Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsfaglig Visitator på 1-1-2 AMK Vagtcentralen

Vi er i rivende udvikling, og pr. 1. januar 2021 bliver en ny og spændende visitationsopgave tilført AMK-Vagtcentralen. Det betyder, at vi skal udvide vores velfungerende team og har brug for en ny kollega.

Sundhedsfaglig Visitator på 1-1-2 AMK Vagtcentralen

Kan du se dig selv som en del af teamet, der varetager borgernes tryghed, når de er kommer til skade eller bliver ramt af akut sygdom og ringer 112? Har du evne til hurtigt at skabe tryghed i en relation over en telefon? Har du mod på at arbejde med din faglighed på en helt ny måde? - Så er det dig vi leder efter.

Vi vil gerne opfordre alle, der kan se sig selv i stillingen til at komme på besøg i AMK-Vagtcentralen, så vi kan give dig et indblik i arbejdet som sundhedsfaglig visitator.

Overblik, systematik og gode kommunikative evner er vigtige kompetencer som sundhedsfaglig visitator i 112 samtalen.

Når en borger har brug for akut hjælp og ringer 1-1-2, taler denne først med alarmcentralen, der ved alle sundhedsfaglige problemstillinger omstiller opkaldet til en sundhedsfaglig visitator. Du er den første sundhedsprofessionelle, borgeren kommer i kontakt med. Alle borgere skal mødes fordomsfrit, med empati og professionalisme. Som sundhedsfaglig visitator skal du hurtigt danne dig et overblik over situationen igennem en struktureret symptom afdækning via ABCDE. Ud fra resultatet af gennemgangen beslutter du relevant hastegrad og vejleder løbende borgeren via telefonen. En hjælp og vejledning, der spænder fra afsendelse af helikopter med akutlæge, til en henvisning hos egen læge eller vejledning til egen omsorg. På den medicinske visitation giver din viden om de præhospitale ressourcer dig fundament til at sikre borgerne, at den visiterede præhospitale enhed har den rette kompetence sammensætning og kørselsform.

Du bliver en del af et robust Akutberedskab

Som kollega indgår du i et tværfagligt samarbejde med læger, sygeplejersker, paramedicinere, ambulancebehandlere, disponenter og ledere tilknyttet 1-1-2 AMK-Vagtcentralen. Målet er at skabe den bedste løsning for borgeren. Nogle opkald handler om liv eller død, andre gange er vejledning til selvhjælp den bedste løsning. Vi møder mange forskellige slags mennesker med hver deres udfordringer, også udsatte borgere, der har svært ved at finde hjælp i det eksisterende system.

Vi svarer telefonen døgnet rundt hele året, med mange opkald aften og weekend. Du får medindflydelse på din vagt plan, hvor vi arbejder i 8 og 12 timers vagter, samt hver 2. eller hver 3. weekend.

Du får masser af faglige udfordringer

Du kan ikke se patienten, så din høresans er vigtig, når du besvarer 1-1-2 opkald. Dine primære værktøjer bliver en struktureret telefonsamtale koblet sammen med din faglighed og med Dansk Index som støtteværktøj. Borgeren, der ringer, er dine øjne og hænder på stedet og dialogen med denne er central for, at du kan danne dig et billede af situationen. Nogle gange skal du træffe hurtige og vigtige beslutninger, selvom du ikke har alle oplysninger. De medicinsk visiteret akut kørsler er alle læge rekvireret. Det er rekvirerende læges faglige vurdering af borgeren, der sammen med din indsigt i det præhospitale set up sikrer borgerne den rette hjælp.

Vi forventer at du

 • Er uddannet Sygeplejerske, Paramediciner eller Ambulancebehandler

 • Har bred erfaring indenfor det akutte område

 • Er i stand til at træffe beslutninger i akutte situationer og tage styringen

 • Er systematisk og struktureret i din tilgang til opgaveløsning

 • Har gode kommunikations- og danskkundskaber

 • Kan multitaske og er fortrolig med IT- også under pres

 • Trives i en vagtcentral med både hektiske og stille perioder

 • Besidder en form for resiliens, da tonen og oplevelserne til tider kan være både barske og hårde

 • Er bevidst om egen faglighed og formår at bede om hjælp ved behov

 • Deler ud af egen viden, og tager læring af andres erfaringer

 • Er bekendt med D4, DDKM, UTH, og IT på brugerniveau

 • Er en stabil kollega med et positivt og motiverende sind

 • Er empatisk, engageret, professionel og anerkendende

 • Er loyal, ansvarsbevidst og pligtopfyldende

 • Er en teamplayer, der opfatter forskellighed som en styrke

 • Er i stand til at tale/forstå let nordisk, engelsk og evt. tysk

 • Har kendskab til det præhospitale setup i Region Sjælland

Vi investerer i dig - Oplæring i funktionen som sundhedsfaglig visitator

De første 8 uger vil du indgå i enhedens veltilrettelagte introduktions- og oplæringsprogram. Det er et todelt program med sidemandsoplæring alle 8 uger. De første 4 uger er fokus på vores IT systemer, kultur, struktur i 112 samtalen og de arbejdsgange du senere skal kunne varetage selvstændigt. De næste 4 uger ligger fokus på stigende selvstændighed, drift, overblik og rutiner. Her ligger også oplæring i medicinsk visitation, observations praktikker på lægebilen, primær ambulance og akutbil mv. I sidste del af oplæringsforløbet er der undervisning om beredskabshændelser, herunder den rolle AMK har ved aktiveret sundhedsberedskab.

I hele oplæringsforløbet er der løbende status samtaler, hvor du hører egne samtaler og modtager feed back både fagligt og kommunikativt.

Det forventes, at du på sigt gennemfører den Nationale uddannelse som sundhedsfaglig visitator. Uddannelsen er opbygget af 4 moduler og forløber over et halvt år.

Præhospitalt Center bliver din nye arbejdsplads

Du bliver ansat i sektionen AMK-Vagtcentral. Sektionen refererer pr. 1 september 2020 til præhospital lægelig chef og består af 1 leder, 20 Sundhedsfaglige Visitatorer og 1 kvalitets- og udviklingssygeplejerske. Vi arbejder tæt sammen med alle i Præhospitalt Center samt med sygehuse, myndigheder og eksterne samarbejdspartnere.

Præhospitalt Center har i alt ca. 120 medarbejdere. Ledelsen af centeret består af Præhospital Direktør, Præhospital Lægelig Chef, Chef for AMK-vagtcentralen og operativ tjeneste, Sekretariatschef, Befordringschef, 2 sektionsledere og Beredskabschef.

Den Præhospitale Direktør sidder i Region Sjællands koncernledelse, og centeret har et selvstændigt budget på ca. 677 millioner kroner.

AMK betyder Akut Medicinsk Koordinering, og er Region Sjællands vagtcentral i Akutberedskabet. Arbejdsstedet er Præhospitalt Center, Ringstedgade 61, 14. etage ,4700 Næstved.

Med udgangspunkt i ”One Call Does It All”, er vores grundværdier anerkendelse, professionalisme, engagement og handlekraft.

Yderligere information

Løn efter gældende overenskomst, og ansættelse sker på fuld tid. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og opfordrer derfor alle, der kan se sig selv i stillingen til at søge.

Ansøgere skal kunne dokumentere relevant uddannelse og erfaring.

Ønsker du at besøge AMK-Vagtcentralen, eller har du behov for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Britta Klit Thomsen på tlf. 53 53 96 69 eller mail: bkto@regionsjaelland.dk

www.regionsjaelland.dk/phc kan du se en film om arbejdet på AMK-Vagtcentralen, som vi anbefaler du ser inden du søger jobbet.

Ansøgningsfrist
Upload din ansøgning og CV samt relevante bilag senest den 21.09.2020

Ansættelsesstart pr. 1. november 2020 eller efter aftale. Samtaler forventes afholdt d. 24. september 2020.

Vi glæder os til at modtage en motiveret ansøgning.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.