorø
Vi ønsker udvikling af sygeplejen til patienter med medicinske mave- og tarmsygdomme, og vi er ved at implementere en ny struktur med henblik på kvalitetssikring af sygeplejen gennem sammenhængende patientforløb. Derfor søger vi to dygtige og engage...
Indrykket:9. juni 2020

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Sammedagskirurgisk afsnit søger en ny kollega til endoskopien.

Region Sjælland

Sorø
Vi er en positiv sammentømret personalegruppe med en høj faglig standard. Der er højt til loftet og vi prioriterer humor, dialog og kollegialt sammenhold som en vigtig del af vores hverdag. Vi har et godt samarbejde i sygeplejegruppen, da vi er mege...
Indrykket:8. juni 2020

Dygtig og engageret sygeplejerske til afsnit M6, Medicinsk Afdeling, SUH Køge

Region Sjælland

Sorø
Vil du være en del af en innovativ afdeling med et stærkt kollegialt team, hvor vi har læringsmiljø og personlig udvikling i fokus og arbejdsglæde er en del af vores kultur- så er det DIG vi står og mangler. Vi søger sygeplejersker, som er engagered...
Indrykket:8. juni 2020

Sygeplejerske til nedre team på mave-tarm kirurgisk afsnit A3, SUH Køge

Region Sjælland

Sorø
Vi arbejder med accelererede patientforløb og har fokus på det sammenhængende patientforløb. Vi foretager udredning, behandling og operation af: Cancer coli Cancer recti Godartet polyp i endetarmen Morbus Crohn Colitis Ulcerosa Stomi: anlæggelse og ...
Indrykket:5. juni 2020

Sygeplejerske til Sengeafsnit for Hormonsygdomme

Region Sjælland

Sorø
Sygeplejerske til Sengeafsnit for Hormonsygdomme Sengeafsnit for Hormonsygdomme søger sygeplejerske med lyst til udvikling, stærkt samarbejde og det gode patientforløb. Er du vores nye kollega? Om afsnittet Vi er et afsnit med plads til 20 patienter...
Indrykket:29. maj 2020

Fagligt dygtige og engagerede sygeplejersker i faste kombinationsstillinger til afsnit M6 og ambulatoriet for medicinske mave- og tarmsygdomme

Region Sjælland

Sorø
Vi ønsker udvikling af sygeplejen til patienter med medicinske mave- og tarmsygdomme, og vi er ved at implementere en ny struktur med henblik på kvalitetssikring af sygeplejen gennem sammenhængende patientforløb. Derfor søger vi to dygtige og engage...
Indrykket:9. juni 2020