Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedsfagligt uddannet personale søges til Hammel

Er du til et fantastisk samarbejde med beboere og kolleger og gerne vil faglig udvikling, så mangler vi netop dig.

Du har flair for det tværfaglige, men tør også udfordre kolleger til at gå nye veje på en anerkendende måde. Du værdsætter en høj faglig og professionel tilgang i dit arbejde, hvor alle faggrupper høres for at få nuancerne frem i beboernes livsforløb. Du ser dig selv som en teamplayer og ser vigtigheden i, at opgaven løses i fællesskabet. Du søger et job med mulighed for at få tid og rum til opgaverne og blive en del af et arbejdsfællesskab, hvor udvikling og læring er en vigtig del af hverdagen.
Kan du nikke genkendende til ovenstående, så læs endelig videre, og søg jobbet hos os.

Vi søger energiske og glade social- og sundhedshjælpere og social- og sundhedsassistenter til ledige stillinger, herunder en ledig stilling med primært nattevagt, en med primært aftenvagt og en halv dagvagt og halv aftenvagt. Stillingerne er på mellem 28-32 timer, alt efter ønske. Stillingerne er som udgangspunkt med arbejde hver 2. weekend.

Som sundhedsfagligt personale skal du være med til at vurdere behov for, samt planlægge og udføre den elementære og grundlæggende sundheds- og sygepleje. Du skal være med til at iværksætte den ordinerede behandling og bruge din viden og erfaring i vurdering og handling i såvel dagligdagen som ved akutte situationer. Det er ydermere vigtigt, at du besidder gode pædagogiske evner, da jobbet indebærer, at du kan formidle din faglige viden og erfaringer til kolleger, så det tværfaglige samarbejde styrkes.

Vægter du

  • at beboerens liv skal leves og mærkes, men de også skal føle sig trygge
  • at være med til at definere opgaverne sammen med beboer og kolleger, så beboeren kan leve et selvstændigt, værdigt og sundt liv
  • at styrke fællesskabet omkring opgaven og hjælpe i prioritering af opgaverne, når der er mange bolde i luften

Har du følgende med i rygsækken
  • Evnen til at se det enkelte menneske som unikt
  • Evnen til at handle og argumentere fagligt
  • Evnen til at prioritere faglig dokumentation, der rummer det tværfaglige såvel som sammenhæng i døgnet hos beboeren
  • Evnen til at indgå i en professionel relation med beboeren, kolleger og ledelse

Så opfordrer vi dig til at søge en stilling hos os.

Hvem er vi
Plejecenter Solhøj er beliggende i Hammel og har 60 plejeboliger fordelt på tre etager. Vi vægter, at plejecenteret er et dejligt sted at bo, hvor vi sætter beboerne i centrum. Vi er teamorganiseret, og vi lægger vægt på de rette kompetencer til den rette opgave.

Vil du vide mere om stillingen og søge jobbet
Er du blevet inspireret, men mangler lidt flere oplysninger, er du mere end velkommen til at kontakte gruppeleder Mette Fleron på tlf. 60 24 19 84 eller Birgitte Hedegaard på tlf. 51 21 71 19. Vi ønsker stillingerne besat snarest muligt og gerne senest pr. 1. maj 2021. Samtaler afholdes løbende. Lønnen er efter gældende overenskomst.

Vi håber ovenstående har vakt din interesse, så tag springet og følg drømmen! Du kan søge jobbet ved Favrskov Kommune via linket (og du kan i øvrigt se andre ledige stillinger på www.favrskov.dk)

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.