Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsfaglige medarbejdere søges til Coronaopsporing

Vil du støtte arbejdet med at bryde COVID-19 smittekæderne og bevare kontrollen over epidemien? Har du en sundhedsfaglig uddannelse og lyst til at have en central rolle i arbejdet med kontaktopsporing af COVID-19 positive og deres nære kontakter? Kan du træde til med kort varsel? Så er du måske vores nye kollega.

Om Coronaopsporing
Vi er en nyoprettet enhed i Styrelsen for Patientsikkerhed, som beskæftiger os med kontaktopsporing af COVID-19 smittede og deres nære kontakter.

Vi er en enhed under stor udvikling og varetager opgaver i relation til smitteopsporing af Covid-19, som f.eks. at ringe til smittede, yde vejledning, rekvirere test til nære kontakter og foretage isolationstjek.

Vi er primært sundhedspersoner og akademikere i enheden og arbejder tæt sammen for at nå ud til flest muligt COVID-19 smittede og deres nære kontakter. Hverdagen i enheden er præget af tæt samarbejde med både interne og eksterne samarbejdspartnere på tværs af landet.

Arbejdet i Coronaopsporing foregår dag og aften alle ugens dage.

Dine primære arbejdsopgaver

  • Telefonisk kontakt til COVID-19 smittede med henblik på orientering om forholdsregler ved positiv test
  • Yde råd og vejledning til COVID-19 smittede, herunder om test og isolation
  • Opsporing af nære kontakter til COVID-19 smittede
Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Du har en sundhedsfaglig uddannelse, som fx sygeplejerske eller anden tilsvarende sundhedsfaglig uddannelse og gerne med erfaring i at tale med borgere. Derudover er det vigtigt, at du kan lide at kommunikere med andre, og kan være i øjenhøjde med dem du taler med. Det er en ekstra fordel, hvis du behersker et eller flere fremmedsprog.

Vi forventer, at du:

  • har lyst til den direkte borgerkontakt
  • er selvstændig og selv tager initiativ
  • har gode samarbejdsevner og motiveres af tværfagligt samarbejde
  • er engageret og en positiv person med godt humør
  • er fleksibel i forhold til arbejdstider
  • har pionerånd og vil være med til at udvikle enheden
  • kan træde til med kort varsel.
Vi tilbyder
Et højaktuelt og udfordrende job med en stejl læringskurve og stort samfundsansvar. Du vil sammen med dygtige kollegaer få en central rolle i arbejdet med til at bryde smittekæderne for COVID-19, så vi kan genåbne samfundet og samtidig beskytte ældre og personer med øget risiko for at blive alvorligt syge af COVID-19.

Corona-opsporingsenheden er lokaliseret på Islands Brygge 57, 2300 København, med gode kollektive transportforbindelser.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og din faglige organisation. Hvis du er sygeplejerske vil det være mellem Finansministeriet og Lærernes Centralorganisation samt CO10 (LC/CO10-fællesoverenskomsten) med tilhørende organisationsaftale for sygeplejersker i staten mellem Finansministeriet og Dansk Sygeplejeråd.

Stillingerne er primært på 37 timer, men der kan evt. aftales 30 eller 24 timer ved behov. Der er tale om en tidsbegrænset stilling frem til 31. december 2021 med dag, aften og weekendvagter.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe på telefonnummer 20 37 53 76.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis snarest muligt. Du kan læse mere om os på https://stps.dk/da/om-os.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.