Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsfaglige afløsere til Plejecentret Sølund

Plejecentret Sølund søger social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, studerende eller lignende til weekend- og feriedækning med mere.
 
Vi søger personale til fastansættelse og til stillinger med timeløn. Stillingerne er på 4-20 timer gennemsnitligt om ugen med vagter hver 2. eller 3. weekend og korte aftenvagter.
 
Plejecentret Sølund ligger på Indre Nørrebro med gode trafikforbindelser. Vi har en smuk beliggenhed med udsigt over Sortedams Sø.
 
Vi er et af kommunens profilplejehjem, vores profil er musik. Udover at bruge musikken som underholdning, arbejder vi med musikken som et pædagogisk og plejefagligt redskab, som kan bruges i forhold til den enkelte beboers ønsker og behov. Dette arbejde understøttes af en musikterapeut.  
 
Plejecentret Sølund har tre afdelinger og i alt ca. 150 borgere med individuelle behov og forskellige ressourcer.  
 
Afdelingernes profil  
Afdelingernes personale er engagerede, ansvarsbevidste og selvstændige. De har en kultur, som tilstræber at sikre en høj kvalitet i pleje og omsorg samt etablere et godt miljø for beboerne.   
 
Personalet udvikler sig fagligt i takt med nye krav og vil gerne inspireres med nye ideer og udfordres på dem. Personalet arbejder efter kontaktpersonsystemet og sparrer med hinanden på tværs af afdelinger – og med andre personalegrupper.  
 
Din profil  
Du skal  være opsøgende, engageret, stabil og være med til at skabe et højt fagligt niveau i afdelingerne.
 
Dine kerneopgaver vil være personlig og psykisk pleje og omsorg.  
 
Om Sølund  
I henhold til Københavns Kommunes visitationskriterier er de borgere, der i dag modtages i plejeboliger, borgere med omfattende plejebehov og komplekse sundhedsproblemer. Arbejdet i ældreplejen er derfor tiltagende komplekst, fagligt udfordrende og stiller store krav til den enkelte medarbejders viden og personlige kompetencer. Vi vægter højt at give mulighed for viden, støtte og rum til at udføre denne opgave.  
 
Vi arbejder målrettet ud fra Københavns Kommunes ældrepolitik ”Lev stærkt, hele livet”, som udmønter sig i fokus på borgeren som ressource, gennemsigtighed og høj faglighed.  
 
Lønnen tager bl.a. udgangspunkt i FOA overenskomst.  
 
Ønsker du at vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Ninette Hansen på 2365 2447, Somaya El Kadiri på 2365 2490 eller Tine Krintel på 2365 2470.   
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning bilagt CV.
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 28. februar 2018
   
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her