Gem job

Sundhedsfaglige medarbejdere til Sophienborg Plejehjem

Sophienborg Plejehjem udvider med 30 boliger - vil du med på vores hold?

Vi søger social- og sundhedshjælpere, social- og sundhedsassistenter, sygeplejersker eller medarbejdere med anden relevant sundhedsfaglig uddannelse
Er du pædagog eller pædagogisk assistent, og vil du deltage i den personlige pleje, hører vi også meget gerne fra dig.

Vi forventer at kunne tage de nye boliger i brug fra medio september, og du vil enten få mulighed for at være med til at starte noget nyt op, eller måske trives du bedre i en enhed, der har været etableret i mange år. Der bliver i alt 11 boenheder med syv til ni beboere i hver enhed. Heraf er syv af enhederne for demensramte, hvor den ene enhed er Hillerød Kommunes enhed for mennesker med særlige behov og/eller udadreagerende adfærd.

Du har mulighed for at blive ansat i nattevagt eller blandede vagter, hvor du fortrinsvis har dagvagt eller aftenvagt. Vi ansætter løbende fra 1. juni og frem til ibrugtagning af de nye boliger. Vi planlægger en grundig personlig introduktion til alle nye medarbejdere.

Du får som medarbejder mulighed for at anvende de kompetencer, du kommer med, og samtidig mulighed for at tilegne dig nye.

Sophienborg Plejehjem er et stort og anerkendt uddannelsessted. Har du allerede en praktikvejlederuddannelse, vil du i høj grad kunne bruge disse kompetencer. Har du et ønske om at blive uddannet til praktikvejleder, kan det også blive en mulighed.

Sophienborg Plejehjem ligger i naturskønne omgivelser, hvor der både er gratis parkeringspladser, cykelparkering og busforbindelser.

Vi betragter os selv som en stærk gruppe, der i en travl hverdag hjælper hinanden på tværs. Der er mange opgaver, der skal løftes, men der er altid en kollega i nærheden til at give en hjælpende hånd eller faglig sparring.

På Sophienborg Plejehjem skal det være godt at bo, leve og arbejde. Derfor har trivslen for både den enkelte beboer og medarbejder stor betydning. Det kræver fleksibilitet af os i fællesskab og skaber en dynamisk arbejdsplads med en flad struktur, hvor der er højt til loftet. Vi arbejder sundhedsfremmende og patientsikkert, hvilket kommer til udtryk under den daglige triage, hvor vi kontinuerligt arbejder med beboernes sikkerhed og opdager små ændringer, der kan sikre optimal behandling. Vi tager, sammen med den enkelte beboer, udgangspunkt i dennes livshistorie, for at få skabt en hverdag, der præges af livskvalitet.

Vi har et aktivt lokaludvalg med høj grad af medarbejderinddragelse, hvor vi drøfter og beslutter relevante forhold om blandt andet arbejdsmiljø.

Kan du se dig selv på en arbejdsplads hvor den enkelte beboer og medarbejder betyder meget, og hvor vi trods vokseværk hjælper hinanden på tværs af faggrupper og enheder, så send os en ansøgning, hvor du angiver om du søger til dag-, aften- eller nattevagt.
Vi stiler mod at holde åbent hus tirsdag 4. maj kl. 15:30 -17:30, hvor du har mulighed for at besøge os samt høre mere - hold øje med annoncering på henholdsvis vores hjemmeside og på vores Facebook-side.

Vil du vide mere?
For yderligere oplysning kan du kontakte områdeleder Karina Sommer på telefon 72 32 69 81 eller områdeleder Annika Skovsgaard på telefon 72 32 69 82.

Frist
15. september.
Ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 50.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid fra 1. januar 2021.

 


Gem job

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Gem

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.