Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsfaglig Visitator på 1-1-2 på AMK Vagtcentralen i Præhospitalt Center

Sundhedsfaglig Visitator på 1-1-2 på AMK Vagtcentralen i Præhospitalt Center

Er du sygeplejerske eller paramediciner med en bred erfaring fra akut området – og har du lyst til at arbejde med den akutte patient på en helt ny og udfordrende måde?

Alle sundhedsfaglige visitatorer i Region Sjælland varetager både 112 opkald og opkald til medicinsk visiteret indlæggelser.

Har du evnen til hurtigt at skabe tryghed i en relation over telefon? -og har du et godt overblik samt er i stand til at handle selvstændigt i pressede situationer? - Så er stillingen som sundhedsfaglig visitator på AMK vagtcentralen lige noget for dig!

Overblik, systematik og gode kommunikative evner er vigtige kompetencer som sundhedsfaglig visitator.

Når en borger har brug for akut hjælp og ringer 1-1-2, taler borgeren først med alarmcentralen, der ved alle sundhedsfaglige problemstillinger omstiller opkaldet til en sundhedsfaglig visitator. Du er den første sundhedsprofessionelle, borgeren kommer i kontakt med. Alle borgere skal mødes fordomsfrit, med empati og professionalisme. Vi møder mange forskellige slags mennesker med hver deres udfordringer, også udsatte borgere, der har svært ved at finde hjælp i det eksisterende system.

Som sundhedsfaglig visitator skal du hurtigt danne dig et overblik over situationen igennem en struktureret symptom afdækning. Ud fra resultatet af gennemgangen beslutter du relevant hastegrad af hjælp og vejleder løbende borgeren via telefonen. En hjælp og vejledning, der spænder fra afsendelse af helikopter med akutlæge, til en henvisning hos egen læge eller vejledning til egen omsorg.

På den medicinske visitation giver din sundhedsfaglige baggrund og din specialist viden omkring de præhospitale ressourcer dig fundamentet til at sikre borgerne, at den visiterede præhospitale enhed har den rette kompetencesammensætning og kørselsform. Hvis du ikke allerede har kendskab til de præhospitale ressourcer, sørger vi for grundig introduktion.

Du bliver en del af et robust Akutberedskab

Som kollega indgår du i et tværfagligt samarbejde med læger, sygeplejersker, paramedicinere, ambulancebehandlere, disponenter og ledere tilknyttet 1-1-2 funktionen på AMK-Vagtcentralen. Målet er at skabe den bedste løsning for borgeren, både på 112 opkaldene og på den medicinske visitation.

Vi besvarer telefonen døgnet rundt hele året med mange opkald aften og weekend. Du får medindflydelse på din vagtplan, hvor vi arbejder i 8 og 12 timers vagter, samt hver 2. eller hver 3. weekend.

Du får masser af faglige udfordringer - både på 112 og på medicinsk visitation

Du kan ikke se patienten, så din høresans er vigtig, når du besvarer 1-1-2 opkald. Dine primære værktøjer bliver en struktureret telefonsamtale koblet sammen med din faglighed og med Dansk Index som støtteværktøj. Borgeren, der ringer, er dine øjne og hænder på stedet, og dialogen med borgeren er derfor central for, at du kan danne dig et billede af situationen. Det er herudfra, du laver din vurdering af, hvilken hjælp der er brug for i den aktuelle situation.

Vores brede samarbejdsflade med opgaverne på den medicinske visitation giver en alsidig hverdag. Her sikrer du, som sundhedsfaglig visitator, den rette sammensætning af den præhospitale ressource samt den rette hastegrad for den rekvirerede transport.

Vi forventer at du:

 • Er uddannet Sygeplejerske eller Paramediciner

 • Har bred erfaring indenfor det akutte område

 • Er i stand til at træffe beslutninger i akutte situationer og tage styringen

 • Er systematisk og struktureret i din tilgang til opgaveløsning

 • Har gode kommunikations- og danskkundskaber

 • Kan multitaske og er fortrolig med IT- også under pres

 • Trives i en vagtcentral med både hektiske og stille perioder

 • Besidder en form for resiliens, da tonen og oplevelserne til tider kan være både barske og hårde

 • Er bevidst om egen faglighed og formår at bede om hjælp ved behov

 • Deler ud af egen viden, og tager læring af andres erfaringer

 • Er bekendt med D4, DDKM, UTH, og IT på brugerniveau

 • Er en stabil kollega med et positivt og motiverende sind

 • Er empatisk, engageret, professionel og anerkendende

 • Er loyal, ansvarsbevidst og pligtopfyldende

 • Er en teamplayer, der opfatter forskellighed som en styrke

 • Er i stand til at tale/forstå let nordisk, engelsk og evt. tysk

 • Har kendskab til det præhospitale setup i Region Sjælland

Vi investerer i dig - Oplæring i funktionen som sundhedsfaglig visitator

De første 8 uger vil du indgå i enhedens veltilrettelagte introduktions- og oplæringsprogram. Det er et todelt program med sidemandsoplæring alle 8 uger. De første 4 uger er fokus på vores IT systemer, kultur, struktur i 112-samtalen og de arbejdsgange du senere skal kunne varetage selvstændigt. De næste 4 uger ligger fokus på stigende selvstændighed, drift, overblik og rutiner. Her ligger også oplæring i medicinsk visitation, observations praktikker på lægebilen, primær ambulance og akutbil mv. I sidste del af oplæringsforløbet er der undervisning om beredskabshændelser, herunder den rolle AMK har ved aktiveret sundhedsberedskab.

I hele oplæringsforløbet er der løbende status samtaler, hvor du hører egne samtaler og modtager feed back både fagligt og kommunikativt. Når du indgår i det daglige setup på lige fod med øvrige kollegaer, vil du fortsat modtage feedback som led i audit- og kvalitetssikring samt udviklingen af dig som sundhedsfaglig visitator.

Det forventes, at du på sigt gennemfører den Nationale uddannelse som sundhedsfaglig visitator. Uddannelsen er opbygget af 4 moduler og forløber over et halvt år.

Præhospitalt Center bliver din nye arbejdsplads

Du bliver ansat i sektionen AMK-Vagtcentral. Sektionen refererer til Præhospital lægelig chef og består af 1 sektionsleder, 21 sundhedsfaglige Visitatorer og 1 kvalitets- og udviklingssygeplejerske. Vi arbejder tæt sammen med alle i Præhospitalt Center samt med sygehuse, myndigheder og eksterne samarbejdspartnere.

Præhospitalt Center har i alt ca. 120 medarbejdere. Ledelsen af centeret består af Præhospital Direktør, Præhospital Lægelig Chef, Chef for AMK-vagtcentralen og operativ tjeneste, Sekretariatschef, Befordringschef, 2 sektionsledere og Beredskabschef.

Den Præhospitale Direktør sidder i Region Sjællands koncernledelse, og centeret har et selvstændigt budget på ca. 677 millioner kroner.

AMK betyder Akut Medicinsk Koordinering, og er Region Sjællands vagtcentral i Akutberedskabet. Arbejdsstedet er Præhospitalt Center, Ringstedgade 61, 14. etage, 4700 Næstved.

Med udgangspunkt i ”One Call Does It All”, er vores grundværdier anerkendelse, professionalisme, engagement og handlekraft. Det er derfor vigtigt, du kan se dig selv i disse værdier.

Yderligere information

Løn efter gældende overenskomst, og ansættelse sker på fuld tid. Vi ser mangfoldighed som en styrke, og opfordrer derfor alle, der kan se sig selv i stillingen, til at søge.

Ønsker du at besøge AMK-Vagtcentralen, inden du søger stillingen eller har du behov for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte Sektionsleder Britta Klit Thomsen på tlf. 53 53 96 69 eller mail: bkto@regionsjaelland.dk

Vi vil gerne opfordre alle, der kan se sig selv i stillingen til at komme på besøg i AMK-Vagtcentralen, så vi kan give dig et indblik i arbejdet som sundhedsfaglig visitator.

www.regionsjaelland.dk/phc kan du se en film om arbejdet på AMK-Vagtcentralen, som vi anbefaler du ser, inden du søger jobbet.

Ansøgere skal kunne dokumentere relevant uddannelse og erfaring.

Ansøgningsfrist
Upload din ansøgning og CV samt relevante bilag senest d. 19.01.2021 kl. 12.00

Ansættelsesstart pr. 1. marts 2021 eller efter aftale. Samtaler forventes afholdt d. 25. januar 2021.

Vi glæder os til at modtage din motiveret ansøgning.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.