Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Sundhedskonsulent med interesse for kræftrehabilitering, Favrskov Kommune

Vi har travlt i Sundhedsteamet i Favrskov Kommune og søger derfor en kollega, der har lyst til at indgå i vores tværfaglige team. Der er tale om en nyoprettet stilling for at styrke især kræftområdet.

Teamet varetager bl.a. rehabilitering, herunder samtaler med og undervisning af borgere med kroniske sygdomme herunder kræft, KOL, diabetes, hjertesygdom samt borgere, der er stress- eller depressionsramte.

Arbejdsopgaverne vil primært ligge i kræftrehabiliteringen sammen med vores kræftkoordinator. Målet er at give borgeren en oplevelse af tryghed og de bedste muligheder for mestring af sygdomsforløbet. De henviste kræftborgere kan være erklæret kræftfri, være ramt af senfølger eller have fået tilbagefald af kræftsygdom samt være uhelbredeligt syge og måske terminalerklæret. Du vil have mange individuelle samtaler med borgere og/eller pårørende.

Vi arbejder systematisk med behovsvurdering, ernæringsscreening og rehabiliteringsplaner, som løbende justeres alt efter behov og ændringer i borgerens situation. Borgeren har ofte lange forløb, og hvert forløb kræver koordinering, dokumentation og samarbejde på tværs af faggrupper og sektorer, herunder samarbejde med sygehuse, læger, visitation, ældreområde, hjerneskadeteam, frivillige etc.

Du vil også have opgaver i forhold til borgere med andre kroniske sygdomme, under ét kaldet Sundhedskursus. Du læse mere om Sundhedskursus på Favrskov Kommunes hjemmeside: www.favrskov.dk/sundhedskursus

Dine tætteste kolleger vil være kræftkoordinatoren og de tre sundhedskonsulenter, der arbejder med sundhedskurser for borgere med kronisk sygdom. Fælles for dette team er individuelle/indledende samtaler med borgere og/eller pårørende, deltagelse i det kommunale rehabiliteringsteam og holdundervisning jævnfør forløbsprogrammerne.

Dine faglige kvalifikationer

  • Du har en sundhedsfaglig uddannelse som sygeplejerske, diætist eller ergoterapeut og har praksiserfaring fra kræftområdet.
  • Du har lyst til og erfaring med holdundervisning.
  • Du har gode koordinerings- og samarbejdsevner og kan navigere i og på tværs af sektorer og organisationer i en ofte travl hverdag.
  • Du har sundhedspædagogisk erfaring og gerne uddannelse i MI (den motiverende samtale) samt kendskab til/erfaring med at arbejde med mestringsstrategier.
  • Du har en solid basiserfaring med it.

Dine personlige kvalifikationer
  • Du er empatisk og god til at skabe tillid.
  • Du har gode kommunikative evner.
  • Du har gåpåmod og energi, som du kan bringe med ind i din arbejdsdag.
  • Du arbejder bedst, når du kan arbejde struktureret, målrettet og evidensbaseret.

Om arbejdspladsen
Teamet er præget af et højt fagligt engagement og arbejder evidensbaseret og systematisk. Vi arbejder med effekt- og kvalitetssikring. Samtidig vægter teamet arbejdsglæde, humor og ærlighed højt.

Teamet indgår i en større gruppe af medarbejdere, der arbejder med sundhedsfremme og forebyggelse. Gruppen er tværfagligt sammensat og refererer til sundhedschefen.

Der er et tæt samarbejde med træningsafdelingens terapeuter, som varetager holdtræningen af de henviste borgere.

Yderligere oplysninger
Stillingen er på 37 timer med mulighed for færre timer, hvis du har ønske om det.
Du får base i Favrskov Sundhedscenter, Hadsten. Sundhedscenterets adresse er Hovvej 75, Hadsten. Samtaler med borgere og undervisning kan afholdes i alle kommunens fire sundhedscentre i henholdsvis Hammel, Hadsten, Hinnerup og Ulstrup. Kørekort B er en nødvendighed.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sundhedschef Birgitte Holm Andersen på tlf. 40 64 61 64.

Samtale
Vi afholder samtale mandag den 24. februar 2020.

Søg jobbet
Vi skal modtage din ansøgning senest den 16. februar 2020.

Vi beder dig sende din ansøgning til Favrskov Kommune via linket. Du kan se alle ledige stillinger på www.favrskov.dk/job

Favrskov Kommune kan kun modtage ansøgninger sendt elektronisk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.